Vacatures bij BuitenBusiness

BuitenBusiness staat voor "Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen". Wij helpen bedrijven bij het vinden van mooie, inspirerende locaties en organiseren vernieuwende events en activiteiten. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of ben je op zoek naar een bijzondere stageplek? 
Bekijk hieronder de beschikbare vacatures. Zit er iets bij wat bij je past, dan vinden we het leuk om wat van je horen!

Openstaande vacatures

* Stageplek Communcatie & Marketing

* Stageplek Evenementen Organisatie

Wie zijn we?

BuitenBusiness is een aanbieder van bijzondere vergaderlocaties & groepsaccommodaties in de natuur. Klanten kunnen gratis online zoeken en boeken of een aanvraag neerleggen bij ons organisatieburo. Daarnaast organiseren wij inspirerende buitenactiviteiten en complete events. Zowel de locaties als de activiteiten zijn verrassend, inspirerend en anders. Dit past ook bij onze werkwijze: altijd naar wens van de klant, waarbij transparantie en korte lijnen onze voorkeur hebben. Onze websites zijn gebouwd in een responsive design en voorzien van de nieuwste technische snufjes. 

Wat doen we?

Ons dagelijks werk bestaat voornamelijk uit het zoeken en boeken van inspirerende locaties voor onze klanten en de organisatie van vergaderbreaks en evenementen. Daarnaast houden we dagelijks onze websites up-to-date en worden deze SEO en SEA technisch geoptimaliseerd. We zijn actief op diverse social media kanalen en ook de administratie hoort erbij. Naast het kantoorwerk zijn we ook regelmatig buiten in het veld te vinden om evenementen te begeleiden op locaties door heel Nederland. Het werk is heel afwisselend en divers, we vinden het daarom fijn wanneer je flexibel bent ingesteld.

Waar zitten we?

Wij werken landelijk, maar ons buitenkantoor is gevestigd in de mooie Achterhoek, in Hengelo Gld. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op kantoor, het is voor ons daarom een pré wanneer je zelf ook woonachtig bent in de Achterhoek. Je krijgt bij ons een gezellige werkplek waarbij je dagelijks geniet van een geweldig uitzicht. Ons team is klein en de omgang is informeel en ontspannen. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Onze werkwijze is vernieuwend en je krijgt veel vrijheid om de werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. En last but not least: onze koffie is echt heel erg lekker.

We horen graag van je!

Meer weten over werken bij BuitenBusiness? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij BuitenBusiness
  •  
  •  
  •  
Het kantoor zit verstopt onder een groene grasbult Het kantoor zit verstopt onder een groene grasbult
Wordt dit jouw nieuwe werkplek? Wordt dit jouw nieuwe werkplek?
Werken onder een dak van boomstammen Werken onder een dak van boomstammen