BuitenBusiness.nl logo Kleine vergaderlocaties
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Kleine vergaderlocaties

Een heidag met een klein team, een brainstorm met een paar collega's of een overleg met het MT: met een klein gezelschap kan je uitstekend terecht op één van onderstaande locaties. Stuk voor stuk bijzondere en kleinschalige vergaderlocaties, midden in de natuur. Locaties waar je ongestoord kunt vergaderen en waar jullie de enige gasten zijn. Kleine locaties met veel persoonlijke aandacht. Kleinschalig, maar groots in mogelijkheden. 

Op de foto: sfeervol en landelijk vergaderen in Driebergen op Landgoed Groot Kruivestein

Kleine locaties in Midden-Nederland

De Moestuin van Jagtlust

's Graveland, Noord-Holland

Een goed bewaard geheim, deze unieke Veldschuur in een tot voor kort vergeten moestuin. Deze moestuin is onderdeel van het historische landgoed Jagtlust, eigendom van Natuurmonumenten. 

Meer informatie
Groot Kruivestein

Driebergen, Utrecht

Al jaren één van onze persoonlijke favorieten! Centraal gelegen in Nederland, aan de rand van een schitterend natuurgebied op landgoed Sterkenburg, vind je deze prachtig ingerichte, monumentale boerderij. 

Meer informatie

Kleinschalig vergaderen in de Randstad

Aan de Gaag

Maasland, Zuid-Holland

Een oude koeienstal, omgetoverd tot een hippe en sfeervolle ruimte voor vergaderingen en trainingen. Het prachtige uitzicht op koeien, schapen, molens en weilanden krijg je er gratis bij. 

Meer informatie
Boerderij de Fryhof

Grootschermer, Noord-Holland

In de stilte van de Noord-Hollandse Eilandspolder ligt deze prachtig verbouwde stolpboerderij. Volop rust, ruimte en privacy op slechts een half uurtje rijden vanaf Amsterdam.

Meer informatie

De best bewaarde geheimen...

Buitenverblijf de Wijte

Eefde, Gelderland

Een paradijselijke plek, temidden van weilanden en bossen. Laat het drukke (randstad)gevoel achter je en geniet hier van de weldadige rust. Hier ben je samen, zonder anderen midden in een uniek stuk ongerepte natuur. 

Meer informatie

Bijzondere, kleine vergaderlocaties

geWoonboot

Amsterdam, Noord-Holland

De leukste, kleine en meest duurzame vergaderlocatie in Amsterdam? Dat is de geWoonboot! Gelegen aan de NDSM-werf, de grootste innovatieve en creatieve hotspot van Nederland. 

Meer informatie

Kleine, landelijke vergaderlocaties

De Birkt Vergaderen

Maarn, Utrecht

Hier hoor je de vogels gezellig fluiten, springen de eekhoorntjes door de tuin en komt af en toe een reetje om de hoek kijken. Het enige wat er verder rondom de ruimte beweegt zijn de bomen en de grassprietjes...

Meer informatie

Snel en makkelijk een kleine vergaderlocatie vinden?

Prikbord


Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare vergaderlocaties in je mailbox. 

Wil je liever zelf zoeken? Op onze thema-pagina staan de vergaderlocaties op thema gerangschikt, zodat je snel en makkelijk de perfecte locatie kunt vinden. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

Prikbord

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.