BuitenBusiness.nl logo Buiten vergaderen
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Buiten vergaderen

De lente is inmiddels volop aanwezig: de vogels fluiten, de zon schijnt uitbundig en de bomen zijn weer voorzien van groene bladeren. De tijd om buiten te vergaderen is weer aangebroken! Maar waar vind je nou zo'n mooie buitenlocatie? Wij hebben de afgelopen periode een aantal hele mooie adresjes voor je gevonden, die we in deze nieuwsbrief graag aan je voorstellen. Op alle locaties kun je heerlijk buiten vergaderen. En is het onverhoopt toch minder goed weer? Dan geniet je vanuit de vergaderruimtes van een prachtig uitzicht op het frisse voorjaars-groen! 

Groener dan groen vergaderen

Pro Elan

Pro Elan

Vergaderen op deze locatie in Twente ís vergaderen in het groen. De vergaderruimte ligt op een groot landgoed in Ommen met uitzicht op bos en weilanden. Af en toe zie je reeën voorbij komen en in de pauze loop je zó het bos in voor een frisse neus. 

Meer informatie
Landrucci

Landrucci

Groen vergaderen op het meest Italiaanse stukje van Nederland: eigenaar Tonko ontvangt jullie met Italiaanse gastvrijheid en legt jullie in de watten met de allerlekkerste delicatessen uit het land van de laars. En om helemaal in Italiaanse sferen te blijven kun je de hangmat in de boomgaard gebruiken voor een korte siësta... 

Meer informatie

Groen en duurzaam vergaderen

Als je het ronde organische aardehuis van Kiemkracht64 binnen loopt voel je het meteen: dit is een plek die inspireert en waar je je meteen op je gemak voelt. Kies je tijdens je verblijf voor een lunch of diner, dan zal dit van eigen land komen, waar biologisch geteeld wordt op 2 hectare eetbare landschap. Ook alle overige ingrediënten zijn 100% biologisch. Tijdens je verblijf kan ook gebruikt worden gemaakt van de overvloedige tuin en het terras.

Het állergroenste uitzicht

De Hoogen Hof

Hoogen Hof

Vergaderen op niveau? Deze kleinschalige vergaderlocatie in de Betuwe heeft een luxe en huiselijke uitstraling en staat privé tot jullie beschikking. Met uitzicht op de appelboomgaard en uitgestrekte weilanden kun je hier in alle rust vergaderen.

Meer informatie

Bijzonder buiten vergaderen

De Buitenhorst

De Buitenhorst

Op deze vergaderlocatie in Schaijk vergader je letterlijk op het platteland. De perfecte omgeving om weg van alle stress en werkdruk in alle rust met elkaar aan de slag te gaan. Het uitzicht op eindeloze landerijen met grazende koeien werkt hoe dan ook inspirerend... 

Meer informatie
De Dyck

De Dyck

Bijzonder vergaderen? De eigenaren van deze vergaderlocatie in Woubrugge verplaatsen maar wat graag de vergadertafel voor jullie naar de moestuin of het weiland. In deze "pop-up vergaderruimtes" geniet je van de natuur op haar allerpuurst. 

Meer informatie
Buitenplaats Beekhuizen

Beekhuizen

Deze vergaderlocatie ligt écht midden in de natuur, om precies te zijn in Nationaal Park Veluwezoom. Het terrein glooit tussen de heuvels van natuurgebied de Posbank en de kans is groot dat je vanuit je vergaderaccommodatie (groot) wild en bijzondere vogelsoorten kunt spotten.

Meer informatie

Groen vergaderen op idyllisch landgoed

Midden in het land ligt het idyllische Landgoed Oud Zandbergen. Het landgoed herbergt een historische villa en een sfeervol koetshuis, twee bijzondere locaties voor een meeting in de natuur. Rondom de gebouwen vind je een park van maar liefst 14 hectare, dus ook buiten vind je genoeg ruimte om te vergaderen!

Nog meer mooie buitenlocaties...

Nog meer mooie buitenlocaties zijn te vinden op onze website. 

Snel en makkelijk een vergaderlocatie vinden? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.