BuitenBusiness.nl logo Vergaderen in quarantaine
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Vergaderen in quarantaine

Wil je binnenkort een meeting plannen buiten de deur maar houdt het coronavirus je tegen? Op onderstaande locaties kun je zonder zorgen vergaderen, omdat deze afgesloten liggen van de buitenwereld. Midden in het bos, op de hei of in een uitgestrekt weiland: hier ben je weg van de drukke stad of het overvolle kantoor. Ook heel fijn: alle locaties huur je privé voor jouw groep, dus geen andere gasten. Vergaderen in quarantaine, dus ;)

Ver weg van de bewoonde wereld

Vrije Oogst

De Vrije Oogst

Een prachtige boerderij midden in het Achterhoekse coulisselandschap. Gelegen aan aan een zandweg die alleen toegang biedt aan bestemmingsverkeer. De stille beslotenheid van deze afgelopen plek maken dat je hier in alle rust kunt vergaderen. 

Meer informatie
Inn The Woods

Inn the Woods

Centraal gelegen, maar ver van de openbare weg en omringd door bos en heide. Hier ben je ver weg van de bewoonde wereld en word je door niets of niemand gestoord (behalve misschien door een nieuwsgierige ree die even poolshoogte komt nemen...). 

Meer informatie
InspiratieinhetBos

Inspiratie in het Bos

Een bostuin van ruim 1000 m2 ontsluit deze vergaderlocatie van de bewoonde wereld. Het uitzicht is waanzinnig: je spot eekhoorntjes, allerlei vogels en andere bosbewoners. Geen ruis, geen prikkels, maar ongestoord samenkomen in de natuur.

Meer informatie

Alleen per water te bereiken

CampSpirit - Eiland De Kluut

Eiland de Kluut

Vergaderen op een onbewoond eiland, wie wil dat nou niet? Dit bijzondere eiland ligt midden in het Veluwemeer en is alleen per boot te bereiken. Je hebt het gehele eiland van 4 hectare exclusief voor je eigen groep ter beschikking. 

Meer informatie
Natuurmonumenten: Bezoekerscentrum Tiengemeten

Tiengemeten

Met een pontje vaar je in 10 minuten naar natuureiland Tiengemeten. Vervolgens brengt een korte wandeling door nostalgisch platteland en moerrassige rietlanden je naar de Hélènhoeve. De ideale locatie om je voor een dag volledig aan de buitenwereld te onttrekken. 

Meer informatie
Forteiland IJmuiden

Fort IJmuiden

Vroeger een verdedigingspost tegen militaire dreiging, tegenwoordig een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten (en een verdedigingspost tegen andere dreigingen...). Dit fort ligt op 10 minuten varen van IJmuiden en kan exclusief worden afgehuurd. 

Meer informatie

Afgezonderd vergaderen op het platteland

Natuurmonumenten: Ackerdijkse Plassen

Ackerdijkse Plassen

Een slingerend landweggetje leidt naar deze prachtig gerenoveerde boerderij uit de 17e eeuw. Je rijdt langs weilanden met grazende koeien en ziet een indrukwekkende hoeveelheid vogels... Een oase van rust midden in De Ackerdijkse Plassen.

Meer informatie

Nog meer verscholen plekjes...

Laguna Beach

Laguna Beach

Deze unieke vergaderlocatie ligt verscholen achter de duinen bij Schoorl. In een verborgen lagune kun je hier besloten vergaderen en ondertussen natuurlijk genieten van het fantastische uitzicht. 

Meer informatie
De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Erve Bonkert

Een lange oprijlaan, geflankeerd door knoestige oude eiken, leidt je naar Erve Bonkert. Mocht je meerdere dagen "in quarantaine" willen vergaderen, dan beschikt de boerderij over 14 slaapkamers. 

Meer informatie

Meer inspiratie? Bekijk onze website

Nog meer inspirerende vergaderlocaties zijn te vinden op onze website. Al onze locaties liggen midden in de natuur: ideaal wanneer je even wilt ontsnappen uit de drukke stad of het overvolle kantoor. 

Snel en makkelijk een passende locatie vinden? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.