De mensen achter BuitenBusiness

Diana, de vrouw achter BuitenBusiness

Kantoor: Diana

Diana is de vrouw achter BuitenBusiness. Door een klant ooit een wandelende locatiegids genoemd. Houdt van natuur, dieren, groene thee en de grapjes van Marije. Ziet haar werk nog steeds als hobby. 

 

 

 

Kantoor: Marije


Volgens de Volkskrant een tuttige backpacker. Maar wij weten wel beter. Houdt van thee, broodjes pindakaas, haar vriend en de groene Achterhoek. Een frisse wind die haar eigen grapjes het leukst vindt. 

 

 

Daniëlle

Kantoor: Daniëlle

Sterk in het betere kantoorwerk. Maakt de mooiste offertes, houdt locaties up-to-date en zorgt dat alles uiteindelijk goed in de boeken komt. Houdt van onze systeembeheerder, niet teveel thee en sinds kort ook van wandelen.

 

 

 

Buiten in het veld

Buiten in het veld

Onze vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten worden verzorgd door een vast team professionals, die in de afgelopen jaren al vele mooie reviews hebben binnengehaald. Zij behoren allen tot de top binnen hun vakgebied en weten als geen ander de vertaalslag naar het bedrijfsleven te maken.
We stellen ze graag aan je voor:
Hans en René: teambuilding schapendrijven
Marleen, Gerja, Jelien, Suus en Willemijn: spiegelen met honden 
Ben, Hylco en Marijke: teambuilding met roofvogels
Niels en Pieter: outdoor teambuilding, schermen, brug bouwen, katapult bouwen, boogschieten
Mariëlle, Paula, Remy, John, Gidy: outdoor cooking, workshop superfood, spelen met vuur, slapen in het bos en overige outdoor activiteiten 
Jack: Tai Chi
Debby: Tarot
Henk en Ans met hun team: paardenmennen
Walter en René: energieke en muzikale activiteiten

Wim

Wim is de technische man achter deze website. Onze websites zijn voorzien van de nieuwste technieken en worden mede ontwikkeld door zowel de locaties die er op staan als de bezoekers. Wensen van gebruikers worden zoveel mogelijk ingewilligd. Heb je suggesties? Laat het ons weten en wie weet zie je je persoonlijke voorkeuren straks terug op de website. 

Pim

Pim is SEO- en SEA-specialist; hij zorgt ervoor dat de websites van BuitenBusiness goed gevonden worden op de digitale snelweg. Ook helpt hij locatie-eigenaren met het beter vindbaar maken van hun eigen website middels inspiratie-dagen bij BuitenBusiness. 

Een deel van het BuitenBusiness-team:

Hondencoaches Jelien, Suus, Willemijn, Gerja en Marleen Hondencoaches Jelien, Suus, Willemijn, Gerja en Marleen
Schapendrijvers Hans en René Schapendrijvers Hans en René
Marleen, Niels en Mariëlle Marleen, Niels en Mariëlle
Hylco Hylco
Ons Buiten-Team komt naar iedere gewenste locatie... Ons Buiten-Team komt naar iedere gewenste locatie...