BuitenBusiness.nl logo 4 oktober: teambuilding-met-dieren-dag
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

4 oktober: teambuilding-met-dieren-dag

Vandaag is het Dierendag, de perfecte dag om onze "dierlijke" collega's in het zonnetje te zetten. Daarom roepen wij 4 oktober uit tot "Teambuilding-met-dieren-dag"! Om deze dag te vieren ontvang je in de hele maand oktober 10% korting* op alle activiteiten met dieren. Dus heb jij altijd al eens willen werken met schapen, honden, paarden, roofvogels of bokken? Boek dan nu je volgende activiteit mét korting! Benieuwd wie jullie dan gaan ontmoeten? Onze dieren-collega's stellen zich hieronder graag aan je voor. 

*De korting geldt voor alle boekingen die worden gedaan in de maand oktober. Vermeld bij de boeking "teambuilding-met-dieren-dag". De activiteit moet in oktober geboekt worden, maar mag ook op een later moment plaatsvinden.

Schapendrijven

Dit is Nell, ons jongste schapendrijvertje. Samen met Pip en Lass is zij aanwezig tijdens een sessie Schapendrijven. De focus en gedrevenheid waarmee de Border Collies de schapen over een parcous drijven is niet alleen bijzonder om te zien, het is ook nog eens ontzettend leerzaam. Na een korte demonstratie nemen jullie de rol van de Border Collies over en wordt er op ludieke wijze gewerkt aan de thema's samenwerken, communiceren en leidinggeven. Met de activiteit Teambuilding Schapendrijven werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

Bokken voor Bedrijven

Alleen te boeken bij BuitenBusiness: het échte teamwork voor geitenwijze teams. Onze bokken-boerin verzorgt samen met haar bokken Walter, Sjors en Bram (hier op de foto) een hilarisch en competitief programma waarbij samenwerken en leiderschap centraal staan. Bokken voor Bedrijven is een unieke teambuilding activiteit vol humor en onverwachte situaties waarbij de bokken laten zien dat motivatie en samenwerken leiden tot het beste resultaat. Wie van jullie wint die felbegeerde bokkenpot?

Teambuilding met roofvogels

Durven jullie het aan om Julius, deze reusachtige zeearend, over jullie hoofd te laten vliegen? En wie is er stoer genoeg om witkopgier Jack tussen zijn of haar benen door te laten vliegen? Tijdens deze grensverleggende en uitdagende workshop met roofvogels staat het vertrouwen centraal. In het programma Teambuilding met roofvogels komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde.

Spiegelen met honden

Deze lieve knuffelbeer is één van de honden waarmee wordt gewerkt in het programma Spiegelen met honden. Onze roedel is zeer gevarieerd, van schattige kleine schoothondjes tot stoere herders. Zo is er voor iedereen dus een geschikt "type" om mee te werken. Spiegelen met honden is een unieke vorm van coaching en teambuilding voor bedrijven. Dit programma levert behalve een hele leuke, ook een blijvende leerervaring op waarvan de vruchten nadien worden geplukt op de werkvloer.

Paarden Mennen

Paarden Mennen is een cadeau voor ieder team of bedrijf. Op een zelfgekozen locatie worden de deelnemers opgehaald door tweespannen paarden die gemend worden door topkoetsiers. Na een uitgebreide instructie krijgen de deelnemers zelf de teugels in handen van een tweespan volbloed wedstrijdpaarden. Tijdens een spannende cross country zal je ervaren wie nou echt de teugels in handen heeft, een ervaring om nooit te vergeten!

Spiegelen met paarden

Wanneer je gaat Spiegelen met paarden werk je met één of meerdere paarden uit een hechte kudde, die op natuurlijke wijze met elkaar samenleven. Wat vertelt het paard over je communicatie en gedrag? En wat betekent dit voor je positie binnen het team of bedrijf? Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn bij zelfontwikkeling. Spiegelen met paarden is een boeiende metafoor als het om personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling gaat. 

Waarom teambuilding met dieren?

Hoewel onze dieren-collega's niet kunnen praten, zijn ze de perfecte "coach" tijdens een teambuildingsdag. Dieren zijn namelijk meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dieren houden je een spiegel voor. Dit maakt ze ontzettend geschikt om mee te werken bij teambuilding en coaching. Bekijk hieronder ons unieke aanbod aan teambuilding activiteiten met dieren

We zien er naar uit om jullie binnenkort samen met Nell, Bram, Julius of één van onze andere dieren-collega's te mogen begroeten!

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.