BuitenBusiness.nl logo Vergaderen in het nieuwe normaal
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Vergaderen in het nieuwe normaal

Sinds 1 juni zijn de deuren van "onze" vergaderlocaties weer voorzichtig open gegaan. Na maanden van videobellen hebben meerdere bedrijven inmiddels hun weg weer gevonden naar zo'n mooie Inspiratie-Locatie. Ontzettend fijn om te zien! Vrijwel alle locaties zijn inmiddels aangepast aan de huidige richtlijnen van het RIVM. Vergaderen op 1,5 meter is voorlopig 'het nieuwe normaal'. Hieronder tref je een selectie aan van locaties waar je veilig en coronaproof kunt vergaderen. Binnen of buiten: hier beschik je over voldoende ruimte om op 1,5 meter samen te komen. Want zeg nou zelf: er gaat niets boven real life contact, toch? 

Verscholen in de natuur

Toltuin

De Toltuin

Een plek om los te komen uit de dagelijkse sleur. Deze unieke locatie is er voor iedereen die een presentatie, vergadering, workshop of training wil geven in de natuur. En dan bedoelen we ook écht in de natuur. De innovatieve vergaderlocaties van De Toltuin zijn namelijk zó ontworpen dat ze volledig opgaan in het groen. 

Meer informatie
Het Nationale Park de Hoge Veluwe

De Hoge Veluwe

Met ruim 5.400 hectare aan bossen, heide, zandverstuivingen en open vlaktes is er binnen het Nationale Park De Hoge Veluwe voldoende plek voor jullie evenement. Hier vind je de ruimte, de rust en de vrijheid om op een veilige manier een vergadering te organiseren.

Meer informatie
Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen

Midden in de natuur, aan de rand van Velp, ligt verscholen tussen de bomen deze bijzondere buitenplaats. Je vergadering vindt plaats in een luxe lodgetent, gelegen tussen de bomen op het park. De lodgetent biedt voldoende ruimte en ultieme privacy, je kunt hier ongestoord met elkaar aan de slag. 

Meer informatie

De hele locatie voor jullie zelf

Zwaluwhof: Villa Vleugel 1

Zwaluwhof

Deze vergaderlocatie op het platteland in Overijssel is als een warm huis waar je inspiratie en energie opdoet. Een locatie met veel sfeer, luxe, comfort en prachtig ingerichte ruimtes. Het uitzicht op paarden en koeien, de grote terrassen met houtkachels en de zee aan buitenruimte maken het plaatje compleet. 

Meer informatie
De Hooimijt

De Hooimijt

Even zonder beeldscherm elkaar weer spreken en ontmoeten. Zonder andere gasten, geen rondlopend personeel en alles volgens de richtlijnen. Bij De Hooimijt in Elst kan het. Een plek vol sfeer, rust en ruimte waardoor je ergens echt aan toe kunt komen. Tot de kern bijvoorbeeld. Of jezelf, elkaar, iets nieuws, een visie, een besluit of plan. 

Meer informatie

Inspiratie opdoen in een nieuwe omgeving

Bartmanzboot

Bartmanzboot

Voor een inspirerende vergadering ben je bij Bartmanzboot aan het juiste adres. Je zult versteld staan van de hoeveelheid ruimte en licht op de boot. De centraal opgestelde vergadertafels bieden plaats aan 8 personen op 1,5 meter afstand. Eigenaar Bart zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat het jullie aan niets ontbreekt. 

Meer informatie
In de Rozenhof

In De Rozenhof

Meerdaagse sessie op de planning? In De Rozenhof beschikt over 16 slaapkamers met eigen sanitair. Deze prachtige locatie biedt veel mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld in alle rust brainstormen in de idyllische rozentuin.

Meer informatie
Buitenplek Más Mik

Más Mik

Bij Buitenplek Más Mik ben je even helemaal weg van de hectische omgeving van alledag en verblijf je midden in de natuur. Vergaderen in het nieuwe normaal betekent dat er voldoende afstand is tussen de tafels en stoelen. Wat is gebleven is het prachtige uitzicht, de geweldige service en het heerlijke eten. 

Meer informatie

Alle ruimte voor een groter gezelschap

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Ruwenberg

Met 14 hectare landgoed vind je bij De Ruwenberg meer dan genoeg ruimte voor een vergadering in de buitenlucht. Toch liever naar binnen? Alle vergaderruimtes hebben een inspirerend uitzicht en zijn volgens de RIVM-richtlijnen ingericht. 

Meer informatie
Conferentieoord De Poort

De Poort

Conferentieoord de Poort is een ruim opgezet en prachtig gelegen gebouwencomplex met tien hectare eigen terrein. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan.

Meer informatie
Nieuw Allardsoog

Nieuw Allardsoog

Beschut door een imposante bosrand ligt Nieuw Allardsoog. Hier kun je samen met je collega's in alle rust vergaderen. Nu nog tot 30 personen, vanaf 1 juli tot 100 personen. Voor grote gezelschappen kun je plenaire bijeenkomsten faciliteren vanuit meerdere zalen door middel van een beeldverbinding.

Meer informatie

Nog meer 1,5 meter vergaderlocaties

Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk onze website voor alle locaties waar je op 1,5 meter afstand kunt vergaderen. Tip: via onze website kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatie-eigenaren. Vraag hen gerust naar de maatregelen die zij hebben getroffen voor een 1,5 meter vergadering. 

Snel en makkelijk een passende locatie vinden? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

Hopelijk mogen we jullie snel weer begroeten op één van onze Inspiratie-Locaties! 🍀

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.