De mensen achter BuitenBusiness

Diana, de vrouw achter BuitenBusiness

Kantoor: Diana

Diana is de vrouw achter BuitenBusiness. Door een klant ooit een wandelende locatiegids genoemd. Houdt van natuur, dieren, groene thee en de grapjes van Marije. Trotseert de broodjes pindakaas van haar collega's. Ziet haar werk nog steeds als hobby. 

 

 

 

Kantoor: Marije


Volgens de Volkskrant een tuttige backpacker. Maar wij weten wel beter. Houdt van thee, broodjes pindakaas, haar vriend en de groene Achterhoek. Inmiddels alweer heel wat jaren het aanspreekpunt bij BuitenBusiness. Altijd in voor een grapje, waar ze dan zelf het hardst om lacht.

 

 

Thalien

Kantoor: Thalien

Thalien is onze vrolijke noot. Ze houdt van eten, het liefst de hele dag door. Houdt niet van pindakaas. Houdt wel van heel veel wortels, net als haar paard Habibi. Tijdens het maken van offertes, knuffelt ze graag even met kantoorpoes Toetje. Deze dierenvriend is een frisse wind die klantvriendelijkheid heel belangrijk vindt.

 

 

 

Kantoor: Nick

Kantoor: Nick

Hij is best populair, als enige mannelijke collega tussen alle vrouwen op kantoor. Hij is vrolijk, gezellig, aardig, neemt bloemen mee... en is nog vrijgezel (voor alle single dames in Nederland). Hij heeft maar één nadeel: net als Marije eet hij iedere dag broodjes pindakaas.

 

 

Kantoor: Anouk

Kantoor: Anouk

Eigenlijk met bril, maar voor de foto even zonder bril. De meest lenige collega op kantoor. Houdt van haar vriend en van mooie trouwlocaties. Wacht op een aanzoek. Maar eerst nog even verder studeren. Haar paaseitjes zijn favoriet op kantoor. En ze houdt niet van pindakaas.

 

 

Buiten in het veld

Buiten in het veld

Onze vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten worden verzorgd door een vast team professionals, die in de afgelopen jaren al vele mooie reviews hebben binnengehaald. Zij behoren allen tot de top binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag naar het bedrijfsleven te maken.
We stellen ze graag aan je voor:
Hans en René: teambuilding schapendrijven
Niels en Pieter: outdoor teambuilding, schermen, brug bouwen, katapult bouwen, boogschieten, spelen met vuur
Ben, Hylco, Diana en Herman: teambuilding met roofvogels
Dunya, Suus, Jolyn, Gerja, Monique: spiegelen met honden 
Gidy: outdoor cooking
Jack: Tai Chi
Debby: Tarot
Henk en Ans met hun team: paardenmennen
Walter en René: energieke en muzikale activiteiten

Schapendrijvers Hans en René Schapendrijvers Hans en René
Outdoorinstructeurs Niels en Pieter Outdoorinstructeurs Niels en Pieter
Team hondencoaches Team hondencoaches
Valkenier Hylco Valkenier Hylco