Brug bouwen

Sla een brug tussen beide teams en bouw aan jullie samenwerking

1,5 uur
8
 tot 
80
 pers.

Brug bouwen is een verrassende teambuilding activiteit. De teambuilding bruggen bouwen kan verzorgd worden op iedere locatie, maar is natuurlijk het leukst over echt water. Samen met je collega's bouw je een levensgrote brug van stevige palen en touwen. Het bouwproces daagt je uit om spelenderwijs te leren. Want wat gebeurt er als twee teams een compleet ander idee hebben over het bouwen van de brug? En hoe wordt de brug zo gebouwd dat het mogelijk is om op een veilige manier de oversteek te maken voor iedereen? De thema’s samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking zitten op een leuke, ontspannen manier verstopt in het programma.

No items found.

Brug bouwen

Brug bouwen is een leuke, verrassende en inspirerende teambuilding activiteit. Het gezamenlijk bouwen aan een brug is vooral het samen bouwen aan je team. Alleen door op de juiste manier te communiceren en samen te werken kan het gewenste doel worden behaald. Het teambuilding programma bruggen bouwen is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en helpt teams om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren op een leuke en ontspannen manier.

Bruggen bouwen = bouwen aan je team

Het programma Brug Bouwen wordt altijd als een bijzondere teamactivteit ervaren. Het programma is echt, eerlijk en oprecht en geeft de deelnemers inzicht in persoonlijke effectiviteit. Er wordt gewerkt met duurzame materialen in een ontspannen setting. Tijdens het bouwen van de brug krijgen de deelnemers feedback op een positieve, opbouwende wijze van professionele trainers.  

Opdracht en doelstelling

De opdracht is voor iedereen gelijk en lijkt heel eenvoudig: bouw met elkaar een brug waar iedereen overheen kan lopen. Voorafgaand worden de doelstellingen geïnventariseerd, de wijze waarop de brug moet worden gebouwd, is afhankelijk van de gewenste doelstellingen. Thema’s die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld zijn samenwerking, communicatie, creativiteit, teamontwikkeling, leiderschap, be­sluitvorming en kennismaking. Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is onze uitdaging. Het bouwen van bruggen wordt als middel ingezet om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen.

Hoe gaat het brug bouwen in zijn werk?

Afhankelijk van de gewenste doelstelling wordt de groep in twee of meerdere teams verdeeld. De teams werken samen aan één brug, gebouwd van duurzame materialen. Overleggen mag, maar let op: beide teams mogen alleen aan hun kant van het “water” blijven. Wat gebeurt er als twee teams een compleet ander idee hebben over het bouwen van de brug? En hoe wordt de brug zo gebouwd dat het  mogelijk is om op een veilige manier de oversteek te maken, voor beide teams? Het lijkt makkelijker dan het is… Het doel is om alle deelnemers één voor één over de brug te laten lopen. Als dit lukt heb je samen met je team een prestatie geleverd om trots op te zijn!

Professionele instructeurs

Het programma Brug Bouwen daagt je uit om samen met je team spelenderwijs te leren. De activiteit wordt begeleid door professionele instructeurs die tijdens het programma de deelnemers van feedback voorzien. Veiligheid staat voorop:  er wordt alleen over de brug gelopen wanneer de constructies stevig genoeg zijn. Het programma duurt ca. 1½ uur en kan naar wens uitgebreid worden met diverse andere team-activiteiten.

Waar kan het programma Brug Bouwen plaatsvinden?

Het programma Brug Bouwen kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd. Het leukste is wanneer er bijvoorbeeld een sloot, greppel of riviertje aanwezig is, de brug kan dan over echt water gemaakt worden. Wanneer er geen water voorhanden is, zullen we zelf "kunstmatig" water creëeren. Wil je hulp bij het vinden van een passende locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren graag en gratis over de mooiste locatie voor het Brug Bouwen bij jullie in de buurt. Je kunt ook alvast een online kijkje nemen binnen ons aanbod met 400 Inspiratie-Locaties waar het Brug Bouwen kan plaatsvinden.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de activiteit "Brug Bouwen" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Offerte Brug Bouwen

Wil je meer informatie over het programma Brug Bouwen en/of de locatie waar het kan plaatsvinden? Neem dan contact op met ons organisatieburo. Wil je graag een offerte of een voorstel op maat ontvangen? Vraag hier online een offerte aan voor het brug bouwen en ontvangt binnen 24 uur een verrassend voorstel in je mailbox.

Veelgestelde vragen

Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Kunnen jullie ook locatie, catering en activiteiten voor ons teamuitje regelen?
Ja, via ons organisatiebureau kunnen wij een all-in offerte verzorgen, inclusief locatie, catering en activiteiten voor jullie teamuitje. Bel of mail ons en je ontvangt vandaag nog een compleet voorstel voor jullie teamuitje.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem