Percussie workshop

Trommel iedereen op voor deze swingende workshop

1,5 uur
6
 tot 
100
 pers.

Op zoek naar een swingende workshop voor jou en je team? Wellicht heb je al wel eens een Percussie workshop gevolgd, maar deze workshop is uniek. Stilzitten is er niet bij in deze swingende workshop boordevol humor en interactie. De Samba Percussie Workshop belooft een opzwepende en onvergetelijke activiteit te worden, waarbij jullie de echte Samba sound onder de knie gaan krijgen. In korte tijd worden de belangrijkste basisprincipes van de Braziliaanse percussie muziek aangeleerd, met als resultaat een verrassende en zinnenprikkelende finale!

No items found.

Samba Percussie

Trommel iedereen maar op voor dit verfrissende en dynamische intermezzo: Samba Percussie! Deze workshop is niet te vergelijken met een "standaard" percussieworkshop. Hier krijg je "een maatje meer". De percussionist neemt je op geheel eigen wijze mee op een muzikale reis. Met z'n allen wordt ter plekke geimproviseerd en gecreëerd met een ultiem, swingend groepsgevoel als eindresultaat.

De ultieme energizer

Tijdens een intensieve mentale trainingsdag is een energizer uitermate geschikt om de deelnemers te vitaliseren. Drummen brengt de hersenhelften in balans en zorgt voor een ontlading van spanning en vermoeidheid. Het doel is dan ook om in een korte tijd op een laagdrempelige wijze de touwen te laten vieren en het groepsgevoel te versterken.

Braziliaanse Percussie Workshop

Uniek: de instrumenten waar jullie mee gaan werken komen allemaal rechtstreeks uit Brazilië en zorgen voor de échte samba sound. In de Samba Percussie Workshop worden muziek en ritme ingezet om de deelnemers te inspireren, te motiveren en te verbinden. Deze inspirerende workshop bevat de elementen luisteren, volgen, ondersteunen en samenwerken. Spelenderwijs worden zintuigen geprikkeld, saamhorigheid aangewakkerd en energie opgewekt. Deze swingende workshop belooft een opzwepende en onvergetelijke activiteit te worden.

Een anders dan anders percussieworkshop

In deze workshop gaan jullie op geheel eigen wijze een samba-ritme aanleren. Er worden diverse instrumenten bespeeld, zoals de surdo (grote trommel), ganzá (shaker), tamborim (kleine handtrommel), agôgô en caixa's. De workshop start met een korte uitleg van de percussionist, waarin hij vertelt over de oorsprong en het gebruik van deze instrumenten. Vervolgens worden de belangrijkste basisprincipes van de Braziliaanse percussie muziek aangeleerd. Het ritme wordt stap voor stap uitgelegd en opgebouwd, waarbij samenwerken en samenspel essentieel is. Het resultaat is een verrassende en zinnenprikkelende finale!  Na afloop is de geest weer helder en is men ontvankelijker en productiever. Vol nieuwe energie, enthousiasme en inspiratie is men klaar voor het vervolg van de bijeenkomst.

Professionele en energieke begeleiding

De ervaren percussionist weet als geen ander zijn enthousiasme aan de deelnemers over te brengen. Met humor en vrolijke ritmes zorgt hij gegarandeerd voor een feestelijke sfeer. Hierdoor zijn jullie gegarandeerde van een enerverende workshop, waar ongetwijfeld nog langer over nagepraat zal worden.

Percussie als energizer, vergaderbreak of teambuilding

Deze Samba Percussie Workshop is uitermate geschikt als verrassende en energieke start van je bijeenkomst. Onder begeleiding van de percussionist wordt op inspirerende wijze samengewerkt en komen de deelnemers los van het dagelijks ritme. Met een nieuwe, open blik en een groot gevoel van verbondenheid binnen de groep kan de bijeenkomst beginnen.

Mogelijk op iedere locatie

Deze Percussie Workshop is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze in Nederland of België. De workshop duurt ca. 1½ uur, maar kan naar wens korter of langer duren.

Veelgestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen wij meerdere vergaderbreaks combineren?
Ja dat kan. Alle vergaderbreaks kunnen naar wens worden gecombineerd.
Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem