Heisessie

Heisessie

Een heisessie (ook wel heidag) is een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf op een externe, vaak afgelegen locatie waar men in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen kan organiseren. Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord op de hei, maar in principe is iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt.

Heidag organiseren

De organisatie van een heidag begint met het vinden van een passende locatie. Uiteraard dient de locatie midden in de natuur te liggen en moet deze de gasten voldoende rust, ruimte en privacy kunnen bieden. Op deze site vind je een unieke collectie heilocaties die een vruchtbare voedingsbodem bieden voor een geslaagde heidag.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Meerdaagse heisessie

Een heisessie kan uit één dag bestaan, maar vaak wordt voor meerdere dagen gekozen. De deelnemers worden hierdoor uit hun comfortzone gehaald en door het verblijf op een externe locatie, is er voldoende gelegenheid om aan de gestelde doelen te werken. Een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie. Kijk hier voor een overzicht met de meest inspirerende locaties voor meerdaagse heisessies.

Samen zonder anderen

Er zijn tal van heilocaties in Nederland, die je exclusief voor je eigen gezelschap kunt afhuren. Volop rust, ruimte en privacy en geen ruis van andere gasten. Echter, niet alle locaties zijn geschikt voor een heisessie. Denk om de aanwezigheid van WiFi, audio-visuele middelen, catering en parkeergelegenheid. Bekijk hier de allermooiste heilocaties, die je exclusief huurt. Ongestoord, samen zonder anderen, en met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.

Activiteiten tijdens een heisessie

De heisessie laat een onvergetelijke indruk na, wanneer je deze combineert met een inspirerende activiteit. Informeer vooraf of de inhoud van de activiteit aansluit bij de gestelde doelen van de heidag. Staat de bijeenkomst in het teken van samenwerken dan is bijvoorbeeld het programma "Teambuilding Schapendrijven" een geschikte keuze. Staat de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers centraal, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor het spiegelen met honden of een coaching met paarden. Kijk hier voor een overzicht van de meest inspirerende activiteiten voor een heisessie.

Anders-dan-anders heisessies

Je kunt ook kiezen voor een ontspannen activiteit die past bij de beleving van buitenlocatie en buitenleven. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Outdoor Cooking, waarbij je zelf eetbare planten zoekt in de natuur, je eigen vuur maakt en vervolgens je eten op een natuurlijke wijze, zonder hulpmiddelen gaat bereiden.

Hulp bij het organiseren van een heisessie

Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende heilocatie of het samenstellen van een inspirerend programma? Neem dan contact met ons op. Het organiseren van heisessies is onze specialiteit, wij helpen je graag en kosteloos met de invulling van je heisessie. Wij wensen jullie alvast een inspirerende en vruchtbare heisessie toe!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.