Paarden mennen

Wie heeft de teugels echt in handen? Van paardenkracht naar mensenkracht, een unieke beleving.

3 uur
2
 tot 
80
 pers.

In eerste instantie lijkt het mennen van paarden weinig te maken te hebben met het bedrijfsleven. Niets is echter minder waar. Tijdens deze activiteit kom je er achter wie in jullie team de teugels in handen heeft, wie een echte kartrekker is en wie nog steeds oogkleppen op heeft. Deze activiteit laat je op een unieke wijze naar het team kijken. Leiderschap en samenwerken in een unieke en ontspannen setting. Er zal veel worden gelachen en je leert jezelf wellicht op een heel andere manier kennen. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten.

No items found.

Paardenmennen als teambuilding of bedrijfsuitje

Dit unieke evenement is een cadeau voor ieder team of bedrijf. Op een zelfgekozen locatie worden de deelnemers opgehaald door een tweespan paarden of meerdere aanspanningen onder leiding van topkoetsiers. Na een korte instructie en demonstratie krijgt iedereen zelf de teugels in handen. Wat er dan gebeurt is een ervaring om nooit te vergeten...

Wie heeft de teugels nou echt in handen?

Veel management-vocabulaire komt uit de hippische sport en dat is niet voor niets. Tijdens dit evenement zul je ervaren welke managers de teugels werkelijk in handen hebben, op welke wijze de kartrekkers motiveren en wie er nog steeds oogkleppen op heeft. Een echt paardenmiddel geeft een nieuwe, inspirerende kijk op managementteams. Ervaar hoe de krachten van paarden zich om zullen zetten naar de krachten tussen mensen. Er zal veel gelachen worden en je leert elkaar en jezelf op een heel andere wijze goed kennen. De ervaring leert dat hier nog lang over nagepraat zal worden!

Cross Country

Het programma "Paarden Mennen" start met een Cross Country: een avontuurlijke rit door bossen en natuurgebieden rondom de locatie van jullie keuze. Zo mogelijk gaat de tocht grotendeels over onverharde wegen. Kuilen, plassen en modderpaden vormen een spannende uitdaging en illustreren het ongedwongen karakter van de rit. De deelnemers, die in verschillende teams zijn verdeeld, krijgen zelf de teugels in handen van een tweespan volbloed wedstrijdpaarden. Onder begeleiding van de topkoetsier worden de beginselen van het paardenmennen bijgebracht.

Wedstrijdparcours

Na een korte pauze is het tijd voor het hoogtepunt: de wedstrijd. Er is een wedstrijdparcours opgebouwd, welke eerst te voet verkend wordt. Hierbij zal de wedstrijdleider nogmaals de belangrijkste vaardigheden uitleggen. Dan is het grote moment aangebroken: de wedstrijd kan beginnen. Iedereen krijgt zelf de leidsels in handen en zal zo snel mogelijk zijn of haar span paarden door het parcours moeten mennen. Wie van de teams behaalt die felbegeerde eerste plaats? Onze wedstrijdleider zorgt ervoor dat het parcours intact blijft, noteert de strafpunten en zorgt voor een correcte tijdswaarneming.

Paarden en koetsiers van wereldklasse

Er wordt uitsluitend gewerkt met koetsiers uit de nationale en internationale top tweespan of vierspan mennen. Er zijn zelfs wereldkampioenen bij. Zowel de paarden als de materialen zijn van hoge klasse. De paarden worden dagelijks getraind om dit topniveau te bereiken en jullie veiligheid te waarborgen.

Mennen voor managers

Bovenstaand programma kan uitstekend ingezet worden als trainingsinstrument bij leiderschapstrainingen, teambuilding- of communicatietrainingen. De processen welke binnen een team of afdeling spelen kunnen aan de hand van het programma in beweging komen. Indien gewenst kunnen wij zorgdragen voor een ervaren managementcoach om deze processen in goede banen te leiden. Deze managementcoach is gespecialiseerd om de met de paarden opgedane inzichten te vertalen naar de praktijk van alledag.

Paarden mennen op iedere locatie

Het paardenmennen kan op of in de nabijheid van alle inspiratie-locaties plaatsvinden. Wij adviseren objectief en kosteloos over de mooiste locaties voor dit programma. Het complete programma duurt ca. 3 uur en kan naar wens uitgebreid of ingekort worden.

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kan de inhoud van de activiteit aangepast worden op het thema van ons teamuitje?
Ja, alle activiteiten kunnen aangepast worden op het thema van jullie teamuitje. Het programma kan volledig afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen van jullie team.
Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?
Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem