BuitenBusiness.nl logo Wanneer thuiswerken niet kan...
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Wanneer thuiswerken niet kan...

Wanneer thuiswerken niet kan...

In deze roerige en onzekere tijd willen we graag een steuntje in de rug bieden voor iedereen die het kan gebruiken. Waarschijnlijk zit je momenteel niet met je collega's op kantoor, maar ben je verzocht om vanuit huis te werken. Naast dat thuis werken minder gezellig is, is het ook veel minder praktisch. De kinderen rennen door je 'thuiskantoor', je beschikt niet over je fijne (verstelbare) bureau en je mist de heerlijke bonenkoffie die gehaald wordt door je collega. Tip van ons: kom 'thuiswerken' op een van onze mooie buitenlocaties. Onderstaande locaties kunnen allen dienen als jouw privé 'thuiskantoor'. De locaties geven jou een steuntje in de rug tijdens het thuiswerken. Op jouw beurt steun jij de locatie(s) in deze moeilijke tijd. 

Thuiswerklocaties in Noord-Brabant

Hof van Vijfeijken

Hof van Vijfeiken

Bij Hof van Vijfeiken kun je 3 vergaderruimtes huren als thuiswerkplek. Deze ruimtes zijn afzonderlijk te bereiken: je komt dus niet in aanmerking met anderen. De koelkast is gevuld op deze locatie. 

Meer informatie

Het Creijennest

Het Creijennest

De thuiswerkruimte ligt bij het Creijennest op een afgezonderde plek. Als je wilt hoeft er überhaupt geen menselijk contact te zijn: de sleutel kan onder de deurmat gelegd worden.

Meer informatie
Schaluinenhoeve

Schaluinenhoeve

Op deze locatie in Baarle-Nassau zijn 8 hotelkamers ingericht als thuiswerkplek met eigen bureau, koffie en thee. Ook beschik je hier over je eigen terras.

Meer informatie

Thuiswerklocaties in Friesland

Fries en Fruitig Nijhuizum

Fries en Fruitig

Ook op deze boerderij in Friesland kun je heerlijk thuiswerken. Deze thuiswerkplek is gelegen in Nijhuizum en beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om te kunnen werken. 

Meer informatie
De Zonneroos

De Zonneroos

Hier beschik je over een werkplek met eigen bureau, badkamer en toilet. Koffie en thee wordt voor jouw 'thuiswerkkantoor' neergezet. Lunch mag je zelf meenemen. 

Meer informatie

Thuiswerken in Gelderland

Boerderij Zonneveld

Boerderij Zonneveld

In het buitengebied van Rossum vind je deze thuiswerklocatie. De locatie beschikt over een groot LCD scherm, flipover en compleet ingerichte keuken.

Meer informatie
De Vleugelslag

De Vleugelslag

Ook op dit idyllische plekje in Herwijnen kun je ongestoord werken. Je werkt hier in alle rust in een landelijke omgeving. Wie wil dat nou niet?  

Meer informatie

Thuiswerkplek met uitzicht op de IJssel

Thuiswerkplek met uitzicht op de IJssel

Deze locatie is gelegen aan de IJssel in Zutphen. Hier kun je ongestoord werken met uitzicht over het water en het vele groen in de omgeving. Kom thuiswerken bij de IJsselstroom en geniet van de rust en het prachtige uitzicht. 

Meer informatie

 

Thuiswerklocaties in het midden van het Land

Buitenplek Más Mik

Buitenplek Más Mik

Thuiswerken in Benschop: dat kan bij Buitenplek Más Mik. Deze locatie biedt de Hooiberg aan als privéwerkplek. Je hebt hier beschikking tot je eigen toilet en keuken. Lunch kan verzorgd worden. 

Meer informatie
Louisehoeve

Louisehoeve

Louisehoeve stelt 4 appartementen beschikbaar als privé werkplek. Je kunt hier je eigen lunch meenemen of je kunt deze laten verzorgen. Een overnachting behoort ook tot de mogelijkheden op deze locatie.  

Meer informatie
Veenlust

Orientive

Een landelijke thuiswerkplek nabij Utrecht, die vind je in Maartensdijk. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden van het dorp en kunt hier tot rust komen van alle hectiek die nu gaande is. 

Meer informatie

Eemlandhoeve

Eemlandhoeve

Een thuiswerkplek op een boerderij, middenin de landerijen in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg. Dat is landelijk thuiswerken. 

Meer informatie
Werkschuur Buitenhaar

Werkschuur buitenhaar

Op deze kleinschalige locatie zal je je helemaal thuisvoelen tijdens het thuiswerken. Werk 'thuis' in Overberg bij Werkschuur Buitenhaar. 

Meer informatie

Thuiswerklocaties in Noord-Holland

Het Gemaal van Muiden

Het Gemaal van Muiden

Deze vergaderlocatie is een goed alternatief voor je thuiswerkplek: je hebt hier veel persoonlijke ruimte en gelden er strikte hygiënevoorschriften. 

