BuitenBusiness.nl logo Voorjaars-vibes bij BuitenBusiness...
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Voorjaars-vibes bij BuitenBusiness...

Klaar voor een inspirerende heisessie?

Welkom lente! Sneeuwklokjes, krokussen en dartelende lammetjes in de wei. Bloesems aan de bomen en tulpen op tafel. De eerste zonnestralen op je gezicht na een lange winter. Na al het thuiswerken en online meetings is er nu een nieuwe periode aangebroken. We zien de aanvragen voor vergaderlocaties weer binnenstromen en wat is het fijn om elkaar weer live te kunnen ontmoeten. Een hernieuwde kennismaking, inspiratie opdoen en kennis delen. Terug naar het teamgevoel met de lente in je hoofd.

Zijn jullie klaar voor een inspirerende heisessie inclusief gratis voorjaar-vibes? Onze locaties staan te popelen om jullie te mogen ontvangen. Je kunt kiezen uit meer dan 350 unieke locaties midden in de natuur. Al onze locaties bieden volop rust, ruimte en lente-gevoel. De aanvragen stromen momenteel binnen, dus wees er snel bij. In deze nieuwsbrief stellen wij alvast een kleine selectie inspirerende lente-locaties aan jullie voor.

Vergaderen tussen de weilanden

Melkveebedrijf Russcher

Melkveebedrijf Russcher

Vergaderen met uitzicht op een prachtig landschap? Kom naar deze unieke locatie in Overijssel. Vanuit de huiselijk ingerichtte vergaderruimte kijk je niet alleen uit over de weilanden, maar heb je eveneens een geweldige blik op de koeien. Een uitzicht om te ontstressen en in een ontspannen sfeer te vergaderen.

Meer informatie
Buitenplaats Molenwei

Buitenplaats Molenwei

Ze zijn schaars, dit soort fantastische plekjes in de Randstad. Buitenplaats Molenwei verbindt stad en land op een authentiek boerenerf. Een unieke vergader- en eventlocatie midden in de natuur. Hier wordt de stadse hectiek ingeruild voor de sfeer en ruimte van het platteland. 

Meer informatie
De Basculehoeve - Erve Klein Avest

De Basculehoeve

Een unieke business teamdag ervaren of een exclusieve training volgen in de Basculehoeve is exclusief beleven.
De Basculehoeve is gelegen op het prachtige landgoed van Twickel midden in de Twentse natuur.
Hier kun je genieten van echte rust en ruimte. Sfeervol en huiselijk.

Meer informatie

Vergaderen in een bosrijke omgeving

Hoeve de Kempe

Hoeve de Kempe

Effectief vergaderen in alle rust en ruimte? Kom dan naar Hoeve de Kempe in Voorst. Niet zomaar een plek, maar een beleving. Gelegen midden in de natuur op één van de mooiste landgoederen.
Privé, stijlvol en persoonlijk.
Vanuit de Hoeve kijk je uit over de boomgaard met schapen en ponies.

Meer informatie
Judithhoeve

De Judithhoeve

Ben je op zoek naar een werkelijk unieke plek vol rust, ruimte en vrijheid om te vergaderen?
Dan ben je bij de Judithhoeve in Losser aan het juiste adres.
Deze verborgen parel ligt verscholen in de bossen, omringd door niets anders dan natuur. 
Met grote regelmaat wandelen er reeën langs het grote raam.

Meer informatie

Vergaderen aan het water

Het Kunstgemaal

Het Kunstgemaal

Op één van de mooiste plekken in de Achterhoek ligt het Kunstgemaal, een unieke vergaderlocatie. Hier vergader je met een subliem uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel.
Je vergadering vindt plaats in het Keukengemaal, waarbij je letterlijk tussen de kunst zit en je je kunt laten inspireren door telkens wisselende exposities.

Meer informatie
De Krim Texel

De Krim Texel

Texel is een hele bijzondere én aantrekkelijke bestemming voor een meerdaagse heisessie.
Tijdens de korte reis met de boot ontstaat er letterlijk en figuurlijk afstand tot de drukte van alle dag. Tel daarbij op het unieke eilandgevoel, de rust én de vele mogelijkheden om het nuttige met het aangename te combineren en je weet dat je de perfecte locatie heeft gevonden.

Meer informatie
Het Gemaal van Muiden

Het Gemaal van Muiden

Vergaderen doe je het liefst in een rustige en inspirerende omgeving. Deze locatie in Noord-Holland heeft dit allemaal te bieden.
Door de grote ramen geniet je van een prachtig uitzicht op de omringende weilanden en het naastgelegen Muiderslot.
Maak tussendoor een mooie wandeling langs het Markermeer.

Meer informatie

Vergaderen op de Veluwe

Witte Berken Natuurhotel

Witte Berken Natuurhotel

Op zoek naar een kleinschalig hotel midden in de natuur op de Veluwe? Waar je exclusief kunt vergaderen en overnachten? Natuurhotel Witte Berken biedt het allemaal.
De wereld van natuur, rust en ruimte.Het hotel staat bekend om haar kleinschaligheid, de natuurlijke uitstraling zowel binnen als buiten.

Meer informatie
De Jachthut

De Jachthut

Vergaderen aan de rand van de Veluwe? Kom naar De Jachthut in Beekbergen. Ooit gebouwd als plek waar de jagers samen kwamen na het jagen, nu een unieke plek om te vergaderen. Omringd door weiland en natuur, maar toch dicht bij de bewoonde wereld. De Jachthut is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. 

Meer informatie
De Wever Lodge

De Wever Lodge

Vergaderen en overnachten in een verborgen Lodge op de Veluwe? Deze unieke vergaderlocatie ligt midden in de natuur en biedt een geweldig uitzicht op één van de mooiste natuurgebieden van ons land. Ver weg van drukte overheerst hier de stilte.
Een omgeving die inspireert en creativiteit stimuleert. Vanaf het terras stap je zo de heide op voor een wandeling.

Meer informatie

Meer inspirerende vergaderlocaties

Zit jouw favoriete vergaderlocatie er niet bij? Neem dan een kijkje op onze website voor het complete overzicht met unieke lente-locaties. Bij alle locaties zijn vergaderbreaks bij te boeken voor een compleet programma gericht op teambuilding, communicatie of gewoon fun.

Wil je snel weten welke locaties er beschikbaar zijn voor jouw meeting dit voorjaar? Plaats dan nu een gratis bericht op het prikbord om makkelijk een passende locatie te vinden!

Wij wensen jullie een inspirerend & zonnig voorjaar vol lente-kriebels!

Foto: de bloeiende fruitbomen voor ons kantoor in de Achterhoek

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.