BuitenBusiness.nl logo Teambuilding op 1,5 meter afstand
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Teambuilding op 1,5 meter afstand

Corona-proof teambuilding activiteiten en workshops

Op dit moment krijgen we bijna dagelijks de vraag: kunnen we aan teambuilding doen waarbij anderhalve meter afstand tussen de deelnemers gewaarborgd blijft? Het antwoord is: ja, dat kan!
Juist in deze periode van thuiswerken en social distancing is het extra belangrijk om verbonden te blijven met je collega's. Daarom hebben we een aantal activiteiten anders ingericht en aangepast aan de huidige COVID-19 richtlijnen. Hieronder vind je inspirerende workshops en teambuilding-activiteiten welke volledig Corona-proof zijn. De workshops zijn niet alleen superleuk om te doen met je collega's, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het teamgevoel en de onderlinge verbondenheid. En vanaf 1 juli mogen deze workshops ook voor grote groepen worden verzorgd!

 

Corona-proof: Workshop Schermen

Corona-proof: Workshop Schermen

De workshop schermen kan geheel Corona-proof worden verzorgd, waarbij gewerkt wordt met strikte regels ten aanzien van hygiëne, veiligheid en afstand. Bij de start van de workshop krijgt iedereen een schermvest. Deze vesten worden na ieder gebruik gewassen en worden door de deelnemers zelf van de rekken gepakt. Ook de sabels en handschoenen worden door de deelnemers zelf gepakt en zijn gewassen en/of gedesinfecteerd. De onderlinge ruimte van 1,5 meter wordt ruimschoots gegarandeerd door de lengte van armen en sabel (samen ruim 2 meter). Bovendien draagt iedereen maskers, waardoor een eventueel besmettingsrisico vrijwel nihil is. De schermmaskers bestaan uit een vaste buitenkant en uitneembare binnenkant. Deze binnenkant wordt na ieder gebruik gewassen en door de deelnemers zelf in het masker gedaan. Tijdens de workshop is er voor alle deelnemers desinfecterende handgel aanwezig. Na afloop worden alle materialen wederom grondig door ons gereinigd. De workshop schermen kan op iedere locatie in Nederland worden verzorgd.

** Vraag direct een offerte aan voor een Corona-proof workshop Schermen **

Corona-proof: Teambuilding schapendrijven

Corona-proof: Teambuilding schapendrijven

Tijdens de Corona-periode is ook de workshop schapendrijven aangepast aan het nieuwe normaal. De inhoud van het programma is afgestemd op de nieuwe situatie, waarbij samenwerken en communicatie nog steeds centraal staan. Concreet betekent dit dat alle deelnemers de beschikking krijgen over speciale stokken. Deze stokken verbinden de mensen onderling, zodat er een kring kan ontstaan waarbij de onderlinge afstand van 1,5 meter gegarandeerd blijft. De stokken worden ook gebruikt bij het schapendrijven over een parcours, zodat het groepsgevoel behouden blijft en tegelijkertijd de nodige afstand gegarandeerd blijft. De stokken worden voorafgaand en na afloop van de workshop grondig gedesinfecteerd. Er zijn handschoenen aanwezig voor deelnemers die dit willen. De instructeurs werken met geluidsapparatuur zodat zij goed verstaanbaar zijn en daarbij de nodige afstand kunnen houden. Ook in het nieuwe normaal beloven wij een fantastisch programma waarbij de teamgeest op inspirerende en humoristiche wijze wordt gevoed. Samen gaan we voor een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden! De workshop kan op iedere locatie in Nederland worden verzorgd.

** Vraag direct een offerte aan voor Corona-proof teambuilding schapendrijven **

Corona-proof: Workshop Tai Chi

Corona-proof: Workshop Tai Chi

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Gun jezelf en jouw collega's dit moment van geluk en beleef samen deze unieke workshop. Hebben jullie een drukke, stressvolle periode achter de rug? Deze workshop bevordert de innerlijke rust, is stress-verlagend en zorgt voor een nieuwe, dynamische interactie binnen het team. In korte tijd leer je een aantal basis-bewegingen die de gezondheid van lichaam en geest zullen bevorderen. Bij de workshop Tai Chi staan de deelnemers op minimaal anderhalve meter afstand, zodat er voldoende bewegingsruimte is. De deelnemers blijven op hun eigen plek staan en komen niet in contact met elkaar. De workshop wordt bij voorkeur buiten verzorgd.  Bij grotere groepen wordt er gewerkt met geluidsapparatuur zodat de workshopleider op voldoende afstand van de groep kan blijven en toch goed verstaanbaar is. De workshop is no-nonsense, gericht op de zakelijke markt en kan op iedere locatie worden verzorgd.

** Vraag direct een offerte aan voor een Corona-proof workshop Tai Chi **

Corona-proof: Workshop drone vliegen

Corona-proof: Workshop drone vliegen

Ben je op zoek naar een innovatieve, vernieuwende workshop? Kies dan voor een workshop Drone Vliegen samen met je collega's. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones of bestuur een drone alleen met je handen. Ga de strijd aan met je collega's en vlieg de snelste tijd over het parcours met je race-drone. De workshop wordt begeleid door professionele drone-operators. Per 10 deelnemers is er één begeleider, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor iedereen. De begeleiders dragen mondkapjes en handschoenen. Mochten de deelnemers zelf ook beschermende middelen willen gebruiken, dan kan hierin worden voorzien. De materialen worden na ieder gebruik en iedere deelnemer gereinigd. Dat betekent dat er ook tussendoor telkens gereinigd wordt. Tijdens de gehele workshop wordt er op toegezien dat de onderlinge afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers gewaarborgd blijft. De workshop vindt buiten plaats en kan op iedere locatie in Nederland worden verzorgd.

** Vraag direct een offerte aan voor een Corona-proof workshop Drone Vliegen **

Algemene richtlijnen RIVM

Vanuit het RIVM zijn de volgende algemene richtlijnen opgesteld, waaraan iedereen zich dient te houden:

 • Was vaak je handen met water en zeep.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
 • Blijf thuis bij klachten als (neus-)verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest en verhoging en laat je testen
 • Heb je een kwetsbare gezondheid, blijf dan zoveel mogelijk thuis
Algemene richtlijnen RIVM

Maatregelen vanuit BuitenBusiness

Om onze gasten zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen en een goede gezondheid voor iedereen te kunnen waarborgen, hebben we onze activiteiten aangepast aan de nieuwe situatie. Dit betekent dat de workshop er soms iets anders uit kan zien dan voorheen, we hopen op ieders begrip hiervoor. Iedere workshop heeft eigen aanpassingen, maar in het algemeen hanteren wij de volgende richtlijnen:

Maatregelen vanuit BuitenBusiness
 • Alle activiteiten vinden buiten plaats
 • De instructeurs vragen voorafgaand aan de workshop of iedereen in goede gezondheid verkeert
 • De instructeurs blijven op minimaal 1,5 meter afstand van de deelnemers
 • Bij grotere groepen werken de instructeurs met geluidsapparatuur om goed verstaanbaar te zijn en toch de afstand te kunnen waarborgen
 • Er is desinfectiemiddel aanwezig
 • Alle materialen worden voorafgaand en na afloop gedesinfecteerd
 • Er zijn handschoenen aanwezig 
 • Iedereen houdt te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar
 • Ook grote groepen zijn welkom, mits er voldoende ruimte op de betreffende locatie aanwezig is waarbij iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden 
 • Wanneer er vanuit het RIVM of overheid nieuwe richtlijnen worden opgesteld waardoor de workshop niet kan plaatsvinden, worden er door BuitenBusiness geen kosten in rekening gebracht

Meer weten over onze Corona-proof activiteiten?

Meer weten over onze Corona-proof activiteiten?

Neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 0575-470258, per mail via info@buitenbusiness.nl of via de chat op onze website www.buitenbusiness.nl. Op onze website vind je tevens meer inspirerende teambuilding activiteiten en workshops. Onze activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd en vinden bij voorkeur buiten plaats. Heb je ideeën of speciale wensen? We horen het graag, samen maken we er een onvergetelijke beleving van!

Een mooie dag toegewenst namens het BuitenBusiness-team!

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.