BuitenBusiness.nl logo Winter Wonderland Locatie-tips
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Winter Wonderland Locatie-tips

De zomer is voorbij, de dagen worden korter en kouder en de blaadjes vallen van de bomen... De winter is in aantocht en daarmee ook de gezellige feestdagen. Menig locatie wordt in deze periode omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. Graag stellen wij in deze nieuwsbrief een aantal van deze locaties aan je voor. Je kunt hier uitstekend terecht voor een winterse jaarafsluiting met collega's, een kerstdiner met zakenrelaties of een nieuwjaarsreceptie met het hele bedrijf. De warme en sfeervolle entourage van deze locaties is een perfect decor voor ieder winters evenement. 

Op de foto hierboven: Kameryck in winterse sferen.

Magisch Wintereiland


Voor een winterse borrel, barbecue of een bedrijfsuitje ben je bij Fort aan de Klop in Utrecht aan het juiste adres. Het historische fortterrein wordt tijdens de wintermaanden omgetoverd tot een magisch wintereiland. Je borrel of diner wordt buiten geserveerd onder een sfeervol aangeklede Starshade-tent, waar het vuur brandt, de fleecedekens klaarliggen en je geniet van winterse hapjes en drankjes. Is het buiten te koud? In het Wachthuis is het knus en warm. Tevens ontvang je in december, januari en februari 50% korting op de zaalhuur én word je verrast met een beker warme chocolademelk. 

Unieke sprookjeswereld


Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert Kameryck in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, sfeervolle muziek en knisperende vreugdevuren. Winters Kameryck is de ideale plek voor een Kerst- of Nieuwjaarsbijeenkomst tot ca. 400 personen. Kameryck is landelijk gelegen in Kamerik, in de provincie Utrecht, temidden van weilanden, water, slingerweggetjes en heel veel groen. 

Kerst op een kasteel


Bij Koetshuis de Haar geniet je van een Winterse borrel of een Walking Dinner in een sprookjesachtige entourage. Binnen branden de kaarsen, buiten knispert het vuur van de fakkels en de vuurschalen. Tijdens de feestdagen zorgen fraai versierde kerstbomen voor de perfecte kerstsfeer. Leuke tip: een avondrondleiding door Kasteel de Haar. Tijdens deze sprookjesachtige activiteit vertellen professionele gidsen je alles over de weelde waarin de baronale familie vroeger leefde.

De skyline van Amsterdam als decor


Een kerstdiner, oudejaarsborrel of nieuwjaarsfeest? Een unieke plek hiervoor is... Pllek! De evenementenzaal van Pllek wordt tijdens de wintermaanden omgetoverd tot een feestelijke, warme ruimte vol kaarsen, sfeervolle lichtjes en met linnen gedekte tafels. Ideaal om met grote groepen te dineren, te borrelen en te dansen met de schitterende skyline van Amsterdam als decor. Extra aantrekkelijk is dat je op doordeweekse dagen 20% korting krijgt op het Private Dining Arrangement voor groepen vanaf 50 t/m 150 personen!

Een winters landgoed


​Landgoed Marienwaerdt is een inspirerende omgeving voor een feestelijke afsluiting van het jaar. Hier geniet je van een heerlijke winterbarbecue op het terras van de Jachtkamer. Lekker knus met een dikke wintertrui bij een knisperende vuurkorf. Wordt het te koud dan kun je lekker opwarmen op de grote chesterfieldbank bij de open haard. Ook leuk: de jaarlijkse Kerstfair is een belevenis op zich en wordt gehouden van 10 t/m 13 december. Bezoek de Kerstfair met zakenrelaties en geniet na afloop van een gezellig borrel, een stamppottenbuffet of een uitgeserveerd diner.

Kerst in de 19e eeuw


Er zijn maar weinig plekken te vinden waar men zo veel aandacht aan de feestdagen besteedt als bij Kasteel Keukenhof in Lisse. Een volledig verlicht kasteelpark, sfeervol brandende fakkels, een idyllische sfeer en prachtige aankleding zorgen voor het ware kerstgevoel. Het thema dit jaar is "Kerst in de 19e eeuw". Met prachtig gedekte tafels en rijk gedecoreerde kerstbomen krijg je de kans om kennis te maken met de wijze waarop de adel in de 19e eeuw kerst vierde. Het thema wordt doorgevoerd tot in de kleinste details; een unieke setting voor een jaarafsluiting in stijl.

Watergoed wordt Wintergoed


Tijdens de wintermaanden verandert Watergoed in Valburg in Wintergoed. Hier wordt je ontvangen in een sfeer van vervlogen tijden, inclusief een knapperend vuurtje, pruttelende stamppotten en Oudhollandse spellen. De prachtige, ruige boerenschuur is het middelpunt van dit gezellig winterdecor. Hier proef je nog echt de sfeer van vroeger, met een vleugje nostalgie. Wintergoed leent zich uitstekend voor het organiseren van een kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, vergadering of feest voor 4 tot wel 800 personen. 

Snel en makkelijk een locatie voor de feestdagen vinden?


Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Wil je liever zelf zoeken? Op onze thema-pagina staan de vergaderlocaties op thema gerangschikt, zodat je snel en makkelijk de perfecte locatie kunt vinden. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.