Duurzame Chain Reaction

Uitdagende Kettingreactie met een duurzaam verhaal

2 uur
15
 tot 
50
 pers.

Samenwerken is het toverwoord bij deze unieke Chain Reaction, ook wel Kettingreactie genoemd. In deze duurzame Team Game moeten jullie een kettingreactie teweeg brengen die wordt gevoed door wind- en zonne-energie.

No items found.

Duurzame Kettingreactie

Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende teambuilding met een duurzaam verhaal, dan is deze duurzame Chain Reaction dè team game voor jullie! Bij dit teamevent werken jullie samen aan een gemeenschappelijke kettingreactie, waarbij samenwerking de sleutel tot succes is. Deze Chain Reaction is een verrassend leuke manier om je collega's beter te leren kennen, de creativiteit in je team een oppepper te geven en de onderlinge banden te versterken.

Gigantische kettingreactie met stoere materialen

Een kettingreactie is een soort machine die op een zo langzaam en complex mogelijke manier een eenvoudige taak uitvoert. Beetje voor beetje ontvouwt de machine zich en komt de Chain Reaction tot leven. Er zijn vele mogelijkheden om een eenvoudige kettingreactie te bouwen, maar wij doen er een schepje bovenop. In deze duurzame Chain Reaction wordt gebouwd met grote en stoere materialen zoals mobiele zonnepanelen, lichtsluizen als schakelaar, zwaailichten, RVS goten, traploos verstelbare statieven, metalen constructie materialen en dominostenen in een maatje meer.

Extra inhoud & extra onderdelen

Deze duurzame Chain Reaction krijgt extra inhoud doordat de deelnemers allerlei interessante vragen kunnen beantwoorden, waarmee extra onderdelen verdiend kunnen worden. Denk hierbij aan vragen over de frictie tussen enerzijds de behoeftes van de mens en anderzijds het behoud van de wereld om ons heen. Ieder goed antwoord levert verrassende onderdelen op zoals een startmodule, een magnetische slinger en een spectaculaire finish.

Spannende competitie

Deze Chain Reaction wordt afgesloten met een spannende competitie. De kettingreacties zijn zodanig gebouwd dat er meerdere energiebronnen in zijn verwerkt. Ieder team heeft haar creativiteit op een geheel eigen wijze verwerkt in de kettingreactie en zal de duurzame energiebronnen gebruiken om de kettingreactie in werking te zetten. Gaan jullie voor een grote model-auto die rijdt op zonne-energie? Of kies je voor windkracht, waarbij een ventilator een zeil-mobiel in beweging zet? Aan jullie de uitdaging om de Chain Reaction zo lang mogelijk te laten duren.

Voor kleine en grotere groepen

In deze Duurzame Chain Reaction gaan jullie op een originele manier samenwerken aan jullie eigen kettingreactie, maar zullen ook verrassende discussies ontstaan over het thema duurzaamheid. Het programma is geschikt voor groepen tot 50 personen, bij meer dan 50 personen raden wij een wisselprogramma aan met één van onze andere activiteiten.

Chain Reaction mogelijk op alle locaties

Het programma Chain Reaction duurt ca. 2 uur en is mogelijk op al onze Inspiratie Locaties. Wij helpen graag met het vinden van een passende locatie en kunnen ook behulpzaam zijn bij de invulling van een compleet programma, inclusief catering en verblijf. Bel ons op 0575-470 258 of mail ons en ontvang vandaag nog een voorstel op maat voor de Duurzame Chain Reaction.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kunnen wij meerdere vergaderbreaks combineren?
Ja dat kan. Alle vergaderbreaks kunnen naar wens worden gecombineerd.
Wij verblijven meerdere dagen, kunnen jullie een totaal offerte maken?
Dat kan, wij kunnen een offerte maken voor het hele verblijf. Je ontvangt een voorstel met daarin meerdere activiteiten, die naar wens in het programma gepast kunnen worden. Desgewenst kunnen we ook de locatie en catering opnemen in de offerte.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem