BuitenBusiness.nl logo 10% korting op vergaderbreaks
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Speciale aanbieding: 10% korting op vergaderbreaks

Pssst... wij willen graag een geheimpje delen. Speciaal voor jou hebben wij een leuke aanbieding: 10% korting op alle vergaderbreaks! Waarom? Omdat je afgelopen jaar een offerte van ons hebt ontvangen voor één van onze bijzondere vergaderbreaks of unieke teambuildingactiviteiten. De korting is geldig op alle boekingen die worden gedaan in de maand augustus. Dus wil je met je team schapendrijven, schermen, een brug bouwen, spiegelen met honden of werken met roofvogels? Vraag dan direct een offerte aan en ontvang 10% korting op de activiteit! (je kunt boeken met korting t/m 31 augustus a.s., de boekingen kunnen ook na deze datum plaatsvinden). 

Teambuilding Schapendrijven

Een unieke workshop schapendrijven, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Dé teambuildingactiviteit bij uitstek, waarbij samenwerken, communicatie en teamwork samenkomen in een verrassend concept. Als hoogste beoordeeld!

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop schapendrijven. Vermeld de code "BB2016" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Workshop schermen

Eén voor allen en allen voor één! Schermen is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument. Wat is jouw manier van duelleren? Ben je aanvallend of juist verdedigend ingesteld? Ontdek je onverwachte kwaliteiten in deze leuke workshop schermen.

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Schermen. Vermeld de code "BB2016" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Teambuilding met roofvogels

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt. Wie durft het aan om een immense roofvogel over het hoofd of tussen de benen door te laten vliegen? Tijdens deze grensverleggende en uitdagende workshop met roofvogels staat het vertrouwen in de leider centraal.

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Teambuilding met roofvogels. Vermeld de code "BB2016" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Brug Bouwen

Samen met je collega's bouw je een levensgrote brug van stevige palen en touwen. Het bouwproces daagt je uit om spelenderwijs te leren. De thema’s samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking zitten op een leuke, ontspannen manier verstopt in het programma. Mogelijk op iedere locatie, maar het leukst is natuurlijk over echt water. 

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Brug Bouwen. Vermeld de code "BB2016" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Spiegelen met honden

Zoek je een verrassende en inspirerende activiteit waarbij je naast leuk en ontspannen, ook resultaatgericht bezig wilt zijn? Dan is Spiegelen met honden een goede keuze. Dit programma levert behalve een hele leuke, ook een blijvende leerervaring op waarvan de vruchten nadien worden geplukt op de werkvloer. Kies zelf de hond waarmee je wilt werken, van een lief schoothondje tot een stoere herder of een pitbull... 

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Spiegelen met honden. Vermeld de code "BB2016" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Tai Chi

Toe aan wat ontspanning? Start je vergadering met een inspirerende workshop Tai Chi. Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen. 

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Tai Chi. Vermeld de code "BB2016" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Outdoor Cooking

Een anders-dan-anders outdoor cooking workshop. Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels, hooikisten, tajines en rookovens. Verrassende en superlekkere recepten. Samen koken en samen genieten van een heerlijke buiten-maaltijd bereid met verse producten uit de natuur. Perfect als leuk teamuitje!

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Outdoor Cooking. Vermeld de code "BB2016" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Speciale aanbieding: 10% korting op alle vergaderbreaks

Boek je in augustus een vergaderbreak of teambuildingactiviteit, dan ontvang je 10% korting op de activiteit. Gebruik hiervoor de code "BB2016" bij je aanvraag, de korting wordt dan direct in de offerte verwerkt. Deze actie loopt t/m 31 augustus a.s. Het complete overzicht van alle vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten is te bekijken op onze website

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.