Teambuilding Schapendrijven

Alleen samenwerken leidt tot resultaat, ontdek het met onze schapen!

1,5 tot 2 uur
2
 tot 
200
 pers.

Schapendrijven is lastiger dan je denkt. Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijn jullie in staat de schapen de juiste kant op te drijven? Dat kan alleen als je écht samenwerkt. Schapendrijven is dé teambuilding activiteit om te leren hoe je als team beter kunt functioneren. Samenwerken, communicatie en echte teambuilding in een verrassend concept. Als hoogste beoordeeld!

No items found.

Teambuilding Schapendrijven

Een unieke teambuildingactiviteit, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega's? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met de activiteit "teambuilding schapendrijven" werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

Actief en respectvol

Heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met de honden en schapen aan het werk. De deelnemers worden direct vanaf het begin actief betrokken en gedurende het spel wordt er respectvol geobserveerd en terug gekoppeld door de twee professionele trainers. De inhoud van de workshop kan variëren, afhankelijk van de vooraf overeengekomen doelstellingen.

Workshop schapendrijven met Border Collies

De workshop bestaat uit diverse onderdelen waarbij de teamgeest op inspirerende en humoristische wijze wordt gevoed. Daarnaast kan desgewenst na afloop ook serieuzer worden geëvalueerd om te zien wat er nu daadwerkelijk goed of fout is gegaan in de samenwerking. De workshop start met een korte uitleg en demonstratie, waarbij je direct actief betrokken wordt. Je leert hoe je commando's moet geven aan de Border Collies en hoe de schapen vervolgens reageren. De demonstratie wordt voorzien van deskundig commentaar waarbij verteld wordt hoe de honden getraind worden. Dit wordt in de praktijk getoond aan de hand van diverse honden van verschillende niveau's.

Zelf werken met schapen en honden

Na deze intrigerende demonstratie en oefensessie is het tijd om zelfstandig aan het werk te gaan met de schapen en de honden. De schaapherders leren je al doende de fijne kneepjes van het vak, je zult merken dat de samenwerking met de hond hierin essentieel is. De bedoeling is om de schapen over een uitdagend parcours te drijven, al dan niet met behulp van de honden. Dit lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, de beste stuurlui staan immers aan wal.  Alleen door op de juiste wijze te communiceren en samen te werken, kan je de schapen de gewenste richting uitdrijven. Uiteraard word je hierbij begeleid door de schaapherders waarbij de samenwerking tussen mensen en dieren op humoristische wijze verder toegelicht wordt.

Het grote finalespel

De workshop eindigt met een spannend spel met competitie-element waarbij alle deelnemers met schapen en honden één grote uitdaging aangaan. De inhoud is geheim totdat het moment van dit spel aanbreekt. Eén ding staat vast: het wordt een onvergetelijke afsluiting van deze inspirerende teambuilding.

Schapen drijven voor bedrijven

Indien gewenst kan het programma worden afgestemd op het doel van jullie bijeenkomst. Teambuilding Schapendrijven kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel bij de ontwikkeling van  interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken. Bedenk wel: structurele veranderingen vergen ook een structurele aanpak. Het programma "Teambuilding Schapendrijven" is tevens bijzonder geschikt als inspirerend bedrijfsuitje, desgewenst in combinatie met één van onze andere workshops.

Teambuilding schapendrijven op iedere locatie

De workshop "Teambuilding Schapendrijven" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. We kunnen het programma voor maximaal 250 personen verzorgen, bij meer dan 250 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten. Het programma duurt ca. 1½ tot 2 uur.Meer informatie over het schapen drijven? Bel, mail of chat met ons organisatieburo.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de activiteit "Teambuilding Schapendrijven" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Gezonde schapen, getrainde honden en professionele schapendrijvers

Bij het werken met dieren kunnen er (gezondheids-) risico's optreden. Daarom werken wij alleen met geënte schapen, doen we mee aan het gezondheidsprogramma van de GD, worden de honden dagelijks getraind en zijn alle vergunningen en verzekeringen goed geregeld.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vergaderbreak buiten georganiseerd, maar het gaat regenen. Wat nu?
Wij zorgen voor regenponcho's voor alle deelnemers, zodat iedereen droog blijft. Een andere mogelijkheid is om de activiteit naar binnen te verplaatsen of te vervangen door een andere vergaderbreak, mits dat mogelijk is. Bij heel slecht weer (code oranje of rood), mag de activiteit gratis verplaatst worden naar een andere datum.
Kan de instructie van de vergaderbreak ook in het Engels worden verzorgd?
Ja, al onze vergaderbreaks kunnen ook in het Engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem