Workshop schilderen

Ontdek de kunst van het creatief samenwerken

2 uur
2
 tot 
300
 pers.

Kun je je team laten groeien door samen te schilderen? Jazeker, bij deze workshop schilderen staat teambuilding centraal. Aan de hand van jullie doelstellingen wordt het thema bepaald en wordt de schilderworkshop ingevuld. Laat je verrassen door deze creatieve teambuilding workshop schilderen, waarbij de kleur en expressie teruggebracht wordt in jullie team.

No items found.

Workshop schilderen waarbij teambuiding centraal staat

Ben je op zoek naar een creatieve teambuilding workshop? Dan kunnen wij deze workshop schilderen van harte aanbevelen! Samen met je collega's ga je aan de slag met verf en kwasten. Ontdek de kracht van creativiteit met onze op maat gemaakte teambuilding workshop schilderen! Stap uit de traditionele kantoorsfeer en betreed een nieuwe wereld vol kleur, expressie en samenwerking met je collega's.

Teambuilding schilderen

Onze workshop biedt een verfrissende benadering van teambuilding, waarbij collega's worden uitgedaagd om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel - het creëren van een meesterwerk op doek. Onder leiding van ervaren kunstenaars worden jullie uitgedaagd om je  creatieve grenzen te verkennen. Door gezamenlijk te schilderen en samen te werken aan een gemeenschappelijk kunstwerk, komen essentiële vaardigheden zoals communicatie, samenwerking en probleemoplossing op een creatieve manier aan bod. Elke penseelstreek en kleurkeuze biedt de kans om ideeën te delen, naar elkaar te luisteren en een gevoel van verbondenheid op te bouwen dat verder gaat dan de dagelijkse werkomgeving.

Doorschuif schilderen

Eén van de mogelijkheden die we aanbieden, is het zogenaamde "doorschuif-schilderen". Iedereen begint aan een eigen schilderij of tekening. Na een bepaalde tijd geeft de instructeur een teken dat het tijd is om door te schuiven. Iedereen schuift één of twee plekken door en gaat vervolgens verder met de tekening of het schilderij dat voor hem/haar ligt. Nadat een aantal keren is doorgeschoven, gaat iedereen weer naar zijn of haar eigen tekening. Wat is er gebeurt? Hebben de anderen respect gehad voor jouw werk? Heb jij respect gehad voor het werk van anderen? Op deze manier kan er ook samen gewerkt worden aan een groot gemeenschappelijk kunstwerk.

Individueel schilderen

Onze schilderworkshop kan ook individueel ingevuld worden. Hierbij wordt vanuit een bepaald thema of vanaf een foto gewerkt, dit kan bijvoorbeeld ook het logo van het bedrijf zijn. Het is ook mogelijk om op deze manier de doelstellingen van jullie bedrijf in beeld te brengen. Je leert kijken naar kleuren, licht en compositie en er worden verschillende schildertechnieken uitgelegd. Het is ook mogelijk om het landschap rondom jullie vergaderlocatie op deze manier te schilderen. Iedereen schildert hetzelfde, toch zal het resultaat bij iedereen verrassend anders zijn.

Doek in de Hoek

Onze "Doek in de Hoek" is ideaal voor grote evenementen of bijvoorbeeld een productpresentatie. Wij zorgen voor een groot doek en alle materialen. Iedereen kan mee schilderen aan één groot schilderij. Uiteraard zorgen we ervoor dat de vloer wordt afgedekt en alles weer netjes wordt achtergelaten. Het thema kan vooraf worden besproken en gedurende het evenement is er begeleiding vanuit ons aanwezig. Het resultaat is een blijvende herinnering aan deze dag voor jullie bedrijf!

Schilderworkshop op maat

Onze schilderworkshops worden altijd op maat ingevuld. Aan de hand van jullie wensen en doelstellingen wordt de inhoud van de workshop afgestemd op jullie bedrijf. Willen jullie gezamenlijk werken aan een groot schilderij of willen jullie een compositie van verschillende, eigengemaakte schilderijen ophangen in jullie bedrijf? Willen jullie het schilderen inzetten als onderdeel van een training of wordt de schilderworkshop ingezet als creatieve vergaderbreak tijdens jullie heisessie? Alles is mogelijk, we horen graag waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Schilderen voor bedrijven

Onze workshop schilderen is speciaal ontwikkeld voor zakelijke teams. Naast het versterken van de teamspirit en samenwerking, biedt onze workshop ook een welkome afwisseling van de dagelijkse routine en een kans om even los te komen van de werkdruk. Het is een investering in het welzijn van je team en biedt een blijvende herinnering voor jullie bedrijf. Deze teambuilding workshop schilderen is zo opgezet dat iedereen mee kan doen. De workshop kan ingezet worden als teamuitje, creatieve vergaderbreak, bedrijfsuitje of teamevent met blijvende waarde. Ook kan een schilderworkshop als onderdeel van een (meerdaagse) training worden ingezet.

Workshop schilderen van 10 tot 300 personen

Onze workshops schilderen zijn geschikt voor groepen van 10 tot 300 personen en kunnen op iedere locatie worden verzorgd. De workshop duurt ca. 2 uur, maar iedere workshop is uniek voor wat betreft aantal deelnemers, locatie, doelen en wensen. Ook de tijdsduur kan aangepast worden aan jullie planning. Wij maken graag een voorstel op maat voor een schilderworkshop die niet alleen inspirerend en creatief is, maar ook een toegevoegde waarde kan bieden voor jullie team. Neem contact met ons op en ontvang vandaag nog een voorstel op maat voor een inspirerende workshop schilderen.

Veelgestelde vragen

Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kan de inhoud van de activiteit aangepast worden op het thema van ons teamuitje?
Ja, alle activiteiten kunnen aangepast worden op het thema van jullie teamuitje. Het programma kan volledig afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen van jullie team.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem