Afstudeerstage Marketing & Sales

BuitenBusiness is dè specialist in heisessies. Vanuit ons buitenkantoor helpen wij onze klanten met de organisatie van hun heidag, teambuilding, training of andere zakelijke meeting. Via onze website kunnen meer dan 300 unieke buitenlocaties online geboekt worden. Op al deze locaties organiseren wij verrassende buitenactiviteiten ter aanvulling op een zakelijke meeting. In het komende jaar willen wij onze diensten verder uitbreiden naar België en later ook naar Duitsland. Lijkt het je leuk om hiervoor een marktonderzoek te doen? En wil je ons graag helpen met het vermarkten van onze diensten in België? Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor om te kijken of deze stage wat voor je is.

Wat ga je doen?

Jouw afstudeerstage omvat het ontwikkelen en (deels) implementeren van een zowel strategisch als operationeel marketing en communicatieplan, gericht op de ontwikkeling van onze diensten in België. Denk hierbij aan het onderzoeken van de markt, toegankelijkheid, concurrentie-analyse, klantsegmentatie, gebruikelijke manieren van zakendoen en hoe traffic en exposure te genereren via paid, earned en owned media. Wil jij met veel enthousiasme aan de slag en een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het uitrollen van onze diensten in het buitenland? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zoeken wij?

Ben je een 4e jaars student in de richting communicatie, sales en/of marketing op minimaal HBO niveau? Ben je commercieel ingesteld en heb je gevoel voor marketing? Heb je een vlotte babbel en een flexibele instelling? Voer je een salesgesprek net zo makkelijk in het engels als in het nederlands? En is internetmarketing echt jouw ding? Dan ben jij de onze ideale stagiair!  En als je ook nog een beetje frans of duits spreekt, dan zijn we echt op zoek naar jou!

Wat bieden wij

We bieden je een ontzettend gave ervaring binnen een succesvol bedrijf met een bewezen concept! Daarnaast krijg je een gezellige werkplek binnen een klein team op een mooi buitenkantoor. Zittend werken kan bij ons afgewisseld worden met staand werken en fietsend werken. Naast een financiële vergoeding krijg je ook heerlijke koffie, onze eigen thee, af en toe een stoelmassage, veel liefde van onze kantoorhond en iedere dag een geweldig uitzicht.Je stage is boeiend en afwisselend en je krijgt veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Je helpt mee om ons concept uit te breiden naar nieuwe, buitenlandse markten. En wanneer je het goed doet, creëer je je eigen baan en mag je van ons blijven na je stage. Mits je dit zelf ook wilt uiteraard. 

Meer weten?

Voor vragen over deze stage kun je contact opnemen met Diana Hofs of Marije Hulstijn op telefoonnummer 0575-470258 of je kunt direct solliciteren via onderstaand formulier. 

Ja, ik wil graag bij BuitenBusiness mijn afstudeerstage doen:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Wordt dit jouw werkplek? Wordt dit jouw werkplek?
Werken onder een dak van boomstammen Werken onder een dak van boomstammen
Iedere dag genieten van een geweldig uitzicht Iedere dag genieten van een geweldig uitzicht
Jouw collega's op kantoor Jouw collega's op kantoor