BuitenBusiness.nl logo Vergaderen op anderhalve meter? Bekijk onze 1,5 meter vergaderlocaties
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Vergaderen op anderhalve meter? Bekijk onze 1,5 meter vergaderlocaties

Heb jij je collega's ook zo gemist afgelopen weken? Dan hebben wij goed nieuws: vanaf nu is het weer mogelijk om elkaar te zien! Bijvoorbeeld om te vergaderen, een brainstorm te organiseren of aan teambuilding te doen. Onze locaties staan te popelen om jullie te verwelkomen. Uiteraard worden overal de huidige anderhalve meter richtlijnen in acht genomen. Hieronder tref je alvast een selectie aan van inspirerende locaties waar je op 1,5 meter afstand kunt vergaderen. Een overzicht van alle 'coronaproof'-vergaderlocaties vind je op onze website. 

Klein maar fijn

Nr. 71

Nr. 71

Vergaderen in huiselijke sfeer, persoonlijk en intiem. De hele locatie voor jullie alleen... Met 12 personen kun je fijn vergaderen op 1,5 meter afstand. Op zomerse dagen biedt de tuin van één hectare groot meer dan genoeg ruimte om in groepjes uit elkaar te zitten. De perfecte locatie voor een vergadering, teambuilding, heisessie of directieberaad.

Meer informatie
Inn The Woods

Inn The Woods

Grenzend aan de bossen van de Amerongse Berg ligt deze stijlvolle lodge. Centraal gelegen, maar ver van de weg en omringd door bos en heide. Perfect voor wanneer je ongestoord wilt kunnen vergaderen. 6 tot 8 personen kunnen vergaderen aan de ruime tafel in de lodge. Bij mooi weer kun je je verplaatsen naar de open lucht mét fantastisch uitzicht. 

Meer informatie
Het Gemaal van Muiden

Gemaal van Muiden

Het Gemaal van Muiden is de uitgelezen plek om landelijk en kleinschalig te vergaderen vlakbij Amsterdam. Het adembenemende uitzicht op het Muiderslot maakt dit tot een ‘one-of-a kind’-vergaderlocatie. Aan tafel kunnen 7 personen plaatsnemen met voldoende afstand onderling. En ook op deze locatie staat er een zee aan buitenruimte tot je beschikking. 

Meer informatie

Grotere groepen (max. 30 personen, vanaf 1 juli max. 100 personen)

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Hier kun je vergaderen in één van de prachtige zalen, zoals de schitterende Steyzaal met glas-in-loodramen en imposante kroonluchters. Of maak gebruik van de inspirerende bostuin, waar verschillende vergadersettings zijn gecreëerd. 

Meer informatie
Mennorode

Mennorode

Mennorode ligt op een 10 hectare groot park, op één van de mooiste plekken op de Veluwe. Kom vergaderen in één van de aangepaste zalen. Of ga voor een unieke buitenbeleving, waarbij je vergadert onder een sfeervolle stretchtent. Hier is het nog écht stil, op het gezang van de vogels na dan...

Meer informatie

Bijzonder en origineel

Kasteel Huize Harmelen

Kasteel Huize Harmelen

Een sfeervol kasteeltje, zeer geschikt voor vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops. Met volledige privacy en persoonlijke aandacht. Ook hier wordt volledig coronaproof gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. De rustige en groene omgeving leent zich uitstekend voor het halen van een frisse neus tussendoor. 

Meer informatie
De IJsselstroom

IJsselstroom

Ervaar rust, ruimte en energie op deze industriële buitenlocatie in Zutphen. Deze voormalige wasserij is een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst in rustige setting. Met 30 personen kun je hier veilig vergaderen op 1,5 meter. Het prachtige uitzicht op het weidse rivierenlandschap krijg je er gratis bij. 

 

Meer informatie
De Vergaderfabriek I De Slaapfabriek

Vergaderfabriek

Vergaderen met uitzicht op een miljoenenstad, terwijl exotische geuren van een wereldse keuken je neus prikkelen? Of brainstormen naast een waterval, met het repeterende geluid van het kletterende water op de achtergrond? Ontdek de nieuwe manier van vergaderen in De Vergaderfabriek - ook nu tijdens coronatijd. 

Meer informatie

Teambuilding op 1,5 meter

Na weken van thuiswerken is het misschien goed om alle neuzen weer even dezelfde kant op te krijgen. Onze teambuildingsactiviteiten kunnen hierbij helpen. Onderstaande activiteiten zijn zeer geschikt om de teamspirit op te krikken én zijn zo aangepast dat ze voldoen aan de anderhalvemeter-richtlijnen. De activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie verzorgd worden. 

Workshop Schermen

Workshop Schermen is een activiteit waarbij social distancing en teambuilding fantastisch samenvallen. Door lengte van de armen en het wapen is het vanzelfsprekend dat je ruim 2 meter van elkaar verwijderd bent. En bovendien heb je een masker op! Wij hebben unieke maskers waar de “binnenkant” uit is. De deelnemers doen zelf het schone binnenwerk in het masker. Veilig, hygiënisch en fris! 

 

Workshop Schermen

Schapendrijven

Met de activiteit Teambuilding Schapendrijven werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling. Door met stokken te werken zorgen de deelnemers voor een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter. Er worden extra hygiënemaatregelen getroffen en we werken met geluidsapparatuur.

 

Schapendrijven

Kleiduifschieten

KIeiduifschieten is een onvergetelijke beleving. Stel je schietskills op de proef en ga op jacht naar de weggeschoten kleiduif. Wie van jullie weet de meeste kleiduiven uit de lucht te schieten? Ontdek de scherpschutter in jezelf en ervaar deze verrassende en sensationele sport! We zorgen voor voldoende afstand tussen de schutters onderling en ook hier worden extra hygiënemaatregelen getroffen.

Kleiduifschieten

Nog meer 1,5 meter vergaderlocaties

Bekijk onze website voor nog meer vergaderlocaties waar je fijn en veilig op 1,5 meter afstand kunt vergaderen. 

Snel en makkelijk een passende locatie vinden? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

Wij wensen je alvast een fijne vergadering toe! 🍀

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.