Afstudeerstage Marketing & Communicatie

BuitenBusiness is aanbieder van bijzondere locaties. Misschien heb je onze website al bekeken en gezien dat we een unieke collectie buitenlocaties aanbieden voor zakelijke meetings. Naast BuitenBusiness.nl beheren wij een tweede website met bijzondere groepsaccommodaties: www.JeZoektIetsLeuks.nl. In de toekomst willen wij onze diensten verder uitbreiden naar het buitenland, te beginnen met België. Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich wil verdiepen in de Belgische vergadermarkt en ons concept wil helpen ontwikkelen en uitrollen in België. Wil jij ons hierbij helpen? Van marktonderzoek tot mediacampagne, van concurrentie-analyse tot webdesign, het wordt jouw project. Oké, wel met een beetje hulp van ons natuurlijk... ;)

Wat ga je doen?

Jouw afstudeerstage omvat het ontwikkelen en (deels) implementeren van een zowel strategisch als operationeel marketing- en communicatieplan, gericht op de ontwikkeling van BuitenBusiness in België. Denk hierbij aan een marktonderzoek, concurrentie-analyse, marketingstrategie en -activiteiten, webdesign en media-campagnes. Wil jij met veel enthousiasme aan de slag en een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het uitrollen van onze diensten op de Belgische markt? Dan ben je van harte welkom bij ons! 

Wie zoeken wij?

Ben je een 4e jaars student in de richting commerciële economie, communicatie of marketing op minimaal HBO niveau? Ben je commercieel ingesteld en heb je gevoel voor originele marketing?  Ben je creatief, flexibel en hou je ervan om dingen net even anders dan anders te doen? Zijn social media en internetmarketing echt jouw ding? Aarzel dan niet langer en kom bij ons langs of stuur een berichtje via onderstaand fomulier.

Wat bieden wij?

We bieden je een unieke en zeer leerzame stage binnen een succesvol bedrijf met een bewezen concept. Daarnaast krijg je een gezellige werkplek op een mooi buitenkantoor in de Achterhoek. Zittend werken kan bij ons afgewisseld worden met staand werken en fietsend werken. Naast een financiële vergoeding krijg je ook heerlijke koffie, onze eigen thee, af en toe een stoelmassage, veel liefde van onze kantoorhond en iedere dag een geweldig uitzicht. Je stage is boeiend en afwisselend en je krijgt veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van een nieuw concept. En wanneer je het goed doet, mag je van ons blijven na je stage. Mits je dit zelf ook wilt uiteraard. 

Meer weten?

Voor vragen over deze stage kun je contact opnemen met Diana Hofs of Marije Hulstijn op telefoonnummer 0575-470258 of je kunt direct solliciteren via onderstaand formulier. 

Ja, ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de Belgische BuitenBusiness
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Wordt dit jouw werkplek? Wordt dit jouw werkplek?
Onze eetkeuken Onze eetkeuken
Ons kantoor ligt op een prachtige plek in de Achterhoek... Ons kantoor ligt op een prachtige plek in de Achterhoek...