Origineel vergaderen

Origineel vergaderen kan op vele manieren. Je kunt kiezen voor een onverwachte, verrassende of gekke vergaderlocatie. Denk bijvoorbeeld aan vergaderen in een boomhut, vergaderen op een onbewoond eiland of vergaderen in een vogelhuisje. Bekijk hier onze persoonlijke collectie met de meest bijzondere en orginele vergaderlocaties in Nederland. Op deze locaties kan je echt 'anders vergaderen' en veel van deze locaties ken je vast nog niet!  Bij alle locaties staan de tarieven en beschikbaarheid aangegeven, zodat je direct online kunt boeken.

Originele vergaderlocaties

Op deze website vind je unieke, bijzondere en originele vergaderlocaties. Alle locaties liggen midden in de natuur en bieden een authentieke omgeving voor een inspirerende vergadering. De locaties worden uitgebreid gepresenteerd met grote foto's, zodat je snel kunt zien of de locatie origineel genoeg is. Kijk hier voor een overzicht van de meest orginele locaties in Nederland.

Huiselijk en sfeervol vergaderen

Zoek je een orginele vergaderlocatie in een bepaalde provincie of regio, dan kan je deze makkelijk en snel vinden via de uitgebreide zoekpagina. Ook kan je via deze pagina verder selecteren op thema's als 'huiselijk en sfeervol vergaderen', 'duurzaam vergaderen' of 'vergaderen op kleine vergaderlocaties'. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag en gratis. En... het vinden van originele vergaderlocaties is onze specialiteit!

Welke bijzondere vergaderlocatie is nog beschikbaar?

Bij alle vergaderlocaties staat de beschikbaarheid aangegeven en de locaties kunnen direct online geboekt worden. Wil je snel weten welke originele locaties nog beschikbaar zijn? Plaats je vraag dan gratis op het prikbord, je ontvangt dan per ommegaande reacties van bijzondere vergaderlocaties in je mailbox.

Inspirerende vergaderbreaks

Bij een unieke vergaderlocatie hoort ook een bijzondere vergaderbreak. Daarom hebben wij alvast een aantal bijzondere en originele vergaderbreaks voor je op een rijtje gezet. Deze vergaderbreaks kunnen op iedere gewenste locatie verzorgd worden en maken je vergadering extra origineel.

Heb je zelf een originele locatie?

Beschik je zelf over zo'n unieke, inspirerende en originele vergaderlocatie? En vind je dat deze niet mag ontbreken op deze website? Meld je dan aan via de pagina 'aanmelden nieuwe vergaderlocaties'.