BuitenBusiness.nl logo Inspiratie-Locaties bij Schiphol
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Inspiratie-Locaties bij Schiphol

Staat er binnenkort een internationale meeting op de planning? En ben je op zoek naar een mooie locatie die goed bereikbaar is vanaf Schiphol? In deze nieuwsbrief stellen wij graag een aantal Inspiratie-Locaties bij Schiphol aan je voor. Mooie, unieke en bijzondere locaties, waarmee je indruk maakt op je internationale gasten! 

Een oase in de Randstad


Landgoed de Olmenhorst is een oase in de Randstad, zodra je de oprijlaan opdraait waan je je in een andere wereld. Verspreid over het landgoed, tussen duizenden appel- en perenbomen, vind je bijzondere vergaderlocaties. Iedere locatie heeft een eigen, unieke sfeer. Verras je internationale gasten met fruit uit de eigen boomgaard, of plant je eigen bedrijfsboom!

14 kilometer vanaf Schiphol

De smaak van Nederland


Landelijk, hip, strak, sfeervol, anders... De Dyck is een authentieke boerderij in een modern jasje. Het aanwezige restaurant behoort tot één van de 500 beste en lekkerste restaurants van Nederland. Laat je internationale gasten een stukje Nederland proeven met een overheerlijk diner, waarvan vrijwel alle ingrediënten uit eigen moestuin of van de naastgelegen akkers komen. 

15 kilometer vanaf Schiphol

Unieke vergaderparels


Verspreid over een landgoed van 230 hectare vind je vijf unieke vergaderparels, met als stralend middelpunt Kasteel Keukenhof. Op deze historische locatie proef je nog echt de sfeer van vroegere tijden, een bijzonder decor voor een internationale meeting. Tussen kleurrijke bloemenperken en eeuwenoude bomen ligt het statige Koetshuis, waar gezelschappen tot 400 personen terecht kunnen. 

17 kilometer vanaf Schiphol

Het best bewaarde geheim


Verscholen in de Haarlemmermeerse bossen, aan een groot meer, ligt het best bewaarde geheim van de Randstad. Papa's Beach House is een unieke locatie met mooie vergaderruimtes, lekker eten en een geweldig uitzicht over het water. Na een intensieve vergaderdag is het heerlijk ontspannen op je eigen privéstrand, terwijl je de zon ziet zakken in het meer... 

7 kilometer vanaf Schiphol

Vergaderen op een historische locatie


Bij Paviljoen Puur laat je je internationale gasten kennismaken met een bijzonder stukje Nederlandse historie. Deze locatie ligt midden in het groen bij Fort Diemerdam, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het historische terrein omvat onder meer een gerestaureerde Fortwachterswoning, (munitie)bunkers en geschutopstelplaatsen, met als bijzonder middelpunt deze unieke vergaderlocatie. 

18 kilometer vanaf Schiphol

Een unieke mix van heden en verleden


Wil je echt indruk maken op je gasten? ​Landgoed Duin & Kruidberg is één van de mooiste en meest bijzondere locaties voor een (internationale) meeting. Een unieke mix van authentieke stijlsalons en moderne, eigentijdse ruimtes. Historie en traditie, gecombineerd met de nieuwste snufjes op vergadergebied. Sinds kort kun je ook terecht in het authentieke koetshuis uit 1899, recent omgetoverd tot een unieke locatie voor 100 personen. 

17 kilometer vanaf Schiphol

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte locatie?


Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Wil je liever zelf zoeken? Op onze uitgebreide zoekpagina vind je alle Inspiratie-Locaties bij Schiphol en in de rest van Nederland.

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.