Haka workshop

Bundel energie en focus en ontdek jullie team-energie

1 uur
2
 tot 
500
 pers.

Een unieke Haka workshop voor de zakelijke markt. Bundel energie en focus en ontdek jullie eigen team-energie! Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Zelfs de meest verstokte einzelgängers leren in korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als team. Een inspirerende workshop om jullie bedrijfsdoelen samen te behalen!

No items found.

Haka workshop

Een workshop Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Iedereen individueel leert in zeer korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als een hecht team. Door de aanwezige focus en kracht te bundelen, zal een ongekende energie vrijkomen. Ontdek hoe je jullie teamenergie kunt gebruiken om bedrijfsdoelen te behalen.

Wat is Haka?

Haka betekent letterlijk dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het lichaam gebruikt. Het hele lichaam wordt ingezet om zowel individueel als met een groep een intentie duidelijk neer te zetten.

Verschillende soorten Haka

Er zijn vele soorten Haka, bedoeld voor verschillende gelegenheden. De Haka dans is het meest bekend door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks. Zij zetten Haka in als uiting van kracht en dapperheid met als doel de tegenstanders op voorhand te intimideren.Er zijn traditionele, zeer oude Haka maar er worden vandaag de dag ook nieuwe Haka ontwikkeld. Speciaal voor de zakelijke markt wordt deze intense, krachtige Haka-workshop door BuitenBusiness aangeboden. Het is een makkelijk aan te leren Haka vol gezamenlijke team-energie. De deelnemers doorlopen hierbij een teamproces waarbij de Haka dient om een efficiënt en succesvol team te bouwen. De workshop is verrassend, energiek en humoristisch.

Haka op maat

Uiteraard is het mogelijk om een eigen, persoonlijke variant op Haka samen te stellen. Hierbij zullen de deelnemers de kracht van de originele Haka ervaren en daarnaast aan de slag gaan met een unieke variant op de beroemde Haka dans. Door middel van krachtige, persoonlijke teksten en de juiste bewegingen worden de bedrijfsdoelen op een unieke wijze neergezet. Een ultieme leerervaring om jullie gezamenlijke doel te bereiken!

Zowel binnen als buiten mogelijk op iedere locatie

De workshop Haka is geschikt voor iedereen en kan door ons op iedere locatie worden verzorgd, zowel binnen als buiten. Ook op jullie eigen locatie, bij jullie op het bedrijf of op een externe locatie naar keuze. Wij adviseren je graag en gratis over de best passende Haka-locatie bij jullie in de directe omgeving. Meer weten? Neem dan contact op met ons organisatie-buro voor meer informatie over een onvergetelijke Haka-workshop voor jullie team.

Veelgestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Kan het thema worden aangepast aan onze doelstellingen?
Ja, dat kan. Voorafgaand kan een (gratis) intakegesprek plaatsvinden, waarbij we jullie doelen bespreken. De inhoud van het programma wordt vervolgens afgestemd op samen overeengekomen doelstellingen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem