Meewerkstage bij BuitenBusiness

Ben jij op zoek naar een stageplaats bij het leukste bedrijf van Nederland? Kom dan stage lopen bij BuitenBusiness! Wij leren je de kneepjes van het vak en geven je naast een fijne werkplek ook veel ruimte en vrijheid voor eigen initiatief. 

Wat doen we?

BuitenBusiness is specialist in heisessies. Wij helpen bedrijven bij het zoeken en boeken van bijzondere buitenlocaties en de organisatie van hun heidag, teambuilding of managementmeeting. Op onze website vind je ruim 300 unieke buitenlocaties en diverse inspirerende teambuildingactiviteiten. Deze activiteiten worden veelal in eigen beheer ontwikkeld en verzorgd. Ons dagelijks werk bestaat voornamelijk uit het zoeken en boeken van inspirerende locaties voor onze klanten en de organisatie van vergaderbreaks en evenementen. Daarnaast houden we dagelijks onze websites up-to-date en worden deze SEO en SEA technisch geoptimaliseerd. We zijn actief op diverse social media kanalen en ook de administratie hoort erbij. Naast het kantoorwerk zijn we ook regelmatig buiten in het veld te vinden om evenementen te begeleiden op locaties door heel Nederland.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage houd je je voornamelijk bezig met de ondersteuning van ons kantoorteam. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het aannemen van de telefoon, offertes maken, organiseren van activiteiten, bijhouden social media kanalen, opzetten en uitvoeren van campagnes en natuurlijk genieten van het mooie uitzicht, 

Wie zoeken wij?

Ben je een 3e of 4e jaars student in de richting commerciële economie, communicatie of marketing op minimaal HBO niveau? Hou jij van plannen en organiseren? Ben je communicatief sterk, klantvriendelijk en flexibel ingesteld? Zijn social media en internetmarketing echt jouw ding? Kan je ook nog originele teksten schrijven en vind je het leuk om betrokken te worden bij de groei van BuitenBusiness? Aarzel dan niet langer en kom bij ons langs of stuur een berichtje via onderstaand fomulier.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een unieke en zeer leerzame stage binnen een succesvol bedrijf met een bewezen concept. Daarnaast krijg je een gezellige werkplek op een mooi buitenkantoor in de Achterhoek. Zittend werken kan bij ons afgewisseld worden met staand werken en fietsend werken. Naast een financiële vergoeding krijg je ook heerlijke koffie, onze eigen thee, af en toe een stoelmassage, veel liefde van onze kantoorhond en iedere dag een geweldig uitzicht. Je stage is boeiend en afwisselend en je krijgt veel ruimte voor persoonlijke inbreng. 

Kom jij bij ons werken?

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Neem dan contact op met Diana Hofs of Marije Hulstijn via telefoonnummer: 0575-470258 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Ja, ik wil graag stage lopen bij BuitenBusiness
  •  
  •  
  •  
Wil jij ook genieten van dit uitzicht tijdens je werk? Wil jij ook genieten van dit uitzicht tijdens je werk?
Werken onder een dak van boomstammen Werken onder een dak van boomstammen
Het kantoor van BuitenBusiness zit verstopt onder een groene grasbult Het kantoor van BuitenBusiness zit verstopt onder een groene grasbult