Hoe werkt deze website?

Via de website kan je zoeken en direct boeken bij de betreffende locaties. De functie “Uitgebreid zoeken” helpt om snel en precies te vinden wat je zoekt. Op de website vind je alleen ècht leuke, bijzondere, inspirerende en groene locaties voor je (meerdaagse) bijeenkomst. Wij zijn onafhankelijk en plaatsen alleen locaties op onze website welke voldoen aan onze criteria. De aangeboden tarieven zijn altijd lager of gelijk dan de officiëel gepubliceerde tarieven en wij berekenen geen administratie- of reserveringskosten.

Hoe werkt het prikbord?

Wil je snel een overzicht welke locaties nog beschikbaar zijn? Of wil je op een eenvoudige manier meerdere offertes aanvragen? Plaats dan je vraag gratis op het prikbord. Je ontvangt per ommegaande reacties van beschikbare locaties in je mailbox en je hebt direct contact met de betreffende locaties. Deze service is gratis, je betaalt niets om je vraag op het prikbord te plaatsen en je hebt direct contact met de locatie zelf. De locaties dragen geen fee aan ons af, waardoor je altijd verzekerd bent van de laagste prijs.

Hoe werkt het organisatieburo?

Heb je liever een voorstel op maat, vraag dan een offerte op bij ons organisatiebureau. Wij zoeken met zorg een aantal locaties voor je uit welke aansluiten bij jullie wensen en nog beschikbaar zijn op de gewenste datum. Deze locaties zetten wij voor je op een rij in een heldere offerte, inclusief makkelijk vergelijkbare tarieven. Je geeft aan ons door bij welke locatie de reservering geplaatst mag worden.Vervolgens ontvang je van de locatie zelf de bevestiging en verloopt het verdere contact direct met de locatie zelf. Ook de facturatie gebeurt direct door de locatie zelf. Onze diensten zijn gratis, wij berekenen geen bemiddelingskosten en de aangeboden tarieven zijn altijd lager of gelijk aan de officiëel gepubliceerde tarieven van de betreffende locatie. 
Staat er in de offerte geen locatie bij die je aanspreekt? Laat het ons weten, wij zoeken dan graag verder. Besluit je om de aanvraag, na schriftelijk aanbod onzerzijds, toch te annuleren, dan zullen wij de gemaakte uren doorberekenen (uurtarief € 65,--). Wil je begeleiding op de dag zelf, de facturatie of de gehele organisatie uitbesteden, dan rekenen wij een uurtarief van € 65,-- per uur.

Organiseren jullie ook evenementen?

Ja, ook voor een zakelijk evenement, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld kick-off bijeenkomst kan je bij ons terecht. Wij verzorgen graag een dagvullend, inspirerend programma op één van onze unieke Inspiratie-Locaties.  Via ons organisatieburo ontvang je een complete offerte op maat, met een vaste prijs voor de activiteiten en de locatie. Inspirerende buitenactiviteiten op bijzondere buitenlocaties zijn onze specialiteit, wij beloven een unieke beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!