BuitenBusiness.nl logo Vergaderen in het Hoge Noorden
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Vergaderen in het Hoge Noorden

Bij het Hoge Noorden denken wij aan eindeloze vergezichten, imposante wolkenpartijen en uitgestrekte natuurgebieden. Een zee van rust en ruimte, ver weg van de dagelijkse hectiek. Hier ben je er écht even helemaal uit. Het noorden van Nederland heeft veel te bieden op het gebied van bijzondere vergaderlocaties. Van landelijk vergaderen in de natuur tot vergaderen in een yurt, een kerkje of in het stro. Reden genoeg om je volgende vergadering in één van de noorderlijke provincies te laten plaatsvinden!

Er gaat niets boven Groningen

Hayema Heerd

Hayema Heerd

Zoek je een unieke locatie met een magnifieke sfeer, dan ben je hier aan het juiste adres. Vergaderen in het stro, maar dan wel met een luxe sausje door de enorme gebinten, balken en rieten kap. Heb je de mogelijkheid, blijf dan een nachtje slapen in het stro. Een onvergetelijke ervaring! 

Meer informatie
Buitenverblijf Buiten Westen

Buiten Westen

Letterlijk "Buiten het Westen" vergaderen op deze mooie boerderij in Lageland. Marion en Sytse creeërden hier een fijne plek waar je ongestoord kunt vergaderen, zonder andere gasten. Fijn extraatje: bij binnenkomst staat verse cake, koek of appeltaart voor je klaar.  

Meer informatie

Fijn vergaderen in Friesland

Pollepleats

Pollepleats

Op één van de mooiste plekjes in Friesland ligt Pollepleats. Zowel buiten als binnen geniet je van de natuur: de locatie beschikt over heel veel glas, zodat je vanuit elke ruimte een waanzinnig uitzicht over de landerijen hebt. Je kunt hier vergaderen en overnachten met wel 62 personen!

Meer informatie
It Flinkeboskje

It Flinkeboskje

It Flinkeboskje ligt op nog geen uur rijden vanaf de Randstad, maar toch waan je je in een andere wereld. Hier vind je weidse vergezichten, overheersende rust en ongekende ruimte. Deze mooie boerderij is een aanrader voor vergaderingen met en zonder overnachting. 

Meer informatie
it Dreamlân groepsaccommodatie

It Dreamlân

Bijzonder vergaderen in de Friese natuur, het kan bij it Dreamlân. Vanuit de kleurrijke vergaderruimte heb je een adembenemend uitzicht over de prachtige omgeving. Met mooi weer gaan de deuren open en vergader je letterlijk met een grasspriet tussen je tenen. 

Meer informatie

Inspiratie-Locaties in Drenthe

Het Voshuys

Het Voshuys

Vergaderen in een luxe accommodatie, dichtbij Hunebedhoofdstad Borger. Met een prachtig uitzicht op het bos en op het water. Vanuit de royale tuin loop je zo je eigen privé-strand op van het grote Vossenmeer. Er zijn 13 luxe slaapkamers met privésanitair en een hottub in de tuin voor de nodige ontspanning.

Meer informatie

Bijzonder vergaderen

Boheems Paradijs

Boheems Paradijs

Een unieke locatie voor een anders-dan-anders bijeenkomst. Vergaderen en overnachten in authentieke zigeunerwagens op het platteland van Drenthe. Op het grote buitenterrein zijn activiteiten als schapendrijven, brug bouwen of een teambuilding met roofvogels mogelijk. 

Meer informatie

Vergaderen in het Hoge Noorden?

Nog meer vergaderlocaties in het Hoge Noorden, en in de rest van Nederland, zijn te vinden op onze website

Snel en makkelijk een vergaderlocatie vinden? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

Op de foto: De Turfhoeke in Gorredijk, Friesland.

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.