De mensen achter BuitenBusiness

Op kantoor

Diana:
Diana is de vrouw achter BuitenBusiness. Direct na haar schooltijd in de hotellerie beland en vanaf 2009 eigenaar van BuitenBusiness. Naast BuitenBusiness runt ze inmiddels diverse andere locatie-portals. Alle portals hebben één ding gelijk: ze zijn vernieuwend en onderscheidend in hun aanbod. Door een klant werd ze ooit een wandelende locatiegids genoemd. Naast het bezoeken van bijzondere locaties houdt Diana zich bezig met de ontwikkeling en online marketing van de diverse websites. 

Jaap:
Jaap is directeur bij BuitenBusiness en verantwoordelijk voor de uitvoering van vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten. Door zijn achtergrond  in het begeleiden van teams d.m.v. Learning & Development programma's, kan hij bedrijven als geen ander adviseren in een passende break bij hun programma. Samen met de workshopleiders zorgt Jaap voor een uniek aanbod aan bijzondere en originele activiteiten welke een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de meeting.

Thijs:
Thijs is de technische man achter BuitenBusiness. Soms lopen dingen anders in het leven dan je gepland had, daar kan Thijs over meepraten. Eigenlijk had hij rechercheur willen worden, maar nu is hij de techneut bij BuitenBusiness.Thijs heeft oog voor detail en de gave om ingewikkelde zaken er simpel uit te laten zien. Gooi daar zijn gevoel voor humor en gevatte opmerkingen overheen en je hebt de webdesigner die BuitenBusiness nodig heeft. 

Jetze:
Online marketing en communicatie, daar gaat Jetze voor. Nadat hij zijn stage bij BuitenBusiness heeft volbracht, is hij gebleven om het team van BuitenBusiness behulpzaam te zijn met allerlei hand- en spandiensten. Online marketing is hem op het lijf geschreven, goede teksten rollen zo uit zijn pen en social media heeft geen geheimen voor hem. Moeiteloos schrijft hij leuke teksten voor onze locaties om hen te promoten via diverse kanalen. 

Jordy:
Enkele jaren geleden liep Jordy al eens stage bij BuitenBusiness. Voor zijn nieuwe opleiding kwam hij weer bij BuitenBusiness terecht en wat zijn we blij dat hij terug is! Jordy is de stagiair die ieder bedrijf zich zou wensen. Hij brengt niet alleen gezelligheid op kantoor, maar schrijft ook goede teksten, maakt mooie social media posts en helpt Jaap bij de organisatie van vergaderbreaks en workshops. In zijn vrije tijd is Jordy DJ, waarmee hij wereldberoemd is in Hengelo en omstreken.

Buiten in het veld

Onze vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten worden verzorgd door een vast team professionals, die in de afgelopen jaren al vele mooie reviews hebben binnengehaald. Zij behoren allen tot de top binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag naar het bedrijfsleven te maken. We stellen ze graag aan je voor:

René en Maaike: teambuilding schapendrijven
Jouke en Pieter: outdoor teambuilding, haka, brug bouwen, katapult bouwen, boogschieten, Expeditie Robinson
Niels: schermen en invalkracht bij overige activiteiten
Stefan: bouwen, schieten en invalkracht bij overige activiteiten
Ben, Hylco, Diana en Herman: teambuilding met roofvogels
Frank en Geert: spiegelen met honden 
Gidy: outdoor cooking
Jack: Tai Chi
Debby: Tarot
Henk en Ans met hun team: paardenmennen
Ivo: energieke en muzikale activiteiten