Boksclinic

Boksworkshop met een unieke koppeling naar de werkvloer

1 uur
4
 tot 
80
 pers.

Wil je meer inzicht krijgen in jouw manier van contact leggen, communiceren en grenzen stellen? Kies dan voor deze unieke boksclinic! Tijdens deze interactieve workshop boksen leer je op energieke wijze jezelf én je collega's nog beter kennen en ontdek je hoe sterk mentale kracht kan zijn! Zodra de bokshandschoenen aangaan komt jouw primitieve gedrag naar voren. Ben jij een vechter of duik je liever weg? Durf jij je grenzen aan te geven tegenover je collega's? Hoe sterk sta jij in je schoenen? Door de unieke opzet van deze boksworkshop worden gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar en leer je ieders individuele kwaliteiten kennen. Deze boksworkshop wordt begeleid door ervaren trainers en kan plaatsvinden op iedere locatie in Nederland.

No items found.

Boksclinic voor bedrijven

Haal het beste uit jezelf én je team in deze unieke Boksclinic voor de zakelijke markt! Zodra de bokshandschoenen aangaan, komt je ware aard naar voren. Tijdens een sessie boksen handelen we intuïtief: geen tijd om na te denken, maar puur handelen vanuit gevoel. In een duel met een ander onstaat er van nature een bijzondere communciatie. Boksen als metafoor biedt daarom niet alleen plezier, maar ook heldere inzichten in jouw manier van contact leggen, communiceren en grenzen stellen. Ontdek je mentale kracht en hoe je deze kunt inzetten in deze unieke boksworkhop.

Wat gaan we doen?

Na een korte kennismaking met de instructeur worden de basisprincipes van het boksen uitgelegd. Vervolgens gaan de bokshandschoenen aan en worden jullie in tweetallen verdeeld. En dan begint het écht: jullie gaan het duel met elkaar aan! Doordat er spanning ontstaat door interactie in kleine duels, komt jullie intuïtieve handelswijze naar voren. Door te boksen krijg je heldere inzichten in jouw manier van contacten aangaan, communiceren en grenzen stellen. In de workshop leer je jouw gedrag en dat van een ander goed herkennen.

Het inzetten van mentale kracht

In deze boks workshop ligt de nadruk op je eigen gedrag en mentale kracht en hoe je deze op de werkvloer kunt inzetten. De opzet van de workshop maakt gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar. Welk gedrag wordt blootgelegd? Ben je taak- of meer mensgericht? Ben je snel of juist rustig? Introvert of extravert? In de workshop verkennen we verschillende boksstijlen die aansluiten bij verschillende persoonlijkheidssstijlen:

  • daadkrachtig, direct, dominerend
  • interactief, inspirerend, invloedrijk
  • stabiel, sociaal, supportgevend
  • correct, calculerend, consciëntieus

Koppeling met de werkvloer

De workshop geeft inzicht in de kwaliteiten, valkuilen, dynamiek en mentale kracht van iedere deelnemer en het team als geheel. Hierdoor ontstaat er meer wederzijds begrip. Door het boksen te koppelen aan werksituaties, wordt de transfer gemaakt. Met reflectie op het handelen, kan iedere deelnemer voor zichzelf waardevolle ontwikkelpunten meenemen.

Boksen als teambuilding

Als team heb je te maken met diverse persoonlijkheden en karakters. Het kan een uitdaging zijn om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en elkaar te begrijpen en accepteren. Deze boksclinic geeft inzicht in het gedrag van jezelf en van je collega's en zorgt voor meer acceptatie, respect en vertrouwen binnen jullie team. De boksclinic kan daarmee uitstekend ingezet worden als teambuilding activiteit.

Professionele begeleiding

Deze boksclinic zorgt altijd voor veel positieve energie door de maximale interactie tussen de deelnemers. De workshop wordt begeleid door een enthousiaste topbokser en ondernemer. Hij bokst o.a. voor de Nederlandse Boksbond en doet zowel nationale als internationale bokspartijen. Zijn missie is het werkgeluk terugbrengen in jullie team door middel van deze inspirerende boksworkshop.

Boksclinic op iedere locatie

De workshop duurt 1 uur en kan op iedere locatie in Nederland verzorgd worden, zowel buiten als binnen. De workshop is geschikt als vergaderbreak, teambuilding of als aanvulling op een zakelijke training. De boksclinic kan uitstekend ingezet worden als actieve onderbreking van een heidag op één onze inspiratie-locaties of als onderdeel van jullie heidag.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem