Archery Tag

Dè combinatie van spanning en fun

1,5 uur
6
 tot 
100
 pers.

Archery Tag is dé combinatie van spanning en fun! Het heeft elementen van lasergamen en trefbal, maar bij Archery Tag gebruik je pijl en boog. Probeer tijdens deze teambuilding activiteit zoveel mogelijk punten te scoren, door met je team de tegenstanders en niet bewegende targets te raken. Het spel draait om actie, spanning, maar ook jullie strategie is van belang. Mogelijk op iedere locatie zowel binnen als buiten.

No items found.

Archery Tag met je collega's

Archery Tag is een sportieve activiteit waar jullie adrenaline van gaat stromen. Ga de strijd aan met je team en probeer het andere team met jullie pijl en boog skills te verslaan. Ben je op zoek naar samenwerking, fun, sportief, competitie en spanning, dan is Archery Tag dé activiteit. De spelers dragen een veiligheidsmasker en de punten van de pijlen bestaan uit een ‘foam’ punt, zodat wanneer een speler wordt geraakt het geen pijn doet en het ook een 100% veilige teambuilding activiteit is. Wie scoort de meeste punten tijdens Archery Tag en gaat strijken met de eer!

Sportieve teambuilding activiteit

Dit leuke en sportieve event is voor iedereen geschikt. Jullie krijgen eerst een uitleg over de spelregels van Archery Tag en de techniek van het schieten met pijl en boog. Jong en oud, sportief of minder sportief iedereen kan deelnemen aan deze teambuilding. Gegarandeerd geen blauwe plekken, geen speciale kleding behalve de veiligheidsbril. Wij nemen de doelwitten en obstakels mee en zetten het speelveld voor jullie uit, jullie hoeven alleen de strategie te bepalen en laten zien welk team de meest trefzekere schutters herbergt.

Samenwerking en plezier

Op het speelveld strijden de 2 teams door op elkaar en op de doelwitten te schieten met pijl en boog. Door gebruik te maken van de obstakels, is het moeilijker om geraakt te worden. Bedenk een aanvalsplan om jullie teamstrategie uit te voeren. Behendigheid met pijl en boog gaat jullie helpen in jullie doel, maar het belangrijkste om te slagen is om samen te werken en plezier te hebben tijdens deze activiteit.

Teambuilding thema’s

Welke eigenschappen zien jullie bij elkaar naar boven komen tijdens deze Archery Tag teambuilding activiteit? Initiatief nemen, grenzen opzoeken, samenwerken, omgaan met druk, leiding geven of geleid worden, alles is mogelijk en wie weet hoe handig je collega is met pijl en boog.

Mogelijk op iedere locatie

Deze activiteit wordt uitgevoerd onder professionele begeleiding. Het teambuilding programma duurt 1,5 tot 2 uur en kan uitgevoerd worden op elke gewenste locatie, zowel binnen als buiten. Het minimale speelveld is 15 meter bij 15 meter. Maximale groepsgrootte per team is 12 personen. Wij adviseren je graag over de mooiste locatie(s) voor de activiteit Archery Tag. Meer informatie over Archery Tag? Bel, mail of chat met ons of vraag direct een offerte aan.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Archery Tag valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.

Archery Tag teambuilding of vergaderbreak direct boeken

Ons programma Archery Tag is ontwikkeld om ingezet te worden als vergaderbreak, teambuilding of sportief element tijdens een vergadering, training, workshop of heisessie. Via ons offerte-formulier kan je direct online een offerte opvragen en kan jullie Archery Tag vandaag nog geboekt worden!

Veelgestelde vragen

Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kunnen jullie de tijdsduur van deze vergaderbreak aanpassen?
Jazeker, we kunnen de inhoud van de vergaderbreak passend maken, zodat de tijdsduur overeen komt met de tijdsplanning van jullie dag.
Kunnen jullie naast de activiteiten, ook de catering en het verblijf regelen?
Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgd teamevent, inclusief activiteiten, locatie en catering. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat ons het werk voor je doen.
Wij verblijven meerdere dagen, kunnen jullie een totaal offerte maken?
Dat kan, wij kunnen een offerte maken voor het hele verblijf. Je ontvangt een voorstel met daarin meerdere activiteiten, die naar wens in het programma gepast kunnen worden. Desgewenst kunnen we ook de locatie en catering opnemen in de offerte.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem