BuitenBusiness.nl logo Rokjesdag en lente-locaties
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Rokjesdag en lente-locaties

Hebben jullie de rokjes al uit de kast gehaald? Zaterdag wordt namelijk de eerste rokjesdag van dit jaar! De lente laat zien dat zij er is want er is heerlijk weer op komst. Ook de eigenaren van de bijzondere vergaderlocaties hebben zin in de lente en zorgen ervoor dat hun locatie er op en top bij ligt. Op onze Inspiratie-Locaties voel je de natuur ontwaken. Je geniet niet alleen van prachtige accommodaties, maar ook van de ontluikende lente en bloeiende bloementuinen. In deze nieuwsbrief stellen we graag een aantal van onze bijzondere lente-locaties aan je voor om te vergaderen, trainen of teambuilden.

Op de foto hierboven: vergaderen in de lente bij Kasteel Keukenhof

Zonnige boerderijlocaties

Buitenwerkplaats

Buitenwerkplaats

Op een bijzondere plek net boven Amsterdam ligt deze prachtig herbouwde stolpboerderij. Buitenwerkplaats is een echte Inspiratie-Locatie waar je rust en uitzicht op het weidse Polderlandschap vindt. De boomgaard staat volop in bloei, een geweldige plek voor een unieke vergaderbreak of teambuildingactiviteit. 

Meer informatie
Buitenverblijf de Wijte

Buitenverblijf de Wijte

Ongestoord vergaderen of trainen kan in het unieke Buitenverblijf De Wijte. Te midden van weilanden en bossen ligt deze huiselijke boerderij waar je exclusief met je eigen groep te gast bent. Geniet van het weidse uitzicht en de akkers die in de lente geploegd en bezaaid worden. Hier heerst weldadige rust. Wees welkom op deze bijzondere plek!

Meer informatie

Mooie vergaderhuizen

Wierschuur Nieuwland

Wierschuur Nieuwland

Deze monumentale locatie is in 2017 totaal herbouwd met behoud van de originele elementen. Ver weg van alle hectiek is Wieringen een ideale uitvalbasis om het leven in al zijn eenvoud te genieten. De lente laat zien dat zij er is door de prachtige klaprozen die rondom Wierschuur Nieuwland volop in bloei staan.  

Meer informatie
't Keampke: 't Keampke Buiten

't Keampke Buiten

Een royaal opgezet buitenhuis met ruimte voor 16 personen om te vergaderen en overnachten. Sfeervol, informeel en voorzien van alle moderne vergadergemakken. Een unieke lente-locatie omdat je hier kunt vergaderen op de geweldige veranda met adembenemend uitzicht. Geniet van de opkomende zon op je gezicht en de warmte van de kachel in de avond.

Meer informatie

Bijzondere lente locaties

Huis Oudegein

Huis Oudegein

Een oase van groen in de omgeving van Utrecht. Geniet hier van de zon die op het water schittert en de bomen die in bloei staan. Volledige privacy, stijlvolle inrichting, persoonlijke sfeer, gezonde gerechten, tastbare historie... kortom een unieke vergaderlocatie!

Meer informatie
Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen

De natuur was nog nooit zo dichtbij. Midden in Nationaal Park Veluwezoom vergader je hier in een luxe lodgetent. Overnachten kan in de knusse houten pods in het bos, er is plek voor 43 peronen. In deze tijd van het jaar is de kans groot dat je tijdens een vergadering of vergaderbreak (groot) wild kunt spotten!

Meer informatie

Unieke buitenhuizen om te vergaderen

De Bronckhorst Hoeve

Bronckhorst Hoeve

Deze landelijk gelegen en bijzondere buitenlocatie is gelegen in Gelderland. Door de recente verbouwing is een totaal nieuwe look en feel ontstaan. Vergader hier te midden van groene natuur en speelse lammetjes. (H)eerlijk eten met dagverse ingrediënten en tal van streekproducten maken het plaatje compleet.  

Meer informatie
De Hoogen Hof

De Hoogen Hof

Vergaderen op niveau. Deze exclusieve locatie is uiterst geschikt voor inspirerende vergaderingen, heisessies en vergaderbreaks. Buiten is hier dichtbij. Vang de eerste zonnestralen op onder de overkapping of in de prachtige tuin. Bij koelere dagen zorgt de openhaard voor extra sfeer.

Meer informatie

Lente-locatie nodig?

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke lente locatie? Op onze website vind je onze selectie inspirerende en unieke vergaderlocaties voor in de lente.

Snel en makkelijk een vergaderlocatie vinden? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. 
Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

Op de foto: Kasteel Duivenvoorde, een unieke lente locatie in Voorschoten

Vergaderbreak in de lente?

Een passende vergaderbreak in de lente? Kies dan voor het teambuildingprogramma Bokken voor Bedrijven! Nieuw, inspirerend en verrassend leuk! Bokkenpiloot Lydia verzorgt samen met haar bokken een hilarisch en competitief programma. Samenwerken en leiderschap staan centraal. De teams strijden niet alleen om de eer, maar ook om de felbegeerde bokkenpot! 

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop "Bokken voor Bedrijven". 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.