BuitenBusiness.nl logo 10% korting op alle vergaderbreaks!
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

10% korting op alle vergaderbreaks!

Op de valreep voor de zomervakantie nog iets leuks doen samen met je team? Werken aan de teamspirit met schapen en honden, samen een levensgrote brug bouwen of je grenzen verleggen met roofvogels? Boek één van onze unieke vergaderbreaks of teambuildingactiviteiten voor een teamuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Fijn extraatje: bij boekingen voor juli en augustus ontvang je 10% korting! 

Teambuilding Schapendrijven

Een unieke workshop schapendrijven, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Dé teambuildingactiviteit bij uitstek, waarbij samenwerken, communicatie en teamwork samenkomen in een verrassend concept. Als hoogste beoordeeld!

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop schapendrijven

Workshop schermen

Eén voor allen en allen voor één! Schermen is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument. Wat is jouw manier van duelleren? Ben je aanvallend of juist verdedigend ingesteld? Ontdek je onverwachte kwaliteiten in deze leuke workshop schermen.

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Schermen.

Teambuilding met roofvogels

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt. Wie durft het aan om een immense roofvogel over het hoofd of tussen de benen door te laten vliegen? Tijdens deze grensverleggende en uitdagende workshop met roofvogels staat het vertrouwen in de leider centraal.

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Teambuilding met roofvogels

Brug Bouwen

Samen met je collega's bouw je een levensgrote brug van stevige palen en touwen. Het bouwproces daagt je uit om spelenderwijs te leren. De thema’s samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking zitten op een leuke, ontspannen manier verstopt in het programma. Mogelijk op iedere locatie, maar het leukst is natuurlijk over echt water. 

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Brug Bouwen

Spiegelen met honden

Zoek je een verrassende en inspirerende activiteit waarbij je naast leuk en ontspannen, ook resultaatgericht bezig wilt zijn? Dan is spiegelen een goede keuze. Dit programma levert behalve een hele leuke, ook een blijvende leerervaring op waarvan de vruchten nadien worden geplukt op de werkvloer. Kies zelf de hond waarmee je wilt werken, van een lief schoothondje tot een stoere herder of een pitbull... 

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Spiegelen met honden.

Tai Chi

Toe aan wat ontspanning? Start je vergadering met een inspirerende workshop Tai Chi. Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen. 

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Tai Chi.

Outdoor Cooking

Een anders-dan-anders outdoor cooking workshop. Buiten koken met behulp van open vuur, kookketels, hooikisten, tajines en rookovens. Verrassende en superlekkere recepten. Samen koken en samen genieten van een heerlijke buiten-maaltijd bereid met verse producten uit de natuur. Perfect als leuk teamuitje!

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Outdoor Cooking

Zomeractie: 10% korting op alle vergaderbreaks

Bij boekingen voor activiteiten welke plaatsvinden in de maanden juli en augustus ontvang je 10% korting op de activiteit. Gebruik hiervoor de code "zomeractie" bij je aanvraag, de korting wordt dan direct in de offerte verwerkt. Het complete overzicht van alle vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten is te bekijken op onze website

Alle activiteiten kunnen plaatsvinden op één van onze Inspiratie-Locaties, of op een locatie naar eigen keuze. We helpen je graag en gratis bij het samenstellen van een uniek teamuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Neem hiervoor contact op met ons organisatiebureau via 0575-470258 of info@buitenbusiness.nl. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.