Kaaskoppen Competitie

Een oerhollandse competitie waarbij alles draait om samenwerken en kaas

1.5 uur
6
 tot 
160
 pers.

NIEUW: de Kaaskoppen Competitie! Een oer-hollands teambuilding spel waarbij alles draait om samenwerken en kaas. Bouw je eigen kaasdrager, waarbij niets is wat het lijkt. Draag samen de kazen door het parcours, win extra benodigdheden met de kazenquiz, bewaar je evenwicht bij de kaasbalans en scoor de laatste punten met de enige echte kaasbrug! Samenwerken, teamwork en fun inéén!

No items found.

Hej kaaskoppen, doen jullie mee?

We nodigen jullie uit om mee te doen aan dit gloednieuwe programma in Nederland: de Kaaskoppen Competitie (ook leuk voor niet-kaaskoppen)! Na deze dag weten jullie niet alleen alles over kaas, maar hebben jullie ook nieuwe kwaliteiten in jullie team ontdekt. Bij de Kaaskoppen Competitie draait namelijk alles om samenwerken en communicatie binnen jullie team. Het team dat zijn kwaliteiten het beste weet in te zetten en op de meest efficiënte manier kan samenwerken, wint die felbegeerde Kaaskoppen Bokaal. De Kaaskoppen competitie kan ingezet worden als vergaderbreak, teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of teamevent. De inhoud en tijdsduur kan aangepast worden aan jullie wensen.

Kazen-Quiz

Bij aankomst liggen de stapels kazen op jullie te wachten, klaar voor een spannende Kaaskoppen Competitie! Nadat de teams zijn verdeeld en de zakdoeken zijn omgeknoopt, kan het spel beginnen. Het programma start met de enige echte Kazen-Quiz, een belangrijk onderdeel om een voorsprong te kunnen krijgen op de andere teams. Onder het genot van lekkere hollandse kaas moeten jullie proberen om zoveel mogelijk vragen over kaas goed te beantwoorden. Let goed op want ieder juist antwoord levert een kaas op en hoe meer kazen je verzamelt, hoe groter jullie voorsprong op de andere teams kan worden.

Vliegen kazen

Na de kazenquiz is het hengelen geblazen, waarmee je nog meer kazen kunt verzamelen. Het hengelen gebeurt in combinatie met het onderdeel "Vliegende Kazen". Alleen door goed met elkaar te communiceren, de taken te verdelen en onder tijdsdruk te kunnen samenwerken, lukt het om zoveel mogelijk kazen door het parcours te laten vliegen. En of dit niet al moeilijk genoeg is, moeten de kazen ook nog Limbo dansen, dat wordt een uitdaging voor het hele team. Lukt het jullie om zo goed samen te werken dat jullie team de meeste kazen over het parcours kan laten vliegen?

De Kaasbalans

Het derde onderdeel: de Kaasbalans. Kaasblokken gooien, kaasblokken vangen, je evenwicht bewaren, stapelen en dat allemaal onder tijdsdruk... Welk team kan de rust bewaren en lukt het om als eerste alle kaasblokken op de tafel te krijgen?

De grote Kaasdrager finale

Dan is het tijd voor de Grande Finale! Een stapel voorbewerkt hout, een stapel palen en een minimale instructie, daarmee gaan jullie het eindspel in. Ieder team moet een eigen kaasdrager bouwen en je zult het al snel merken: niets is wat het lijkt. Het komt aan op creativiteit, overleg en samenwerking om een goede kaasdrager te kunnen bouwen. Vervolgens moeten de kazen zo snel mogelijk over het parcours vervoerd worden. Is jullie kaasdrager slim genoeg gebouwd? Het team dat de kazen als eerste aan de overkant krijgt, heeft dit onderdeel gewonnen.

Wie is de grootste kaaskop?

De grote finale is de kers op de taart van deze Kaaskoppen Competitie. Wanneer alle punten zijn geteld is er nog een verrassing: de Kaasbrug! Dit onderdeel kan de verliezers laten winnen en omgekeerd. Het komt aan op strategisch overleg, lef en misschien een beetje risico nemen. Gaat jullie team voor de gevaarlijke brug of kiezen jullie voor de veilige kant? Het zal tot het allerlaatste moment spannend blijven welk team die felbegeerde Kaaskoppen-bokaal mee naar huis mag nemen!

Mogelijk op iedere locatie

De Kaaskoppen Competitie is mogelijk op iedere locatie in Nederland en is geschikt voor grote en kleine groepen. Het programma en de materialen zijn door onszelf ontwikkeld, het spel is uniek in Nederland! De tijdsduur en de inhoud kan aangepast worden op jullie persoonlijke wensen. Geef je wensen door en wij maken een onvergetelijk programma op maat voor jullie. De Kaaskoppen Competitie kan ingezet worden als vergaderbreak, teambuilding activiteit, bedrijfsuitje, teamevent , teamuitje of iedere andere gelegenheid waarbij je iets leuks met je team wilt doen wat ook nog eens goed is voor de teambonding. Wij dagen je uit: doe mee met onze Kaaskoppen Competitie en win die geweldige Kaaskoppen-bokaal voor jouw team!

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?
Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem