Tai Chi

De sleutel tot geluk in jullie team

1 uur
2
 tot 
300
 pers.

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen.

No items found.

Tai Chi

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Vele miljoenen mensen beoefenen Tai Chi, ’s morgens vroeg in parken, op straat en natuurlijk thuis. Tai Chi is een vorm van bewegen met als doel de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Het is een goed medicijn tegen stress, bevordert de innerlijke rust en laat de energiebanen weer vrij stromen. De bewegingen zijn vloeiend, langzaam en soepel. Tai Chi gaat om lichaamsbewustzijn, energiestromen en ontspanning. Deze bewegingskunst helpt om werkstress te verminderen, de focus terug te vinden en vol energie de dag te kunnen vervolgen.

Tai Chi voor bedrijven

Deze workshop is speciaal samengesteld voor de zakelijke markt en is bijzonder geschikt als meetingbreak of dynamisch begin van de dag. Een no-nonse benadering zorgt ervoor dat zelfs de grootste cynicus overstag gaat en kan ervaren dat Tai Chi werkelijk rust brengt, voor balans zorgt en mensen verbindt met elkaar. Daarnaast is er ruimte voor humor en veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep.

Hoe gaat de workshop TaiChi?

De workshop begint met een kleine warming up: spieren en gewrichten worden in beweging gebracht en soepel gemaakt na een lange zit aan de vergadertafel. Daarna volgt een korte uitleg over de basisprincipes van Tai Chi, welke vervolgens direct in de praktijk gebracht worden. Er worden een aantal Tai Chi vormen beoefend die snel en makkelijk aan te leren zijn. Deze Tai Chi oefeningen brengen lichaam en geest in balans en geven direct energie om de meeting met een frisse geest en verhoogde creativiteit te kunnen vervolgen. De workshop wordt afgesloten met met een aantal korte, maar zeer krachtige ademhalingsoefeningen die de hersens fit maken en rijkelijk van zuurstof voorzien.

Meer informatie over Tai Chi voor bedrijven

De workshop duurt ca. 1 uur, de tijdsduur kan afhankelijk van jullie wensen worden aangepast. Tai Chi kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden.  Deze workshop Tai Chi kunnen wij op al onze Inspiratie-Locaties of op een locatie naar eigen keuze verzorgen. Indien gewenst kan de workshop in het Engels gegeven worden.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

De activiteit Tai Chi valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Veelgestelde vragen

Kan de instructie van de vergaderbreak ook in het Engels worden verzorgd?
Ja, al onze vergaderbreaks kunnen ook in het Engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kan ik een vergaderbreak bij ons op het bedrijf organiseren?
Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij iedere vergaderbreak staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem