BuitenBusiness.nl logo Lentekriebels, nieuwe gezichten en mooie aanbiedingen
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Lentekriebels, nieuwe gezichten en mooie aanbiedingen

De lentekriebels zijn toegeslagen bij ons. De afgelopen dagen genoten we van een heerlijk zonnetje, de bomen voor ons kantoor staan volop in bloei en het gras begint weer te groeien. Niet alleen bij ons begint het te kriebelen, maar we hebben gemerkt dat ook bedrijven staan te popelen om weer met hun team naar buiten te gaan. De eerste versoepelingen van de lockdown zijn in zicht en daarmee begon ook de telefoon weer te rinkelen in de afgelopen weken. Wat hebben we het druk gehad met alle aanvragen en wat zijn we blij daarmee. Wil jij ook graag met je team naar buiten? In deze nieuwsbrief vind je een aantal tips voor mooie Corona-proof locaties. Wil je weten wie jouw vergaderbreak regelt en wie er achter onze social-media berichten zit? In deze nieuwsbrief stellen we Jaap en Jordy aan je voor. Tot slot hebben we nog een mooi aanbod voor locatie-eigenaren die zijn aangesloten bij BuitenBusiness. Laat het lekker kriebelen en geniet van een prachtig Corona-proof voorjaar samen met je collega's!

Lentekriebels bij De Bietenhaven


De Bietenhaven is er klaar voor om jullie geheel Corona-proof te ontvangen. De locatie is voorzien van een speciale Corona-routing en voor iedereen is er een eigen theekan of koffiekan aanwezig. Voor de lunch is er een Corona-proof buffet waarbij alle producten individueel verpakt zijn. Er is een groot mobiel scherm aanwezig, waarop iedereen met de eigen laptop kan inloggen. Het scherm is verplaatsbaar, zodat je zelf kunt kiezen waar je wilt vergaderen. Kiezen jullie voor de vergaderruimte met aparte tafels, voor de informele woonkamer, voor de veranda of gaan jullie lekker in de tuin zitten? Alles is mogelijk tegen meer dan redelijke prijzen, welkom bij De Bietenhaven!

Vergaderen en overnachten midden in de natuur


Buitenplaats Beekhuizen is dé place to be, wanneer je op dit moment er even tussenuit wilt met je collega’s. Midden in de bossen van Nationaal Park Veluwezoom ligt de unieke vergaderlodge, omringd door stilte en natuur. In deze luxe tent zijn alle vergader-voorzieningen aanwezig zoals goede WiFi,  thee, munt en/of citroen water en last but not least: een automatische koffiemachine. Bij meerdaagse bijeenkomsten overnacht iedere deelnemer in een eigen luxe pod (houten huisje), waar je de beschikking hebt over een eigen toilet, douche, Een ervaring die je moet meemaken!

Vergaderen en overnachten in een Sterrenkubus Space


Geïnspireerd door het feit dat het nog echt donker wordt in Lattrop, iets wat steeds schaarser blijkt te worden, willen Dennis en Annette, gasten op Erfgoed Bossem verrassen met de magische sfeer van de sterrenhemel. Dit blijkt een schot in de roos. De Sterrenkubus, die door steeds grotere bewustworden van duurzaamheid en de 'tiny house' beweging, een enorme boost heeft gekregen, heeft er een broertje bij gekregen: de Sterrenkubus Space! De kubus is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van een telescoop met informatiemateriaal. Vanuit het bed kijk je regelrecht het heelal in. Boek je meeting bij Ergoed Bossem inclusief een overnachting voor iedereen in een Sterrenkubus. 

Buiten vergaderen bij de Ruwenberg


Buiten vergaderen bij De Ruwenberg

Ontdek dit 14ha landgoed gelegen aan de rivier de Dommel en laat je inspireren door deze unieke buitenlocatie. De tuin met overkapping, de vele terrassen en het omliggende groen, nodigen uit om naar buiten te gaan: voor een vergadering, koffiebreak of een gezellige BBQ. Vergader je toch liever binnen? Boek dan je eigen vleugel met privé lounge, terras, meetingrooms en hotelkamers en creëer hiermee je eigen corona-proof bubbel. Het team van De Ruwenberg informeert graag over alle mogelijkheden voor een (buiten) vergadering, desgewenst in combinatie met een interactieve buitenactiviteit.

 

Lentekriebels bij Fort aan de Klop


Goed nieuws: Fort Aan De Klop mag (onder bepaalde voorwaarden) open voor trainingen, educatieve activiteiten en noodzakelijke bijeenkomsten. Op werkdagen kun je coronaproof een besloten zaal huren, welke is gevestigd in een apart gebouw op het forteiland. Dat betekent dat het gebouw dat je huurt alleen toegankelijk is voor jouw gezelschap. Je komt binnen geen andere gasten tegen. De zaal is helemaal ingericht volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Iedere zaal heeft eigen sanitaire voorzieningen en koffie, thee en lunch wordt uiteraard coronaproof geserveerd.

Het gezicht achter onze vergaderbreaks & teambuildingactiviteiten

Jaap van den Berg

Wanneer je regelmatig een activiteit boekt bij BuitenBusiness, dan heb je hem misschien al eens gesproken: Jaap van den Berg. Jaap is sinds deze maand mede-eigenaar en verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de vergaderbreaks en buitenevents. Vanuit zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van teams d.m.v. Training & Development programma's kan hij bedrijven als geen ander adviseren bij de samenstelling van hun programma, zodat de gekozen activiteit een waardevolle aanvulling op de meeting zal zijn. Wil je graag persoonlijk kennismaken met Jaap? Stuur dan een berichtje naar info@buitenbusiness.nl en Jaap neemt contact met je op. 

Jaap van den Berg

Het gezicht achter onze Facebook en Instagram pagina's

Jordy Arendsen

Sommige mensen zullen hem misschien herkennen, want enkele jaren geleden liep hij al eens stage bij BuitenBusiness. Voor zijn nieuwe opleiding kwam hij graag nog een keer stagelopen en na twee stages wist hij het zeker: het werk bij BuitenBusiness is hem op het lijf geschreven. Jordy is het gezicht achter onze social media kanalen. Heb je een leuk bericht of nieuwtje dat je graag geplaatst wilt zien? Mail dan naar Jordy via info@buitenbusiness.nl en hij zorgt ervoor dat het geplaatst wordt. Naast het verzorgen van diverse social media kanalen helpt Jordy met de organisatie van events, is hij ook nog eens een kei in webredactie en zorgt hij altijd voor een lekker muziekje op kantoor.

Jordy Arendsen

Locatie advies voor locatie-eigenaren

Commerciële tips en adviezen voor jouw locatie

Ben je locatie-eigenaar, lid van BuitenBusiness en kan je wel wat tips en commerciële adviezen gebruiken? Dan heeft Loes Koenen van locatie-advies bureau Soloesions een mooi aanbod voor je. Voor slechts € 100,00 komt ze bij jouw locatie op bezoek en ontvang je twee uur lang allerlei bruikbare tips, adviezen en oplossingen voor jouw locatie. Wil je meer weten over Loes en haar bedrijf? Lees dan het blog dat Loes schreef voor BuitenBusiness: buitenbusiness.nl/blog/soloesions-loes-koenen. Op deze pagina kan je je tevens aanmelden voor een bezoek van Loes.

50|50 Belmont Hotel Ede beste vergaderlocatie van Nederland


50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont is door Meetingsplatform uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van Nederland. Het hotel en congrescentrum dat midden in het bos is gelegen tussen Lunteren en Ede wordt geroemd om haar gastvrijheid, eten en drinken en de ligging in het groen. Daarnaast spreekt ook het werk op het gebied van arbeidsre-integratie de stemmer aan. Bij 50|50 hotel Belmont werken jaarlijks tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die op deze manier weer een stukje dichter bij een zelfstandig leven komen. Op de tweede plaats eindigde Thialf en de derde plaats was voor Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Op zoek naar een inspirerende locatie?

Plaats je vraag gratis op ons prikbord

Wil je snel weten welke Inspiratie-Locatie beschikbaar is voor jouw corona-proof meeting? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Je vraag komt direct bij de locaties terecht die aan de selectiecriteria voldoen. Je ontvangt reacties van locaties in je mailbox en kunt je verblijf direct met de locatie zelf regelen. Makkelijker kunnen we het niet maken... 

Plaats je vraag gratis op ons prikbord

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.