BuitenBusiness.nl logo Vitaal vergaderen
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Vitaal vergaderen

Druk, druk, druk, we zijn het allemaal. Wie kent het niet: een overvolle mailbox, de waan van de dag, reorganisaties en de druk om te presteren? Vitaliteit speelt hierbij een steeds grotere rol. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Want fitte medewerkers hebben meer energie, gaan met plezier naar het werk, kunnen zich beter concentreren en zijn minder vaak ziek. Ook buiten de deur kom je steeds meer vitale-vergaderconcepten tegen: een stressvrije omgeving, gezonde voeding, heel veel natuur en persoonlijke aandacht. Op onderstaande locaties kun je stressvrij en vitaal vergaderen. Combineer je verblijf met een 'gezonde' workshop voor een complete beleving. 

Stressvrij op de boerderij

De Zonneroos

Munnekeburen, Friesland

In alle rust samenkomen met alleen jouw gezelschap? Dat kan bij De Zonneroos. Na een werkdag is het heerlijk relaxen in het zwembad, de sauna of in de natuur. Ook de sfeervolle woonkamer met open haard is een fijne plek om tot rust te komen. Daarnaast worden er diverse programma's aangeboden die bijdragen aan een gezonde leeftijstijl. Denk aan yoga- en/of meditatielessen, mindfulness, massages en (h)eerlijke voeding.

Meer informatie

Vitaal vergaderen in de natuur

The Land of Now

Siddeburen, Groningen

In de rust en ruimte van het Noorden ligt Het Land van Nu. Op deze authentieke Oldambster-boerderij kun je het gras nog horen groeien en schitterende sterrenhemels aanschouwen. De koks werken enkel met natuurlijke, biologische en/of regionale producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Een welkome plek waar je je thuis voelt en je je volledig kunt richten op jouw groep, want tijdens het verblijf zijn jullie de enige gasten.

Meer informatie
Vidaa

Bergschenhoek, Zuid-Holland

Vidaa ligt op een eiland, een oase van rust in een drukke samenleving. Verspreid over het eiland vind je zes vergaderlocaties, van hooiberg tot Mongoolse Ger. Haal het beste uit je meeting door te starten met een korte meditatie of maak een mooie wandeling over het landgoed voor nieuwe energie. Uniek is het eten: de gerechten zijn gebaseerd op de Blue Zones, vijf plaatsen over de wereld waar de mensen het langst in goede gezondheid leven.

Meer informatie

Gezonde workshops

Anti-stress workshop

Anti-stress workshop

Stress op het werk, iedereen heeft er weleens mee te maken. Maar hoe herken je positieve en negatieve stress? En wanneer het werk niet minder wordt, hoe kan je dan toch werkstress verminderen? Deze praktische anti-stress workshop geeft d.m.v mindfulnesstechnieken helder inzicht in stressmanagement. Deze workshop is mogelijk op iedere locatie, ook op kantoor, bij een meeting of bijvoorbeeld tijdens de lunch.

Meer informatie
Spelen met energie

Spelen met energie

De dag bruisend van energie beginnen en aan het eind van de werkdag net zo veel energie over hebben, is nog niet altijd zo gemakkelijk. In de workshop Spelen met energie leer je hoe je dagelijks jouw energie weer kunt opladen en hoe je kunt voorkomen dat je jouw energie weggeeft. Een vernieuwende, eigentijdse workshop voor bedrijven en teams die wel wat extra energie kunnen gebruiken.

Meer informatie
Workshop Tai Chi

Workshop Tai Chi

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen. Deze workshop is speciaal samengesteld voor de zakelijke markt en is bijzonder geschikt als meetingbreak of als dynamische start van de dag. 

Meer informatie

Locatie in de spotlight: Hof van Vijfeijken


In het Brabantse Boxtel staat sinds het jaar 1740 een prachtige, monumentele boerderij. Midden in de natuur, grenzend aan natuurgebied "de Kampina". Op deze mooie boerderij kan je terecht voor een vergadering, training, of teambuilding. Je verblijft hier in alle rust en tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Niet geheel onbelangrijk: de gastheer zelf kookt hier de sterren van de hemel!

Locatie in de spotlight: Ruimte en Rust


Te midden van de Drentse weilanden en akkers, op 6 hectare eigen grond, ervaar je het ultieme hutje-op-de-hei-gevoel. Hier vind je de ruimte en de rust om samen met je team één of meerdere dagen intensief te werken. Exclusief, in totale privacy, want er zijn geen andere gasten aanwezig. Dat betekent rust, ruimte en alle vrijheid om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen!

BuitenBusiness op bezoek bij...


Eén van de leukste dingen van ons werk is dat we op de mooiste locaties in Nederland komen. De afgelopen tijd hebben wij weer een aantal inspirerende locaties mogen bezoeken. We delen graag onze ervaringen met jullie. Bijvoorbeeld De Vijverkamer op Buitenplaats Elisbeth, waar het concept 'Vitaal vergaderen' tot kunst is verheven. Heel veel natuur, gezonde hapjes, vitaal water en een warme sfeer. Ook mochten wij een nachtje blijven slapen bij Buitenhuis AlbaNera in Ospel, een geweldig huis voor een (meerdaagse) vergadering. 

Snel en makkelijk een vitale vergaderlocatie vinden?

Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Wil je liever zelf zoeken? Op onze themapagina staan de vergaderlocaties op thema gerangschikt, zodat je snel en makkelijk de perfecte locatie kunt vinden. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.