Drone vliegen

Een helikopter view voor jullie team

1,5 uur
2
 tot 
100
 pers.

Een innovatieve workshop drone vliegen, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ervaar het vliegen met drones samen met professionele drone operators. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones, leg een parcours af met een echte race-drone of bestuur een drone met alleen je handen. Een verrassende workshop met een unieke helikopter view voor jullie team!

No items found.

Workshop Drone Vliegen

Deze workshop Drone Vliegen is ontwikkeld voor de zakelijke markt: ervaar samen met je team het drone vliegen met deze spannende, leerzame en competitieve workshop. Onze professionele drone operators vertellen alles over de verschillende drones en laten de technologie zien waarmee de drones zichzelf in de lucht houden maar jullie zullen bovenal zelf bezig zijn met de drones! Er is een speciaal parcours uitgezet waarmee jullie de strijd tegen elkaar aangaan met de drones...  Tijdens de workshop worden meerdere drones met variërende specificaties en verschillende vliegtechnieken gebruikt. Als afsluiting zal er gevlogen worden met een speciale drone die jullie een uniek kijkje biedt op jullie team.

Een originele teambuildingactiviteit

Wil je de sensatie van het drone vliegen ervaren terwijl je ook nog eens je teamgeest versterkt? Dan is onze workshop drone vliegen precies wat je zoekt! Bij ons krijg je niet alleen de kans om zelf met drones te vliegen, maar neem je het ook op tegen andere teams in een spannende wedstrijd. Tijdens onze workshop worden jij en je teamleden ondergedompeld in de fascinerende wereld van drones. Of je nu een doorgewinterde piloot bent of nog nooit een drone hebt aangeraakt, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat iedereen op zijn gemak is en plezier heeft.

Wat kun je verwachten van onze workshop?

  1. Leer de basis: We beginnen met een korte introductie over drones, hun werking en de basisprincipes van het vliegen. Zelfs als je geen ervaring hebt, zul je snel vertrouwd raken met de bediening van de drone.
  2. Praktijkgerichte training: Na de introductie is het tijd om zelf de lucht in te gaan! Onder begeleiding van onze instructeurs krijg je de kans om te oefenen met het besturen van de drones. Je zult versteld staan van hoe snel je de controle krijgt over deze technologische wonderen.
  3. Teamuitdagingen: Zodra iedereen zich comfortabel voelt met het vliegen, verdelen we de groep in teams en gaan we de competitie aan! We organiseren verschillende uitdagende activiteiten waarbij teams het tegen elkaar opnemen. Van behendigheidsparcours tot races, er is voor elk wat wils.
  4. Teamwork staat centraal: Onze workshop is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Door samen te werken aan de verschillende uitdagingen, zul je merken dat de teamgeest wordt versterkt en de communicatie verbetert.

Van besturen met de hand tot besturen met de controller

Er wordt begonnen met een drone welke met de hand bestuurd kan worden. Zonder controller zullen de deelnemers de drone laten opstijgen. De drone kan bestuurd worden door middel van handgebaren. Door middel van leuke opdrachten wordt er geoefend met drone. De drone kan enkel door het gebruik van handgebaren iemand volgen, rondjes om de deelnemers heen vliegen, terugkomen, landen en foto's en video's maken. Nadat iedereen met de hand heeft gevlogen, gaan de deelnemers met de controller vliegen. De workshop is zo opgezet dat er actief samengewerkt moet worden om de opdrachten met de drone goed te kunnen volbrengen.

Uitdagend spel met race-drone

Een spannend spel-onderdeel van het programma is om een kleine race-drone door een uitdagend parcours te leiden. Dit lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, de beste stuurlui staan immers aan wal. Alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, kunnen jullie de drone over de finish krijgen. Ook biedt dit onderdeel de mogelijkheid om er een extra element aan toe te voegen waarbij teams het tegen elkaar opnemen op de snelste tijd neer te zetten. Laat de competitie beginnen!

Meerdere drones met verschillende mogelijkheden

Tijdens de sessie worden meerdere drones met verschillende specificaties gebruikt. Deelnemers leren hierdoor een variëteit aan drones kennen en de workshop heeft daardoor een zeer divers karakter.  Als afsluiting zal er gevlogen worden met een speciale drone. Deze drone beschikt over een camera waarmee op grote hoogte de omgeving in kaart wordt gebracht. Een uniek kijkje op jullie team vanuit de lucht! Wij zorgen voor gratis foto's, die je na afloop toegestuurd krijgt.

Workshop Drone Vliegen mogelijk op vrijwel iedere locatie

De workshop is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. We controleren voor aanvang of er geen vliegrestricties zijn op de gekozen locatie. Het Drone Vliegen wordt begeleid door een professionele instructeurs die zijn voorzien van alle benodigde vergunningen. Het programma duurt ca. 1.5 tot 2 uur, maar kan naar wens uitgebreid worden naar 3 of 4 uur. Meer informatie over de workshop drone vliegen? Bel, mail of chat met BuitenBusiness of vraag direct een offerte aan. Is jullie team klaar om het luchtruim te veroveren?

Veelgestelde vragen

Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Kunnen jullie naast de activiteiten, ook de catering en het verblijf regelen?
Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgd teamevent, inclusief activiteiten, locatie en catering. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat ons het werk voor je doen.
Wij verblijven meerdere dagen, kunnen jullie een totaal offerte maken?
Dat kan, wij kunnen een offerte maken voor het hele verblijf. Je ontvangt een voorstel met daarin meerdere activiteiten, die naar wens in het programma gepast kunnen worden. Desgewenst kunnen we ook de locatie en catering opnemen in de offerte.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem