Stage Evenementen Organisatie

BuitenBusiness is aanbieder van bijzondere locaties en inspirerende activiteiten. Misschien heb je onze website al bekeken en gezien dat we een unieke collectie buitenlocaties aanbieden voor zakelijke meetings. Op al deze locaties organiseren wij unieke buitenactiviteiten. Van schapendrijven tot spiegelen met honden, van Expeditie Robinson tot teambuilding met roofvogels, bij BuitenBusiness kan het. Voor het komende jaar is er ruimte voor een stagiair Evenementen Organisatie die ons gaat helpen bij de organisatie van onze inspirerende events. Wil jij een uitdagende stage waarbij je unieke evenementen organiseert voor leuke klanten? Reageer dan nu!

Wat ga je doen?

Je gaat bijzondere evenementen organiseren, vanaf het eerste klantencontact tot het daadwerkelijke evenement in de praktijk. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het contact met klanten via telefoon, mail en chat, het opstellen van offertes, het regelen van locaties, personen, voorzieningen, vergunningen, coördinatie en bewaking van evenementen en evaluatie na afloop. Wanneer je het leuk vindt mag je ook assisteren bij overige werkzaamheden op het gebied van (online) marketing & communicatie. Je bent een volwaardig lid van ons team en gaat een actieve bijdrage leveren aan ons unieke concept.

Wie zoeken wij?

Ben je een 3e of 4e jaars student in de richting evenementen organisatie? Ben je een organisatie-talent in de dop? Dan helpen wij je om de kneepjes van het vak goed te leren. Je hebt veelvuldig contact met klanten, daarbij helpt het wanneer je een vlotte babbel hebt en je je goed kunt inleven in de klant. Omdat je (na een inwerktijd) zelfstandig offertes maakt, is het fijn wanneer je foutloos Nederlands schrijft.

Wat bieden wij?

We bieden je een gezellige en leerzame stage binnen een succesvol bedrijf met een bewezen concept. Daarnaast krijg je een fijne werkplek op een mooi buitenkantoor in de Achterhoek. De sfeer binnen ons team is informeel en je kunt gewoon jezelf zijn. Zittend werken kan bij ons afgewisseld worden met staand werken en fietsend werken. Naast een financiële vergoeding krijg je ook heerlijke koffie, onze eigen thee, veel liefde van onze kantoorhond en iedere dag een geweldig uitzicht. 

Meer weten?

Voor vragen over deze stage kun je contact opnemen met Diana Hofs op telefoonnummer 0575-470258 of je kunt direct solliciteren via onderstaand formulier. 

Ja, ik wil graag evenementen organiseren bij BuitenBusiness
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Wordt dit jouw werkplek? Wordt dit jouw werkplek?
Onze eetkeuken Onze eetkeuken
Ons kantoor ligt op een prachtige plek in de Achterhoek... Ons kantoor ligt op een prachtige plek in de Achterhoek...