Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, team survival voor (h)echte teams!

2 tot 2,5 uur
6
 tot 
250
 pers.

Expeditie Robinson, onvergetelijke team survival voor (h)echte teams! Bij Expeditie Robinson Team Survival gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie. Welk team weet haar kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers. Expeditie Robinson Team Survival: fun, inzicht en echte teambuilding!

No items found.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, de tv hit van afgelopen seizoenen, wie kent het niet? Back to basic in combinatie met uitdagende opdrachten, samenwerken en veel mooie momenten. Gebaseerd op dit programma hebben wij een uniek teambuildingprogramma ontwikkeld: Expeditie Robinson Team Survival. Overleven in de natuur, waarbij een beroep gedaan wordt op het tactisch inzicht, lef en teamspirit van de deelnemers. Er zijn verschillende onderdelen waarbij ieder team punten kan verdienen, met als doel het andere kamp te verslaan.

Spannende team survival

Je bent aangespoeld op een onbewoond eiland. Er is geen luxe, geen bereik en geen beschaving. Samen met je team moet je zien te overleven. Dat betekent: vuur maken zonder hulpmiddelen, een katapult bouwen om kokosnoten uit de palmboom te schieten, meelwormen en sprinkhanen eten en een toren bouwen om de vlag te kunnen hijsen. Alsof dit nog niet moeilijk genoeg is, heb je ook te maken met het andere kamp. Ook zij willen overleven op het eiland en zullen hun uiterste best doen om jullie te verslaan tijdens de opdrachten. Hou je gedachten er dus bij en wees niet bang om je grenzen te verleggen. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek kan deze spannende Expeditie Robinson Team Survival gewonnen worden!

Het programma

Bij Expeditie Robinson Team Survival worden vooraf twee of meer teams gevormd die ieder hun eigen kamp vormen. Wanneer de vlaggen hangen en de bandana's om de hoofden zitten, kan de strijd losbarsten. Voor ieder onderdeel is er een stemming. De kampleden geven individueel aan op welke plaats ze het betreffende onderdeel denken te eindigen. Bij een juiste inschatting levert dat steeds extra punten op. Het team dat de beste inschatting maakt krijgt extra immuniteitspunten.

De opdrachten

In een spannende competitie-vorm komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:  

 • Touwtrekken
  Een direct duel tussen de teams waarbij de fysieke krachten gemeten worden.
 • Evenwichtspel
  Welk team is het beste in evenwicht en kan het langst op de balk staan?
 • Vuur maken
  Hou je hoofd erbij en maak als eerste het hoogste vuur
 • Sprinkhanen en meelwormen
  De ultieme eetproef! Geroosterd boven het vuur smaken ze nog beter
 • Katapult bouwen
  Bouw een katapult en wie schiet er het verst mee?
 • Oversteek
  Met behulp van planken en boomstammen kan de oversteek gemaakt worden
 • Bamboe toren bouwen
  Wie zorgt er voor een hoge toren, waarin de vlag wordt gehesen, zodat we kunnen worden opgepikt?

Tijdsduur

Het programma duurt ca. 2 à 2½ uur. Het programma is zo samengesteld dat ieder kamp de mogelijkheid heeft om te winnen. De opdrachten bestaan uit inzichtproeven, krachtproeven en uiteraard de eetproef. Bundel alle krachten binnen je team en win samen die felbegeerde eerste plaats!

Wildplukken en koken boven open vuur

Deze Expeditie Robinson kan naar wens afgesloten worden met een maaltijd boven het kampvuur. De maaltijd wordt op authentieke wijze bereid door onze buitenkok. De echte survivors kiezen voor het zelf bereiden van de maaltijd, eventueel aangevuld met een wildpluk wandeling. De geplukte planten en kruiden worden vervolgens bij het koken gebruikt, onze buitenkok zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Expeditie Robinson inclusief overnachting

Voor de echte avonturiers onder ons kan ook een overnachting toegevoegd worden. Een schuilhut bouwen voor de nacht is dan onderdeel van het programma. 's Avonds zorgen wij voor een varken aan het spit en eventueel muziek bij het kampvuur. Er kan buiten overnacht worden in de zelfgebouwde schuilhutjes, maar er staan ook legertenten met veldbedden klaar. Voor diegenen die echt niet van kamperen houden, adviseren wij een boslocatie waarbij luxe houten lodges beschikbaar zijn met goede bedden en eigen sanitaire voorzieningen.

Mogelijk op iedere locatie

Expeditie Robinson Team Survival kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd, mits er voldoende buitenruimte aanwezig is. Kies je voor de variant inclusief overnachting, dan vindt het programma plaats op één van onze vaste locaties. Wil je weten welke locatie in aanmerking komt in jullie omgeving? Neem dan contact op met ons organisatie-buro, wij adviseren je graag en gratis omtrent de complete invulling.

Veelgestelde vragen

Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Wij verblijven meerdere dagen, kunnen jullie een totaal offerte maken?
Dat kan, wij kunnen een offerte maken voor het hele verblijf. Je ontvangt een voorstel met daarin meerdere activiteiten, die naar wens in het programma gepast kunnen worden. Desgewenst kunnen we ook de locatie en catering opnemen in de offerte.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kunnen jullie teamuitjes op iedere locatie regelen?
Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie teamuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een teamuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem