BuitenBusiness.nl logo Vergaderen bij Natuurmonumenten
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Vergaderen bij Natuurmonumenten

Wil je vergaderen midden in de natuur? Kies dan voor één van de prachtige vergaderlocaties van Natuurmonumenten. Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vergader op bijzondere plekken vol historie en geniet van de meest fantastische vergezichten. Een wandeling in de pauze is haast verplichte kost... Op onze website hebben wij de mooiste vergaderlocaties van Natuurmonumenten voor je verzameld. Welke locaties dit zijn, stellen we in deze nieuwsbrief graag met trots aan je voor.

Haal inspiratie uit de natuur

Natuurmonumenten: Bezoekerscentrum Tiengemeten

Tiengemeten (ZH)

Stap op het pontje naar Tiengemeten en je vaart een hele andere wereld in. Hier heersen stilte en rust. Vanaf het pontje wandel je door nostalgisch platteland en moerassige rietlanden naar de Hélènhoeve. Een vergadering in deze verbouwde boerderij uit 1840 is een beleving op zich.

Meer informatie
Natuurmonumenten: Bezoekerscentrum Oisterwijk

Oisterwijk (BR)

Zonder wifi maar mét elkaar kun je in dit knusse huisje perfect brainstormen. Hier ga je echt terug naar de basis, zonder gestoord te worden. Ook de omgeving laat niet te wensen over. De spiegelende oppervlakken van het Goorven en het Kolven bieden onderdak aan libellen en duikende watervogels en dodaarzen. 

Meer informatie

Niets dan rust en stilte

Natuurmonumenten: Landgoed Haarzuilens

Haarzuilens (UT)

Ontsnappen aan de dagelijkse drukte was nog nooit zo makkelijk. Op steenworp afstand van de stad Utrecht ligt Hoeve Wielrevelt op Landgoed Haarzuilens, een oase van rust in de randstad. Je hoeft maar naar buiten te lopen en je stapt de prachtige natuur in met akkertjes, graslanden en bos.

Meer informatie
Natuurmonumenten: Ackerdijkse Plassen

Ackerdijkse Plassen (ZH)

De Ackerdijkse Plassen is een natuurparel vlakbij Rotterdam. Onderdeel van het natuurgebied is deze prachtig gerenoveerde Zuid-Hollandse boerderij uit 1666. Je geniet hier van optimale privacy. Behalve overvliegende vogels en kikkergekwaak op de achtergrond zul je verder door niets of niemand gestoord worden!

Meer informatie

De perfecte plek voor een heisessie

Deze prachtige vergaderlocatie ligt in het hart van Nationaal Park Veluwezoom (GE) en is hiermee de perfecte plek voor een heisessie. Wandel langs zandverstuivingen, heidevelden en door bossen. Een afwisselende en rustige omgeving zorgt voor een frisse blik. Naast de mogelijkheid tot vergaderen, kan je hier ook op expeditie met de boswachter. Wie van jullie spot er als eerste een edelhert of everzwijn?

Locaties boordevol historie

Natuurmonumenten: Bezoekerscentrum Gooi- en Vechtstreek

's Gravenland (NH)

Deze leuke locatie is niet alleen de ideale start voor een boswandeling, maar ook de perfecte plek voor een vergadering. Deze vergaderlocatie biedt een grote vergaderzaal met uitzicht over de buitenplaatsen Boekesteyn en Schaep en Burgh. Door de prachtige ligging kan jullie meeting uitstekend gecombineerd worden met een heerlijke wandeling. 

Meer informatie
Natuurmonumenten: Fort Kijkuit

Kortenhoef (NH)

Waar kun je beter strategieën bepalen of een plan verdedigen dan in een fort? Midden in de natuur vind je Fort Kijkuit, een inspirerende vergaderlocatie op een plek vol historie. Het fort beschikt over twee vergaderruimtes met uitzicht over het polderlandschap.

Meer informatie

Vergaderen bij Natuurmonumenten

We hopen dat je - net als wij - geïnspireerd bent geraakt door de prachtige locaties van Natuurmonumenten. Wist je trouwens dat je door te vergaderen op een locatie van Natuurmonumenten niet alleen verblijft op de mooiste plekken van Nederland, maar ook nog eens een steentje bijdraagt aan het behoud van onze natuur? Dat is vergaderen met een goed gevoel, dus! 

Meer foto's, beschikbaarheid en tarieven bekijken? Ontdek de vergaderlocaties van Natuurmonumenten op onze website. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.