BuitenBusiness.nl logo 15x Origineel vergaderen
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

15x Origineel vergaderen

Wil je eens op een heel andere manier vergaderen? Kies dan voor een originele vergaderlocatie! Denk bijvoorbeeld aan vergaderen in en boomhut, op een onbewoond eiland of in een vogelhuisje. In deze nieuwsbrief stellen wij graag 15 superbijzondere en originele vergaderlocaties aan je voor. Zo wordt vergaderen wel heel inspirerend!

Alleen te boeken bij BuitenBusiness!

CampSpirit - Eiland De Kluut

Eiland De Kluut

Vergaderen op een onbewoond eiland. Trainen midden in de natuur met rondom weids uitzicht over het water... Stap op de boot en laat je meevoeren naar dit paradijsje vol vogels en natuurschoon. 

Meer informatie
Kapellerput: KABAN

KABAN

Een unieke vergaderlocatie in de toppen van de bomen, met schitterend uitzicht op het omringende landgoed.  Hier hoor je alleen het ritselen van de bladeren of het vrolijke gekwetter van vogels. 

Meer informatie

In de natuur

Erve Scholten

Schaapskooi

Bijzonder: deze originele schaapskooi is ruim 200 jaar oud! Daar waar vroeger de schapen werden gehouden, kun je nu terecht voor een inspirerende vergadering. De natuur rondom de Schaapskooi is ideaal voor een vergaderbreak.

Meer informatie
Koe in de Kost

Koe in de Kost

Vergaderen in een molshoop midden in het weiland tussen de koeien. Dat kan bij Koe in de Kost in Heeten. En niet alleen de vergaderruimte is bijzonder: boerin Truus bakt een lekkere taart voor iedere gast en boer Frans neemt jullie graag mee zijn stal in.

Meer informatie

Op of aan het water

Bartmanzboot

Bartmanzboot

Centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, op het kabbelende water van de Vecht, ligt deze woonboot. Een unieke vergaderlocatie voor kleinschalige bijeenkomsten. Puur, eerlijk, stijlvol en no-nonsense...

Meer informatie
De Spotter / Verborgen Verblijf

De Spotter

Een unieke vergaderplek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. Enkel de geur van naaldbossen en groen gras en het geluid van de vele vogels aan de waterkant. Deze locatie zet aan tot inspiratie en creativiteit. Hier krijg je het gevoel even helemaal weg te zijn... 

Meer informatie

Monumentale gebouwen

Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal

Een sprookjesachtige locatie in het hart van Nederland. In het bizarre maar prachtige pand vind je diverse ruimtes, die voor allerlei doeleinden te gebruiken zijn. Elke ruimte heeft een zijn eigen unieke sfeer!

Meer informatie

Fort aan de Klop

Op slechts een kwartier fietsen vanaf de Domtoren in het centrum van Utrecht ligt dit unieke fort. Dit eiland op het vasteland is een bijzondere locatie voor een vergadering, training, brainstorm of teambuilding. 

Meer informatie
Chateau Boirs - Sjetootje

Sjetootje

Een heel kasteeltje voor jezelf: waar vind je dat nou? Dit leuke, informele kasteeltje ligt in België, net over de grens bij Maastricht. Het hele kasteeltje inclusief groot buitenterrein staat privé tot jullie beschikking. 

Meer informatie

Origineel vergaderen én overnachten

De Vreemde Vogel

Vreemde Vogel

Ongedwongen vergaderen op een unieke locatie in het groen. En na afloop overnachten in één van de 10 unieke slaapplekken, zoals een vogelhuisje, vliegtuig, safaritent of spaceshuttle. 

Meer informatie
Boheems Paradijs

Boheems Paradijs

Een inspirerende locatie voor een anders-dan-anders teambuilding, brainstorm of training. Vergaderen en overnachten in authentieke zigeunerwagens, gelegen op het platteland van Drenthe.

Meer informatie

Nóg meer bijzondere vergaderlocaties

Op onze website vind je nóg meer bijzondere en originele vergaderlocaties. Alle locaties liggen midden in de natuur en bieden een authentieke omgeving voor een inspirerende vergadering. Wil je snel weten welke originele locaties nog beschikbaar zijn? Plaats je vraag dan gratis op het prikbord, je ontvangt dan per ommegaande reacties van bijzondere vergaderlocaties in je mailbox.

Op de foto: origineel vergaderen in een kerkje in Drenthe.

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.