Meer informatie
Boerderij de Fryhof

Boerderij de Fryhof

Deze landelijk gelegen boerderij is zowel een praktische als rustige omgeving voor jouw thuiswerkdag. Deze locatie ligt midden in een prachtig gebied voor een wandeling. 

Meer informatie
Leeuwendaal

Leeuwendaal

Deze landelijk gelegen locatie is een prachtige thuiswerklocatie. Je werkt namelijk op een boerderij die midden tussen de uitgestrekte weilanden ligt. 

Meer informatie

Nieuw Leven Texel

Nieuw leven Texel

Niet alleen op het vaste land zijn er thuiswerkplekken beschikbaar: op Texel biedt Nieuw Leven werkplekken aan. Je hebt hier rust en ruimte om door te werken. 

Meer informatie
De Bietenhaven

De Bietenhaven

Op deze boerderij In Oterleek kun je ongestoord werken. De sleutel wordt op een aangegeven plek op de boerderij neergelegd. Je bent hier in je eentje op het boerenerf. 

Meer informatie
geWoonboot

Gewoonboot

Deze duurzame boot is gelegen aan het IJ, midden in onze hoofdstad. Een werkplek met een prachtig uitzicht is hier gegarandeerd! Een unieke werkplek in Amsterdam. 

Meer informatie

Thuiswerklocaties in Overijssel

Hoeve de Haar

Hoeve de Haar

Een unieke zelfwerkplek bij Hoeve de Haar.  De 7 gastenkamers zijn ingericht als thuiswerkplek en zijn voorzien van een eigen badkamer en hebben een eigen ingang. 

Meer informatie
Landgoed Nieuwhuis - Nieuwhuis Resort

Landgoed nieuwenhuis

Ook dit mooie landgoed stelt zich beschikbaar als thuiswerklocatie en is gelegen in het natuurrijke gebied rondom Denekamp in Overijssel. Je kunt hier ook overnachten. 

Meer informatie
Recreatiehoeve Happy Balanz

Happy Balanz

Deze locatie biedt 4 plekken met elk een eigen ingang en eigen toilet aan als thuiswerkplek. Je werkt hier met een adembenemd uitzicht over de weilanden.

Meer informatie

Landelijk gelegen thuiswerkplek

Landelijk gelegen thuiswerkplek

Op deze locatie in De Lutte voel je je meteen thuis. Vergaderplaats éénA is namelijk een huiselijke en sfeervolle locatie welke perfect is als jouw thuiswerkplek. De locatie is ook nog eens prachtig is gelegen: tussen de groene weilanden. 

Meer informatie

Thuiswerklocaties: anders dan anders

Boheems Paradijs

Boheems Paradijs

Klinkt een veilige werkplek op een camping aanlokkelijk? Kom dan thuiswerken in 1 van de 13 zigeunerwagens bij Boheems Paradijs in Holsloot, Drenthe.

Meer informatie
Groote Wijzend

Groote Wijzend

Bij Groote Wijzend zijn twee ruimtes ingericht als thuiswerkplek. Je hebt je eigen parkeerplaats, sanitair en keuken: een geschikte thuiswerklocatie dus. 

Meer informatie
Erve Scholten

Erve Scholten

Een thuiswerkplek midden in het bos: hier kom je ongstoord je werkdag door. Deze locatie ligt middenin natuurgebied Het Springendal: genoeg ruimte voor een frisse neus.

Meer informatie

Vakantie Meerlo

Vakantie Meerlo

Op deze locatie kun je ongestoord werken en kom je tot rust. Vakantie Meerlo biedt 6 thuiswerkplekken aan in het noorden van Limburg. Kom jij thuiswerken in Limburg? 

Meer informatie
In de Houtzagerij

In de Houtzagerij

Deze prachtige locatie, welke aan rivier Merwede gelegen is, beschikt over flexplekken waar je ongestoord kunt werken. Dit is thuiswerken met een mooi uitzicht.

Meer informatie

Waarom thuiswerken op een locatie van BuitenBusiness?

Je mag niet naar kantoor komen, maar werk moet wel doorgaan. Je moet kunnen communiceren met collega's, maar je moet overvolle kantoorruimtes mijden. Wat is dan nog fijner dan een thuiswerkplek midden in de natuur, ver weg van de drukke stad of het overvolle kantoor? Een locatie of ruimte die exlusief tot jouw beschikking staat, waar de wifi net zo snel is als op kantoor en waar alle faciliteiten aanwezig zijn om een prettige werksfeer te creëren. Een plek waar de koelkast goed gevuld is en het je aan niks zal ontbreken. Daarnaast steun je hiermee onze locaties, die jouw support ontzettend hard nodig hebben in deze moeilijke tijd. 

Op de foto: Hof van Vijfeiken. Een locatie waar je heel fijn en ongestoord kunt thuiswerken. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.