Undercover

Een unieke combinatie van de programma's Undercover en Wie is de Mol

1,5 uur
6
 tot 
250
 pers.

Laat je onderdompelen in de wereld van undercover agenten en laat je meeslepen in dit spannende spel vol intriges, achterdocht en sabotage. Wie is de Undercover in jullie team? Vertrouw je op de juiste mensen? Of wordt je vertrouwen genadeloos beschaamd? Laat je verrassen door deze unieke combinatie van Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol.

No items found.

Undercover voor zakelijke teams

Programma's als Undercover, Kroongetuige en Wie is de Mol liggen aan de basis van deze nieuwe, superspannende en verrassende teambuilding game. Waarom zou je voor de tv gaan zitten als je zelf ook onderdeel kunt zijn van een spannend spel vol bedrog, misleiding, oordelen en veroordeling, wantrouwen en sabotage. Kruip in de huid van een undercover detective en ontdek de ware identiteit van je teamleden. Wees voorzichtig, het spel kan zo maar een onverwachte wending krijgen!

Wie is de beste Undercover?

Vijf dagen voor het evenement valt er bij alle deelnemers een envelop op de deurmat. De spanning is vanaf dat moment om te snijden want de Undercovers zijn bekend. De deelnemers worden opgedeeld in teams van zes tot negen spelers en verzamelen zich op de dag zelf op de afgesproken locatie. De teams spelen het spel tegen elkaar, maar in ieder team verschuilt zich een Undercover. Welk team speelt goed samen en ontsluiert de Undercover voordat hij de opdrachten kan saboteren? En wie is de beste Undercover?

Bloedstollend spannend

Het spel wordt gespeeld in rondes van veertig minuten. Aan het begin van een ronde ontvangen de teams een envelop met opdracht. Als de opdracht duidelijk is, mogen de teams meteen beginnen met de uitvoering. Iedere ronde kunnen er maximaal tien gouden munten verdiend worden. Lukt het jullie om samen te werken onder de druk van intriges en sabotage? Ben je op je hoede of krijgt het spel onverwachts een verkeerde wending? De Undercover kan op ieder moment toeslaan, wat dit spel bloedstollend spannend maakt.

De opdrachten

Het spel bestaat uit 4 opdrachten waarbij samenwerken noodzakelijk is:

Het vierkant

Bij het vierkantenspel krijgen de teams elk twee touwen. De coach geeft de aanwijzingen hoe de touwen neergelegd dienen te worden. De overige teamleden zijn geblinddoekt!! Is de Undercover slim genoeg om zo onopvallend mogelijk te spelen?

Sudoku

Bij deze opdracht moet er een sudoku worden opgelost om zoveel mogelijk kistjes met munten open te krijgen. In de kistjes zitten verschillende hoeveelheden munten. Alleen de Undercover weet meer dan de overige teamleden....

Tangram

De deelnemers moeten proberen om zoveel mogelijk figuren te maken. Voor ieder figuur dat goed is gemaakt, wordt een punt toegekend. Maar pas, hou de vermeende Undercover in de gaten...

De Waterbaan

De teams moeten met behulp van verschillende materialen een waterbaan bouwen. Welke constructie geeft het meeste water aan het einde?

Wie wint de prijzenpot?

Alle teams starten met een pot geld. Iedere goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Hoe sneller en beter de opdracht is voltooid, des te meer geld wordt er verdiend. Opdrachten die niet gewonnen worden kosten geld. Na elke opdracht ronde krijgen de deelnemers de gelegenheid om geld in te zetten en daarmee de Undercover uit het spel te stemmen. Heeft het team het goed dan wordt het geld verdubbeld, maar is het fout dan verdwijnt het geld uit de pot. Welk team beschikt aan het einde van het spel over het meeste geld, ontmaskerd de Undercover en wordt de winnaar?

Wie is de beste Undercover?

Uiteraard is het de bedoeling dat het team de Undercover persoon ontmaskerd, maar deze persoon moet als doel hebben om geheim te blijven en de opdrachten te saboteren. In het team dat uiteindelijk de minste punten verdiend heeft en daarbij de Undercover niet heeft ontmaskerd zit de beste Undercover!

Mogelijk op iedere locatie

Het programma Undercover kan door ons op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Het programma duurt ca. 1½ tot 2 uur, afhankelijk van het aantal personen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: het programma "Undercover" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de instructie van de vergaderbreak ook in het Engels worden verzorgd?
Ja, al onze vergaderbreaks kunnen ook in het Engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem