BuitenBusiness.nl logo Unieke vergaderlocaties met leuke vergaderbreaks
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Unieke vergaderlocaties met leuke vergaderbreaks

Ben je op zoek naar een locatie waar je uniek vergaderen met een leuke activiteit kunt combineren? Ben je toe aan een inspirerende vergaderbreak tussen al het vergaderen door? Of wil je de dag afsluiten met een verrassende teambuildingactiviteit? Zoek dan niet verder! Want op al onze Inspiratie-Locaties is het mogelijk om vergaderen te combineren met een activiteit of vergaderbreak. In deze nieuwsbrief hebben we een aantal unieke vergaderlocaties en de leukste breaks voor je op rij gezet!

Op de foto hierboven: teambuilding en bedrijfsuitjes op locatie bij Hofstede de Nieuwe Donck

Unieke activiteiten op bijzondere landgoederen

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg

Dit prachtige landgoed ligt midden in de rustgevende natuur maar toch dichtbij de bruisende Randstad. Landgoed Duin & Kruidberg is één van de mooiste en meest inspirerende locaties voor een meerdaagse training en een vergaderbreak. Bijvoorbeeld een workshop Blind Boogschieten, een unieke activiteit waarbij alles draait om communicatie en vertrouwen.

Meer informatie
Landgoed Te Werve

Landgoed te Werve

Zoek je een inspirerende plek voor je vergadering in combinatie met een teambuildingactiviteit? In de Randstad? Dan is dit de ideale locatie! Mooie vergaderruimtes en volop buitenruimte, bijvoorbeeld voor een  Workshop Schermen tussendoor. Eén voor allen, allen voor één, ga het duel aan met je collega's. Inspanning en ontspanning op slechts 5 minuten afstand van Den Haag.  

Meer informatie

Vergaderbreaks met dieren op centraal gelegen locaties

Buitenplek Más Mik

Buitenplek Mas Mik

Midden in het Groene Hart ligt deze mooie inspiratie-locatie. Vanuit de vergaderruimte bieden de grote glazen ramen een fantastisch uitzicht over de grazende koeien in het weiland. De boomgaard biedt volop mogelijkheden voor een actieve vergaderbreak. Bij Teambuilding met Roofvogels wordt het nuttige met het aangename verenigd. Wij verwelkomen je graag op deze bijzondere buitenplek!

Meer informatie
Fort aan de Klop

Fort aan de Klop

In stijl vergaderen op een historische vergaderlocatie, klinkt bijzonder toch? Het eeuwenoude buitenterrein rondom het fort leent zich uitstekend voor een activiteit als Teambuilding Schapendrijven. Wie van jullie drijft de schapen binnen de tijd over de fortwal? Alleen samenwerken leidt tot resultaat! Deze unieke locatie is eigentijds ingericht en geschikt voor zowel kleinschalige als grote, zakelijke bijeenkomsten. 

Meer informatie
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten

Op de Utrechtse heuvelrug, centraal gelegen tussen Amersfoort en Zeist, ligt deze bijzondere vergaderlocatie. Vergader in het voormalige missiehuis Sint Jan en Klooster Canakel. Achter het klooster ligt een prachtig groot veld welke zich uitstekend leent voor een workshop Spiegelen met Honden. Kijk naar jezelf door de ogen van een hond: een bijzondere ervaring op een bijzondere locatie!

Meer informatie

Mooie buitenhuizen voor een inspirerende teambuilding

Groot Kruivestein

Groot Kruivestein

Een boerderij met alllure, inspirerende vergaderruimtes en aan de rand van het schitterende natuurgebied landgoed Sterkenburg... wij vinden dit de perfecte plek om vergaderen te combineren met een vergaderbreak. Rondom de boerderij is een zee aan buitenruimte, bijvoorbeeld de workshop Bokken voor Bedrijven komt in de boomgaard volledig tot zijn recht. Een onvergetelijke beleving!  

Meer informatie
De Soetegaerde

De Soetegaerde

Op deze kleinschalige locatie kun je sfeervol vergaderen tussen de weilanden en aan het water. Tijdens het vergaderen kijk je uit op de grazende koeien en schapen die aan de andere kant van het water staan. Het polderlandschap nodigt uit tot het maken van een ontspannen wandeling. Maak gebruik van het water en combineer je meeting met een workshop Vlot BouwenBrug Bouwen of Vliegvissen.

