BuitenBusiness.nl logo Inspirerende hotels in de natuur
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Inspirerende hotels in de natuur

Een meerdaagse vergadering, training of teambuilding organiseren? In Nederland zijn er diverse sfeervolle hotels die volledig ingericht zijn voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Wij hebben een aantal leuke vergaderhotels op een rijtje gezet, waar je verzekerd bent van een warm welkom. Al deze hotels liggen op de mooiste plekjes midden in de natuur: op prachtige landgoederen, direct aan zee of juist midden in de bossen. De inrichting is inspirerend en bijzonder, zodat je in een verfrissende setting kunt werken aan je doelen. Wij wensen je alvast een vruchtbare bijeenkomst toe!

Op de foto: inspirerend vergaderen bij Kasteel Engelenburg

Hotels op een landgoed

Landgoed De Uitkijk

Landgoed de Uitkijk

Dit kleinschalige hotel met 13 slaapkamers ligt aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Landgoed de Uitkijk is een stijlvolle locatie voor een vergadering, training, presentatie of teambuilding. Vanuit alle vergaderruimtes kijk je uit op uitgestrekte bossen en heidevelden. Inspiratie gegarandeerd.

Meer informatie

Stijlvolle hotels

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en Kruidberg behoort terecht tot onze favorieten. Eén van de mooiste en meest bijzondere locaties voor meerdaagse trainingen en vergaderingen in Nederland. Een unieke mix van authentieke stijlsalons en moderne, eigentijdse ruimtes. Historie en traditie, gecombineerd met de nieuwste snufjes op vergadergebied. Midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar vanuit de Randstad. 

Meer informatie
Het Roode Koper

Het Roode Koper

Op een heuvel, enkel en alleen omringd door bos, zuivere lucht en het rustgevende geluid van tjirpende vogels, ligt dit landgoed met een villa en enkele dependances. Het Roode Koper staat voor 3000 hectare gastvrijheid met een zeer professionele staf die als eerste zorg heeft de gasten een plezierig verblijf te schenken. Van harte welkom bij deze unieke Inspiratie-Locatie in de Veluwse bossen!

Meer informatie

Hotels met een warm welkom

Moeke Nijkerk

De Roode Schuur

Dit imposante gebouw met rieten dak ligt in Nijkerk, precies in het midden van het land. Hotel & Gasterij De Roode Schuur beschikt over zes multifunctionele vergaderzalen, Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen en een 4-sterren designhotel met 60 luxe suites. Een inspirerend hotel met een unieke mix van modern design en landelijke invloeden. 

Meer informatie
Mooirivier

Mooirivier

Vlakbij Zwolle bevindt zich een bijzondere plek, vol natuur en inspiratie. Precies op deze plek, direct aan het water, vind je dit bijzondere hotel. Mooirivier is een unieke vergaderlocatie, en met haar 127 prachtige gastenkamers uitermate geschikt voor meerdaagse trainingen en bijeenkomsten.

Meer informatie

Hotels aan zee

Hotel Zonne

Hotel Zonne

Dit hotel in Noordwijk is precies goed: niet te klein, niet te groot. Stijlvol, sfeervol en bijzonder gelegen op loopafstand van het strand. Hotel Zonne beschikt over 30 modern ingerichte gastenkamers, 4 sfeervolle vergaderruimtes, een gezellige bar en een goed restaurant. Kortom, een echte Inspiratie-Locatie op een unieke plek aan de kust.

Meer informatie
Strandhotel Westduin

Strandhotel Westduin

Strandhotel Westduin ligt enkele stappen verwijderd van de Zeeuwse Kust. Dit inspirerende hotel ligt midden in een schitterend natuurgebied en op slechts 50 meter van de zee en het strand. Het hotel heeft maarliefst 116 kamers en met de zee zo dichtbij krijg je vanzelf een beetje een vakantiegevoel. 

Meer informatie
Het Kosthuys

Hotel KOM!

Hotel KOM in Sint Maartensdijk heb je helemaal voor jezelf. Geen andere gasten, wel heel veel rust, ruimte en privacy. Een uniek hotel, waar je ook op basis van zelfverzorging kunt verblijven. Gelegen aan de gezellige markt, met een uitgestrekt natuurgebied om de hoek. Op korte afstand van de Randstad, slechts 35 minuten vanaf Rotterdam.

Meer informatie

Bijzondere conferentiehotels

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten

Centraal gelegen tussen Amersfoort en Zeist op de Utrechtse Heuvelrug ligt dit bijzondere hotel. Van oudsher een missiehuis en een klooster, tegenwoordig een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De 131 hotelkamers liggen verspreid verdeeld over twee gebouwen: het voormalige missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel.

Meer informatie
Kapellerput

Kapellerput

Op steenworp afstand van Eindhoven ligt Kapellerput. Hier is alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst. Vergaderruimtes in alle soorten en maten. Interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. 97 mooie slaapkamers. Een landgoed voor de benodigde ontspanning. Verrassende ruimtes die je nergens anders ziet. En een heerlijke keuken. 

Meer informatie

Nog meer inspirerende hotels...

Nog meer inspirerende hotels zijn te vinden op onze website

Snel en makkelijk een vergaderlocatie vinden? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

Op de foto: Sandton Hotel Chateau de Raay, een uniek kasteelhotel in Limburg

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.