Stage Communicatie & Marketing

BuitenBusiness is aanbieder van bijzondere locaties. Misschien heb je onze website al bekeken en gezien dat we een unieke collectie buitenlocaties aanbieden voor zakelijke meetings. Naast BuitenBusiness.nl beheren wij een tweede website met bijzondere groepsaccommodaties: www.JeZoektIetsLeuks.nl. Op dit moment zijn wij onze diensten aan het uitbreiden met een aantal spiksplinternieuwe concepten. Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich wil verdiepen in de markt van bijzondere locaties en ons wil helpen om de nieuwe concepten verder uit te rollen. Wil jij een onvergetelijke stage? Reageer dan nu!

Wat ga je doen?

Jouw stage omvat het bedenken en uitwerken van marketing- en communicatiestrategieën, het verder optimaliseren en onderhouden van de websites, assisteren bij (online) marketing en communicatie werkzaamheden, uitwerken persberichten, nieuwsbrieven, blogs, ontwikkelen brochures en promotiematerialen en social media. Je bent een volwaardig lid van ons team en gaat een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het uitrollen van onze nieuwe concepten.

Wie zoeken wij?

Ben je een 2e, 3e of 4e jaars student in de richting marketing, sales en/of communicatie? Ben je een communicatie-talent in de dop en schrijf je (bijna) foutloos Nederlands? Ben je creatief, flexibel en houd je ervan om dingen net even anders dan anders te doen? Zijn social media en internetmarketing echt jouw ding? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Wil je zien hoe die plek eruit ziet? Aarzel dan niet en kom even langs voor een kop koffie of stuur een berichtje via onderstaand fomulier.

Wat bieden wij?

We bieden je een unieke en zeer leerzame stage binnen een succesvol bedrijf met een bewezen concept. Daarnaast krijg je een gezellige werkplek op een mooi buitenkantoor in de Achterhoek. Zittend werken kan bij ons afgewisseld worden met staand werken en fietsend werken. Naast een financiële vergoeding krijg je ook heerlijke koffie, onze eigen thee, veel liefde van onze kantoorhond Lola en iedere dag een geweldig uitzicht. Je stage is boeiend en afwisselend en er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van een nieuw concept. 

Meer weten?

Voor vragen over deze stage kun je contact opnemen met Diana Hofs op telefoonnummer 0575-470258 of je kunt direct solliciteren via onderstaand formulier. 

Ja, ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de nieuwe concepten van BuitenBusiness
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Wordt dit jouw werkplek? Wordt dit jouw werkplek?
Onze eetkeuken Onze eetkeuken
Ons kantoor ligt op een prachtige plek in de Achterhoek... Ons kantoor ligt op een prachtige plek in de Achterhoek...