Meer informatie

Vergaderen & vergaderbreaks op het strand

Strandhotel Westduin

Strandhotel Westduin

Op deze Inspirerende locatie ben je maar enkele stappen verwijderd van de Zeeuwse kust. Doordat de zee zó dichtbij is, krijg je vanzelf een beetje een vakantiegevoel. Duurzaamheid, privacy en comfort staan centraal bij dit hotel. Op deze manier kun je je focussen op je bijeenkomst in combinatie met een leuke activiteit zoals Bamboe Bouwen

Meer informatie
Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee

Meijer aan Zee

Vergaderen met je voeten in het zand. Genieten op de sfeervolle veranda of bij de gezellige open haard. Op deze locatie kun je op een ontspannen en ongedwongen manier je vergadersessie of teambuildingactiviteit laten plaatsvinden. Je beleeft het ultieme strandgevoel nog meer met een inspirerende Samba-Percussie workshop, trommelen met uitzicht op zee!

Meer informatie
Parnassia aan Zee

Parnassia aan Zee

Een unieke locatie pal aan het strand! De zes verschillende vergaderruimtes kijken direct uit op het strand en de duinen. Een heerlijke plek om je zakelijke meeting te combineren met een teambuilding op het strand. Dit is de perfecte plek voor een onvergetelijke Expeditie Robinson Team Survival, gebaseerd op het televisieprogramma. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Meer informatie

Bedrijfsuitjes in het Hoge Noorden

Nieuw Allardsoog

Nieuw Allardsoog

Centraal gelegen, nabij Leeuwarden, Groningen en Assen en toch midden in de natuur vind je deze prachtige vergaderlocatie. Deze locatie beschikt over 7 ruimtelijke en moderne vergaderruimtes. Naast vergaderen kun je op dit landgoed ook optimaal ontspannen. Begin de dag met een inspirerende activiteit zoals een Workshop Tai Chi voor extra ontspanning en energie. 

Meer informatie
Fries en Fruitig Nijhuizum

Fries & Fruitig

Op deze zakelijke groepsaccommodatie mag een workshop Brug Bouwen of een rondje varen met de polyvalk natuurlijk niet ontbreken! Deze verrassende activiteit zorgt ervoor dat je tijdens het brug bouwen, ook bouwt aan je team. De Friese Stolpboerderij is direct aan de Friese meren gelegen en geschikt voor 75 personen. 

Meer informatie
De Zonneroos

De Zonneroos

Ben je op zoek naar een leuke locatie in het Hoge Noorden voor een vergaderdag en/of een vergaderbreak? Bij deze sfeervolle rietgedekte boerderij kun je terecht voor meerdaagse bijeenkomsten! Je kunt hier vergaderen met je voeten in het zwembad, een vroege ochtendwandeling maken of een bijzondere workshop zoals Spelen met Energie volgen.

Meer informatie

Een inspirerende en uitdagende afsluiting van je meeting!

Ben je opzoek naar een anders-dan-anders ervaring, maar geen tijd voor een uitgebreide break? Sluit je meeting dan af met een "Insecten Proeverij"! Deze keer geen bitterballen en blokjes kaas, maar gefrituurde sprinkhanen, sushi en loempia's met meelwormen. Inclusief een inspirerende uitleg over het eten van de toekomst. Een bijzondere afsluiting waar ongetwijfeld veel over nagepraat zal worden. De Insecten Proeverij kunnen wij op iedere gewenste locatie verzorgen. 

Vraag direct een offerte aan voor de workshop 'Insecten Proeverij'.

Op zoek naar een echte Inspiratie-Locatie?

Alle Inspiratie-Locaties zijn te vinden op onze website: buitenbusiness.nl/vergaderlocaties

Wil je snel en makkelijk een vergaderlocatie vinden? Plaats je vraag dan gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van passende en beschikbare locaties in je mailbox. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mail naar info@buitenbusiness.nl

Op de foto: Galerie de Riethoeve, een locatie met wauw-factor waar al onze vergaderbreaks verzorgd kunnen worden!

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.