Zeskamp

Unieke combinatie van de Alleskunner en de originele Zeskamp

1.5
6
 tot 
200
 pers.

Wie kent het nog, het programma Zeskamp gepresenteerd door Dick Passchier? Ken je het niet, dan ken je vast wel de Alleskunner? Dit programma is een unieke combinatie van deze twee bekende spelvormen. Heden en verleden komen samen in deze Zeskamp 2.0.

No items found.

Zeskamp 2.0

Deze Zeskamp is een unieke teambuilding activiteit, gebaseerd op het programma Zeskamp van Dick Passchier. De spelvorm is een organisatievorm, die al zeker 35 jaar voor leuke events zorgt. Het komt uit de tijd van Dick Passchier die verschillende spelen aan elkaar praatte op een dusdanige wijze dat menige traan over de wang biggelde. Deze zeer ludieke Zeskamp hebben wij in een nieuw jasje gestoken zodat iedereen hieraan mee kan doen. Met Jells, Jokers, Namen en erg belangrijk ook een presentator zal dit programma jullie nog lang bij blijven. De deelnemers worden van tevoren ingedeeld in teams van ongeveer zeven/acht personen of strijden individueel tegen elkaar. In dat geval is het een Zeskamp met een afval race.

Zes onderdelen, muziek en presentator

De Zeskamp bevat alle ingrediënten die je bij een echte Zeskamp verwacht. Er zijn niet alleen leuke spellen, maar ook een ludieke warming-up, muzikale omlijsting, geluid, presentatie en scheidsrechters. Van tevoren kiezen jullie zelf de spellen die gespeeld worden. In totaal worden er zes spellen gespeeld. Bij ieder spel moet er worden samengewerkt en is er vocale begeleiding door een presentator. De spellen zijn zo opgebouwd dat een ieder hieraan mee kan doen en evenveel plezier beleeft! De activiteiten volgen elkaar op, dat wil zeggen dat ieder onderdeel eerst met alle teams of individuen wordt afgemaakt voordat we met het volgende spel beginnen. Elk spel wordt met veel enthousiasme en humor gepresenteerd en vocaal begeleid door onze presentator.

Welke 6 spellen kiezen jullie?

De basis voor deze Zeskamp zijn 6 spellen. Wij kunnen de zeskamp voor jullie invullen op basis van jullie wensen en voorkeuren. Je kunt ook van tevoren een keuze maken uit verschillende spellen, waaronder:
1.  Blokstapelspel: Met 1 of 2 personen blokjes stapelen op een kist en vervolgens verplaatsen. Hou ze recht.
2.  Boxenestafette: Probeer middels de eilanden naar de overkant te komen zonder de grond te raken.
3.  Bamboe bouwen… geheimpje
4.  Eier(ballen) loop met lepels en ……
5.  Hoe dan…… op de klompen zeker.
6.  Kaartenhuis bouwen ( hopelijk waait het niet!)
7.  Toiletrollen race …….
8.  Evenwichtsspel (met dobbelstenen en zeg eens AA stokken)
9.  Waterdraagrace….. In een rij staan of zitten en bekers water vullen van de persoon achter je ( die je niet ziet!!!)

En last but not least, het ultieme finale spel …Limbo dansen!

Teambuilding spellen op maat

De spellen zijn zo door ons gekozen dat samenwerken nodig is om de eindstreep te kunnen halen. De zeskamp is daardoor bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding uitje, als onderbreking van jullie teamevent of teamdag. De inhoud van de team spellen kunnen naar wens worden aangepast aan jullie wensen en doelstellingen.

Mogelijk op iedere locatie

Het programma duurt ca. 1,5 uur en kan desgewenst uitgebreid worden naar 2,5 uur. De Zeskamp kan door ons op iedere locatie worden verzorgd, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Wij helpen graag en gratis met het vinden van een passende locatie.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kan de instructie van de vergaderbreak ook in het Engels worden verzorgd?
Ja, al onze vergaderbreaks kunnen ook in het Engels worden verzorgd.
Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?
Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem