Terug naar overzicht

Reviews UMCG

Voor UMCG mochten wij diverse heisessies organiseren. Lees hieronder de ervaringen van UMCG op de diverse locaties en lees de reviews over de activiteiten.

    Voer de locatie in waarvan u reviews wilt weergeven.
    Voer de activiteit in waarvan u reviews wilt weergeven.
    Voer het bedrijf/de auteur in waarvan u reviews wilt weergeven.
 • 7.5
  Door: Mevr Anneke van der Veen-Wiegman, UMCG

  De middag spiegelen met paarden is succesvol verlopen. De ontvangst was hartelijk en goed verzorgd met eten en drinken. Onze groep bestond uit 25 mensen, die in groepen verschillende opdrachten heeft uitgevoerd. Een positief gevolg is dat de groepsdynamica duidelijk zichtbaar werd. Hierdoor was echter minder mogelijkheid tot het individueel spiegelen. Dit hebben sommigen mensen als een gemis ervaren. Het verslag van de coaches kwam overeen met de ervaringen van de deelnemers. Ze hadden goed zicht op de dynamiek in de groep. De foto's gaven slechts beperkt weer hoe de middag was geweest.

  Ondanks deze punten van feedback bevelen wij deze training van harte aan voor met name kleinere groepen.

 • 9
  Door: UMCG

  leuke ontspannen teamactiviteit.

  Goede begeleiding en erg leuk om op een speelse wijze (bijna tussen neus en lippen door) met teambuilding bezig te zijn.

  Wel handig om te vermelden op de site is dat deelnemers wel actief bezig zijn en dus minder geschikt voor deelnemers die minder goed ter been zijn. Misschien hadden we dit zelf ook wel kunnen bedenken, maar dat waren we vergeten.

Schrijf een review
 • Mijn ervaring met deze locatie *
 • Mijn ervaring met deze activiteit *