Terug naar overzicht

Reviews SNS Bank

Voor SNS Bank mochten wij diverse heisessies organiseren. Lees hieronder de ervaringen van SNS Bank op de diverse locaties en lees de reviews over de activiteiten.

    Voer de locatie in waarvan u reviews wilt weergeven.
    Voer de activiteit in waarvan u reviews wilt weergeven.
    Voer het bedrijf/de auteur in waarvan u reviews wilt weergeven.
 • 8
  Door: SNS Bank

  We zijn zeer enthousiast over dit programma!

 • 9
  Door: Mevr Yvonne Tolkamp, SNS Bank

  Ondanks dat het weer heel erg tegen zat en we geen afdakjes hadden, zoals besproken, om onder afdak/droog de feedback te bespreken, waren de reacties zonder uitzondering positief. Men was zeer enthousiast over de diverse spellen en de persoon en feedback van Pieter. De reacties van de deelnemers waren als volgt:

  “Enthousiast, Creatief, Leerzaam, Professioneel kortom…..PRIMA”

  “Ik vond het middagprogramma heel leuk omdat we samen als team aan de slag zijn gegaan, opdrachten goed hebben uitgevoerd, van onze samenwerking hebben geleerd en terugkoppeling hebben gekregen van Pieter. Ik zou de middag een 9 geven”.

  “Mijn cijfer is een 8,5 boven verwachting goed. De persoonlijke feedback was erg nuttig, met veel inzicht in mensen en het groepsproces, met een juiste toon op een geschikt moment. De brug was erg leuk. De UFO was wel erg makkelijk en de opdracht met de jeep ging met wat teveel hemelwater gepaard, was anders beter verlopen”.

 • 8.5
Schrijf een review
 • Mijn ervaring met deze locatie *
 • Mijn ervaring met deze activiteit *