BuitenBusiness.nl logo Deze maand: 10% korting op vergaderbreaks!
Bezoek onze website Alle vergaderlocaties Alle vergaderbreaks Prikbord

Zoek op provincie:

Kaart van Nederland Noord-Holland Friesland Groningen Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Brabant Limburg

Volg ons:

Prikbord:

Snel een beschikbare en inspirerende vergaderlocatie vinden?

Plaats nu je vraag op het prikbord!

10 jaar BuitenBusiness: deze maand 10% korting op vergaderbreaks!

Hoera, BuitenBusiness bestaat 10 jaar! 
In 2009 gingen wij van start met een helder concept: het aanbieden van bijzondere vergaderlocaties in de natuur en daarnaast het organiseren van inspirerende activiteiten. Nu, inmiddels 10 jaar later, hebben al vele bedrijven hun weg gevonden naar zo'n mooie "Inspiratie-Locatie" of deelgenomen aan een bijzondere (buiten)activiteit. 

Zelfde concept, nieuwe locaties en nieuwe activiteiten
Het concept is in de afgelopen 10 jaar hetzelfde gebleven. Het aanbod is echter gegroeid: waar we zijn begonnen met het aanbieden van 19 locaties kun je nu bijna 400 lnspiratie-Locaties vinden via onze site. Voor ieder wat wils! Ook zijn er in de loop der jaren nieuwe activiteiten bijgekomen, zoals Expeditie Robinson, Brug Bouwen en onze nieuwste aanwinst Bokken voor Bedrijven.

10% korting op vergaderbreaks!
Ons 10-jarige bestaan vieren we met allerlei leuke acties. Deze maand ontvang je 10% korting op alle vergaderbreaks! De korting wordt berekend over alle actviteiten welke deze maand geboekt worden, de activiteit mag ook later dit jaar plaatsvinden. Inspiratie nodig? Hieronder tref je enkele suggesties aan, nog meer activiteiten vind je op onze website

Graag tot ziens tussen de grassprieten!
Diana, Marije, Klaartje en Sarah

Teambuilding Schapendrijven

Al 10 jaar ons best lopende programma: Teambuilding Schapendrijven! Dé teambuildingactiviteit bij uitstek, waarbij samenwerken, communicatie en teamwork samenkomen in een verrassend concept. Als hoogste beoordeeld! Onze schapendrijvers René en Maaike hopen jullie binnenkort ergens in een weiland te mogen begroeten!

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop schapendrijven. Vermeld de code "BB10jaar" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Expeditie Robinson Team Survival

Gebaseerd op de TV-hit: Expeditie Robinson Team Survival. Welk team weet als beste te overleven in de natuur? Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie. Welk team weet haar kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd?

Vraag hier direct een offerte aan voor Expeditie Robinson. Vermeld de code "BB10jaar" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Teambuilding met roofvogels

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt. Wie durft het aan om een immense roofvogel over het hoofd of tussen de benen door te laten vliegen? Tijdens deze grensverleggende en uitdagende workshop met roofvogels staat het vertrouwen in de leider centraal.

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Teambuilding met roofvogels. Vermeld de code "BB10jaar" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Brug Bouwen

Samen met je collega's bouw je een levensgrote brug van stevige palen en touwen. Het bouwproces daagt je uit om spelenderwijs te leren. De thema’s samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking zitten op een leuke, ontspannen manier verstopt in het programma. Mogelijk op iedere locatie, maar het leukst is natuurlijk over echt water. 

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Brug Bouwen. Vermeld de code "BB10jaar" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Bokken voor Bedrijven

Nieuw in ons aanbod: Bokken voor Bedrijven. Bokkenpiloot Lydia verzorgt samen met haar bokken een hilarisch en competitief programma waarbij samenwerken en leiderschap centraal staan. Welke team krijgt de bokken het snelst in de hokken, wie heeft de grootste bokkenpruik op en welk team werkt het beste samen op de bokstakelbaan? 

Vraag hier direct een offerte aan voor Bokken voor Bedrijven. Vermeld de code "BB10jaar" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Tai Chi

Toe aan ontspanning? Start je vergadering met een inspirerende workshop Tai Chi. Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen. Ook onze Tai Chi-instructeur is al bijna 10 jaar van de partij!

Vraag hier direct een offerte aan voor een workshop Tai Chi. Vermeld de code "BB10jaar" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

Spiegelen met honden

Zoek je een verrassende en inspirerende activiteit waarbij je naast leuk en ontspannen, ook resultaatgericht bezig wilt zijn? Dan is Spiegelen met honden een goede keuze. Dit programma levert behalve een hele leuke, ook een blijvende leerervaring op waarvan de vruchten nadien worden geplukt op de werkvloer. Kies zelf de hond waarmee je wilt werken, van een lief schoothondje tot een stoere herder of een pitbull... 

Vraag hier direct een offerte aan voor het programma Spiegelen met honden. Vermeld de code "BB10jaar" bij je aanvraag en ontvang 10% korting op de activiteit.

BuitenBusiness 10 jaar: 10% korting op alle vergaderbreaks

Boek je in maart een vergaderbreak of teambuildingactiviteit, dan ontvang je 10% korting op de activiteit (de activiteit mag ook op een latere datum plaatsvinden). Gebruik hiervoor de code "BB10jaar" bij je aanvraag, de korting wordt dan direct in de offerte verwerkt. Deze actie loopt t/m 31 maart a.s. Het complete overzicht van alle vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten is te bekijken op onze website. 

BuitenBusiness

"Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen"
Tel: 0575 - 470 258
Mail: info@buitenbusiness.nl
Web: www.buitenbusiness.nl
BuitenBusiness.nl
© BuitenBusiness.nl
Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor in het verleden hebt aangemeld op de website van BuitenBusiness.nl en/of JeZoektIetsLeuks.nl. Indien u de nieuwsbrief van BuitenBusiness.nl niet langer wenst te ontvangen klik dan hier om u af te melden.