BuitenBusiness.nl logo Bijzonder en voordelig vergaderen
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

Bijzonder en voordelig vergaderen

Bijzonder en voordelig vergaderen

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee ook een nieuw vergaderseizoen. Veel vergaderlocaties hebben scherpe aanbiedingen in de eerste maanden zodat je het nieuwe jaar voordelig kunt beginnen. Andere locaties gebruiken deze tijd om nieuwe vergader-concepten te introduceren. Van ons ontvang je hierbij een nieuwsbrief vol voordeel en bijzonder vergadernieuws, zodat het plannen van je voorjaarbijeenkomst nog leuker wordt! 

In de banner Koetshuis Den Dolder en op de foto rechts Landgoed Groot Kruivestein, twee kleinschalige vergaderparels op de Utrechtse Heuvelrug... 

Bijzonder en voordelig vergaderen

Vergaderen met korting

Fort aan de Klop

50% korting bij Fort aan de Klop

Winters vergaderen in Utrecht. In de stad maar toch buiten. Eigentijds comfort op een historische locatie. Fort aan de Klop is een bijzondere locatie, helemaal in de wintermaanden. In januari en februari ontvang je maar liefst 50% korting op de zaalhuur. Daarnaast wordt je verrast met een gratis beker warme chocolademelk. Heerlijk bij het knapperende vuurtje... 

Meer informatie
Buitenplaats de Heeserhof

80% korting bij Alfheim

In de polder van Flevoland vindt je rust, ruimte en een gevoel van vrijheid. Deze elementen komen ook terug bij Alfheim, een bijzondere vergaderlocatie in Ens. Bijeenkomsten verlopen hier altijd in rust en harmonie. Deze maanden kan je bij Alfheim extra voordelig vergaderen; je ontvangt namelijk 80% korting op de zaalhuur! Deze actie is geldig op alle vergaderarrangementen. 

Meer informatie

25% korting op een Percussieworkshop


Een inspirerende vergaderbreak zorgt voor extra energie tijdens een mentaal inspannende vergaderdag. Een percussieworkshop is hiervoor uitermate geschikt. In deze swingende energizer neemt de percussionist je mee naar een andere wereld vol zang, dans en groepsdynamiek, waarbij percussie op verrassende wijze de hoofdrol speelt. In januari en februari ontvang je maar liefst 25% korting op deze workshop!  

Nieuwe vergader-concepten

Buitenplaats Kameryck

Vintage vergaderen

Bij Kameryck kan je van januari t/m maart 'vintage vergaderen' in je eigen hutje in de wei. Een pop-up vergaderconcept waarbij je bijeenkomst plaatsvindt in huiselijke sfeer, met een knipoog naar de jaren '50. Ouderwetse gezelligheid, de koektrommel op tafel, zelf je broodje smeren en af en toe een houtblok op het vuur gooien. Teambuilding was nog nooit zo eenvoudig! 

Meer informatie

Bijzonder en voordelig vergaderen

Larikshoeve

De Larikshoeve

Eén van onze favoriete vergaderlocaties: De Larikshoeve in Leusden. Midden in de natuur, de hele locatie voor jezelf, goed bereikbaar en centraal gelegen, 8 luxe slaapkamers en niet te vergeten een hele leuke gastvrouw. Je vergadert hier een hele dag voor slechts € 25,00 per persoon! (excl. locatiehuur)

Meer informatie

Unieke vergaderlocaties

Metaal Kathedraal

Vergaderen in een Metaal Kathedraal

Een heel bijzondere en inspirerende vergaderlocatie: De Metaalkathedraal in Utrecht. Een bizar, uniek en sprookjesachtig pand, met diverse vergaderruimtes die allen heel verschillend zijn. Een anders-dan-anders locatie met heel veel mogelijkheden, die je gewoon móet ervaren!

Meer informatie
Erve Scholten

Vergaderen in een schaapskooi

't Scholtenhoes is een splinternieuwe vergaderlocatie, gevestigd in een eeuwenoude schaapskooi in Twente. Vergaderen kan in de grote woonkamer met zithoek en ouderwetse houtkachel. Met mooi weer kun je buiten op het terras plaatsnemen, waar het uitzicht op de weilanden weergaloos is...

Meer informatie

Snel en makkelijk een vergaderlocatie vinden?

 

Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare vergaderlocaties in je mailbox. 

Wil je liever zelf zoeken? Op onze thema-pagina staan de vergaderlocaties op thema gerangschikt, zodat je snel en makkelijk de perfecte locatie kunt vinden. 

Liever persoonlijk advies of een voorstel op maat? Bel ons op 0575-470258 of stuur een mailtje naar info@buitenbusiness.nl. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.